35611
-
#465 természetes... én is kitartok amíg csak a matematika engedi -
#464 A bajnokság még nemúszott el! -
#463 nincs még semmi se veszve hidd el... (REMÉLEM!) -
#462 tény hogy nagy hagyományai vannak az FA Kupának és egyik ország sem becsüli meg úgy a honi kupáját, mint az angolok, de akkor is... ne mondjátok már hogy Milwall - Man.U. ugyanaz mint mondjuk egy Man.Utd - Real a világ valamely nagy stadionjában full telt lelátók, több tv csatorna közvetítése, milliók a tv előtt, stb... egyértelmű mi a legrangosabb Kupa...
bajnokság pedig a Palace ellen úszott el. -
#461 hát ja de remélem a Chelsea botladozni fog és nem birja a nagy nyomást h ha pontokat hullajtanak akkor beérik őket!!! és ha ez meg van akkor a MU-nak csak ki kell használni ezt!!!! és meg lesz a bajnokság és az FA kupa is!!! -
#460 Szerintem az F.A kupa sem rosszabb semmivel, mint a Bl csak te nem tudod megbecsülni, mert nem ottani vagy.Tény a BL nekem is többet jelentene. -
#459 Vigasz-Kupa címvédés... hát nem vigasztal... ha már csak az FA kupa maradt, annál nincs szarabb, csak egy : a Liga-Kupa... -
#458 hát ja... mostanában nem nagyon megy az ágyúsoknak itt az alkalom h most a MU nyerje mint tavaly!!! MEG KELL VÉDENI!!! -
#457 Még álunk az FA cupában és mivel már csak az Arsenal(a Chelsea kiesett)komoly ellenfél így megkéne nyernünk! -
#456 elhiszem... én ugyanígy voltam tavaly a Deprnál..bakker 4:0 otthon utána meg 4 sima oda azt hittem ott halok meg! idén szerintem a Chelsea fogja nyerni...de nagyon szeretném ha a Milan nyerné!!! -
#455 nekem mindig is a BL volt a legfontosabb... ezért is vagyok fullon ilyenkor mindig (tavaly Porto elleni meccs után... pff, inkább nem mondom milyen állapotban voltam). -
#454 köszike remélem meglesz! az én szemembe a Scudetto a legfontosabb nem tom miért... meg persze marad a kupa amit szintén jó lenne megnyerni! dea BL sem utolsó! ami a MU-t illeti szerintem a 2. hely meglesz a Ligában és most nem tom h versenyben vannak-e még az FA kupában mert ha igen akkor remélem meg is fogják nyerni! -
#453 Köszönjük!
Nektek is sok sikert a BL-ben és az olasz bajnokságban/kupában! -
#452 mindenkinek vannak rossz pillanatai... remélem a MU a hétvégén megmutatja hogy nem lesz kisiklás mert kiestek a BL-ből!!! A Premier League-ban tobábbra is HAJRÁÁÁ MU!!!!!!!!!!!!!! -
#451 Veled és a hozzászólásoddal nem volt bajom sőtt megértelek!
sajnos én is voltam már hasonló lelkiállapotban nem is egyszer! -
#450 szerinted milyen hangulatban írtam 0.44-kor végignézve a Milan - MU meccset, amin végig kellett szenvednem a mutatott játékunkat és akkor még jön ez a hülyegyerek ebbe a topic-ba és irogatja a szarságait. Hogy is mondjam: nem volt kedvem itt udvariaskodni. Én sem megyek más topic-okba kárörvendeni ha megverünk valakit... Azonkívül gondolhatod milyen eufórikus állapotban voltam 1-0, kiesés és pocsék játék után... veled még biztos nem fordult elő -
#449 Ez egy kultúrált hozzászólás volt!
Köszönjük és viszont kívánjuk! -
#448 nem értem én se miért kell gyalázni a másik klubbot! a MU is biztos megtett mindent sajna nem láttam a Chelseat és a továbbiakban sok sikert a MU-nak! -
#447 k****gyorsan húzd el innen a beled te kis kárörvendő rohadék Milanos szarházi köcsög! Pofátlankodj vissza a topicodba és ott nyáladdzál és szopjad a többiek f***át még mielőtt nagyon belelendülnél itt is. Lesz ez még így se, úgy ki fogtok esni, ahogy illik. Két csapat ne nyerjen BL-t, az egyik a te szaros kis klub-od, a másik meg a butikcsapat (Chelsea). Na üdv, és én kérek elnézést a viselkedésemért, te hülye kis divatdrukker ! -
#446 -
#445 NYERT A MILAN!!!!!!!!!!!
/ és úgy , hogy két meccs alatt egy gólt sem kaptunk/ -
#444 MILAN-MANCHESTER UNITED. Ancelotti és Ferguson is az 1999-es Juventus-MU meccset emlegeti A védelmeké lesz a főszerep Gyenge Balázs, Izsányi Szabolcs, Kormanik Zsolt, Moncz Attila NS, 2005-03-08 "Ha nem kapunk gólt, rúgnunk sem kell." "Ha az elején betalálunk, bármi lehetséges." Ezekkel vagy ehhez hasonló gondolatokkal készül a Milan, illetve a Manchester United, azaz Olaszország, illetve Anglia legutóbbi BL-győztese a keddi összecsapásra.
Wayne Rooney lehet az egyetlen manchesteri ék a San Siróban (Fotó: Imago)
Carlo Ancelotti csapata az Old Traffordon 1-0-s győzelmet aratott, ami az olasz klubok esetében már-már garantálja a továbbjutást. Ám Sir Alex Ferguson járt már hasonló cipőben, 1999-ben a Juventus elleni BL-elődöntőben kellett csapatával a padlóról felállnia - annak a Juventusnak pedig Ancelotti volt a mestere.
Milan (olasz) - Manchester United (angol)
Az első mérkőzésen: 1–0
Milánó, 20.45
V: Fandel (német)
A várható kezdőcsapatok
MILAN: Dida – Cafú (Stam), Nesta, Maldini, Kaladze – Gattuso, Pirlo, Seedorf – Rui Costa, Kaká – Crespo
MANCHESTER UNITED: Howard – Brown, Ferdinand, Silvestre, Heinze – Cristiano Ronaldo, Keane, Scholes, Fortune, Giggs – Rooney Akkor az Old Traffordon megszületett 1-1 után Torinóban 11 perc alatt 2-0-s előnyt szereztek a "zebrák", ám Roy Keane és Dwight Yorke révén még a szünet előtt egyenlítettek a "vörös ördögök", és Andy Cole a 84. percben el is döntötte a továbbjutást. "Nem kell sokat gondolkoznom, ha el kell döntenem, melyik meccsre vagyok a legbüszkébb a Manchester United menedzsereként. A torinóinál nem volt szebb estém, ám ha nyerünk Milánóban, még ezt is felülmúlhatjuk. Ellenfelünknek a védelmében van az ereje" - fogalmazott Ferguson.
"Minden másodpercére emlékszem annak az átkozott mérkőzésnek, és éppen emiatt tisztában vagyok azzal, hogy messze vagyunk még a továbbjutástól. Nem szabad beállnunk védekezni, ugyanazt a játékot kell produkálnunk, mint Manchesterben" - mondta Ancelotti, okulva a hat évvel ezelőtti torinói meccs utolsó nyolcvan percéből.
Az utóbbi napokat tekintve viszont az ő emlékei a szebbek: szombaton a Milan Andrea Pirlo utolsó pillanatban szerzett góljával nyert az Atalanta ellen, míg ugyanezen a napon az MU a Crystal Palace otthonában képtelen volt a kapuba találni úgy, hogy félórán át emberelőnyben játszott. A Milanban szerepet kapott két, sérüléséből felépülő játékos, Filippo Inzaghi, illetve az MU egykori védője, Jaap Stam. A holland roppant szomorú volt, hogy nem játszhatott az Old Traffordon, ahol a bemelegítés során sérült meg. Ezúttal viszont játékra kész, és nagyon szeretne bizonyítani egykori társai és edzője ellen.
Inzaghi személye is érdekes, ő 1999-ben a Juventusban játszott Ancelotti keze alatt, és az ominózus torinói meccsen mindkét hazai gólt ő szerezte. Ám így sem valószínű, hogy bekerül a kezdőbe, amelyben az egygólos előny birtokában az olasz mester várhatóan csak egyetlen éknek szorít helyet, és az minden bizonnyal az Old Traffordon betaláló Hernán Crespo lesz.
Ki nyeri a Bajnokok Ligáját? AC Milan Arsenal Barcelona Bayern M. Chelsea FC Porto Internazionale Juventus Man. United Real Madrid más A Manchester Unitedben Gary Neville és Louis Saha kidőlt a sorból, és még az Old Traffordon bevetett Ruud van Nistelrooy sem százszázalékos. Emiatt Wayne Rooney lesz az egyetlen előretolt játékos, őt balról Ryan Giggs, jobbról Cristiano Ronaldo segítheti ki. A gondok az MU-ban inkább hátul vannak - eleve bizonytalanná teszi a védelmet, hogy a hazai meccsen súlyosan hibázó Roy Carroll helyett a kapuból korábban szintén a folyamatos bakijai miatt kikerülő Tim Howard kap lehetőséget.
"Hibátlanul kell védekeznünk. Ha nem kapunk gólt, percről percre nagyobb esélyünk lesz a továbbjutásra. A továbbjutást a sztárok fogják eldönteni, és aki innen továbbmegy, valószínűleg a kupát is megnyeri. Tudom, hogy sokan a Barcelonát tartják a fő esélyesnek, de a katalánok mentálisan még nem olyan erősek, mint a Milan vagy mi" - fogalmazott Ferguson, úgy mellékesen odaszúrva José Mourinhónak és a Chelsea-nek is. -
#443 na Abbiati meg Gattuso is a MU-ba???? Abbiati mehet de Gattussot nem engedem!! :P -
skristof #442 Milan: Gattuso tagad
NSO, 2005-03-07 18:55
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, AC Milan válogatott alapembere, Gennaro Gattuso (képünkön), a hétközi Manchester United elleni BL nyolcaddöntő visszavágóra készülve érdekes nyilatkozatot tett. Vagy nem tett… Tegnap még arról szólt a hír, hogy Gattuso minden vágya az angol élvonal, egészen pontosan az MU-ban való szereplés - a jól informáltak már azt is tudni vélték, hogy a következő szezonra már esedékessé válik a transzfer - , ma pedig már arról kell beszámolnunk, hogy az érintett játékos mindent tagad. A-verzió: tényleg kacsa volt a dolog, esetleg újságírói elhallás. B-verzió: frankó a dolog, de hogy néz ki ezt pont az MU elleni találkozót megelőzően, a bajnoki hajrák előtt nyilvánosan felvállalni. C-verzió: cél a BL-ellenfél megtévesztése, összezavarása! (De vajon ki kit téveszt meg ezzel a hírrel?) Akinek egyik verziónk sem jön be, találjon ki jobbat. -
skristof #441 rtl klub...
no comment :D -
#440 Beindultak az események
A holnapi AC Milan - Manchester United meccs körül már beindultak az események.
A kiszemelt nem más, mint Christian Abbiati , aki csak elvétve jut szóhoz a brazil Dida mögött. A kapusért - olasz lapinformációk szerint - valamivel több mint 7 millió eurót ajánlott fel a Manchester.
-
#439 RTL KLUB TELETEXT 220. oldal! -
#438 ez honnan?
-
#437 Abbiati megy a MU-ba??? na akkor nem lesz kapus gondja a MU-nak mert Abbiati jó kapus!!! mondjuk Dida jobb... -
#436 Ez 20 éves korában is eszébejuthatott volna... -
#435 jövőre??? -
#434 Gattuso az ellenféllel kacérkodik
Milánó, március 6., 18.15 A középpályás manchesteri szerződésről álmodik.
A Milan olasz válogatott középpályása, Gennaro Gattuso nem tagadja, hogy mindig is vonzotta a Premiership légköre, szeretné kipróbálni magát az angol bajnokságban, azon belül pedig a Manchester Unitedben. A Rangerst is megjárt elnyűhetetlen játékos szerint az Old Trafford hangulata semelyik másik stadionéhoz nem hasonlítható.
- Szeretnék Angliában játszani, és álmom, hogy a Manchester Unitedben tegyem - mondta Gattuso. - Tudom, hogy talán rosszkor hozakodok ezzel elő, hiszen előttünk van még a BL-visszavágó, de mindig érdeklődtem a manchesteriek iránt. Azt érzem, hogy új kihívásra lesz szükségem, talán már jövőre... -
#433 Manchester: Gary Neville és Saha nem utazhat NSO, 2005-03-07 10:51
Két játékosát mindenképpen nélkülöznie kell Sir Alex Fergusonnak, a Manchester United labdarúgócsapata menedzserének, hiszen sérülés miatt sem Gary Neville (képünkön), sem Louis Saha nem tarthat a társakkal Milánóba.
A válogatott jobbhátvéd bokasérüléssel bajlódik, míg Saha szinte az egész szezonban kisebb-nagyobb bajokkal bajlódik, most szem számíthat rá Ferguson.
A Manchester United egygólos hátránnyal érkezik Milánóba. -
#432 érdekes -
#431 Amíg a BBC tudósítása a meccs hőseként emlegeti (Ruud van Nistelrooyt kétszer, Wayne Rooneyt egyszer kergette az őrületbe bravúrjával), Király azzal kezdi beszámolóját, hogy a pontszerzés nem egy, hanem tizenegy ember érdeme - illetve az utolsó félórában csak tízé, ugyanis a 64. percben Lakiszt kiállították. "Úgy védtem, ahogy azt a csapat érdeke megkívánta - mondta a lefújást követően a magyar válogatott kapusa. - A nagy nyomás miatt kissé bizonytalannak éreztem magam, emiatt is csúszhatott két-három kisebb hiba a játékomba. Egy esetben például éppen Van Nistelrooyt találtam meg a kirúgással, ő egy az egyben hozhatta rám a labdát, egészen addig, amíg a védőink be nem érték. Ezért is mondom, hogy közös az érdem. Annak örülök persze, hogy kihúztam kapott gól nélkül, arra viszont nem volt esélyem, hogy a sárga lappal kapcsolatban is így nyilatkozzam: járt nekem a figyelmeztetés, annyit húztam az időt a végén. Én két szép Király-védést említenék meg, az első félidőben egy veszélyes fejest, a másodikban egy még veszélyesebb lövést kellett hárítanom. Azt el kell ismernem, a győzelemre, főleg a kiállítás után, nem volt sanszunk, ám az, hogy mindvégig koncentráltan, agresszívan és masszívan futballoztunk, egy pontot eredményezett. Ez a mi esetünkben feltétlenül sikernek számít." -
skristof #430 gecinagyokat védett :)
ménem veszi má meg valami középnagy csapat? -
skristof #429
jo az a honlap -
#428 Király védései ellenünk!! -
#427 -
#426 bakker.... 0-0