• Magic Boy
    #425
    Királyék gólnélküli mérkőzése az MU-val

    NSO, 2005-03-05 18:02

    Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság huszonkilencedik fordulójában a Király Gáborral felálló Crystal Palace hazai környezetben gólnélküli mérkőzésen megosztozott a bajnoki pontokon félelmetes, utóbbi időben remek formát mutató ellenfelével, a Manchester Uniteddel. A hazaiaknál négy játékos kapott sárga lapot, majd miután Lakis megkapta az ötödiket, illetve saját maga másodikját, a 64. perctől emberhátrányban játszottak Királyék. A vendégeknél három - Giggs, Rooney, Heinze - játékos is besárgult.

    Crystal Palace-MU 0-0
    Bravúr a javából!

    London, március 5., 18.40 Király Gáborral a főszerepben tartott otthon egy pontot a Palace.

    A kiesés ellen küzdő Palace a bajnoki címért harcoló Manchester Unitedet fogadta. A Király Gáborral a kapuban felálló Crystal - Torghelle a kispadon kapott helyet, és ott is maradt - szinte az egész mérkőzésen védekezni kényszerült, ezt jellemzően bizonyítja, hogy a MU 11-szer lőtt kapura, szemben Királyék 2 kísérletével.
    A Palace bravúros döntetlenjének értékét növeli, hogy a 63. percben Vassilis Lakis a kiállítás sorsára jutott, ám sem Van Nistelrooy, sem a csereként pályára lépő Rooney, sem társaik nem tudtak túljárni a bombaformában védő Király Gáboron. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a találkozó végén Király időhúzásért sárga lapot kapott, ám a kiesés elleni harcban többet ér az egy pont a Palace-nak, mint Király sárga lapja.