• Magic Boy
    #366
    Ancelotti Rooney-t dicsérte
    Milánó, február 21., 10.25 Lombardiában a héten már mindenki a BL-ről beszélt.
    A Milan szombat este a Cagliarival játszott bajnokit, de a héten már mindenki a Manchester United elleni Bajnokok Ligája mérkőzésről beszélt. Carlo Ancelotti sem ment el szó nélkül a jövő szerdai meccs mellett:
    - Ha Rooney megtalálja az utat, és helyét a világ labdarúgásában, mint ahogy ezt Sevcsenko tette, akkor komolyan a világ egyik legjobb csatára lehet - dicsérte a Milan vezetőedzője csapata ellenfelének angol csatárát. - Biztos nem lesz könnyű, mert még nagyon fiatal, ilyen korban nem nehéz rossz döntéseket hozni. De a tehetsége alapján tényleg sokra viheti.

    Smith motivációja a győzni akarás
    Manchester, február 21., 14.45 A MU csatára BMX-szen is "penge" volt.
    A Manchester United csatára, Alan Smith elárulta, hogy számára minden sportban egy dolog fontos, mégpedig a győzelem. Ezért is szeretne idén mindenképpen nyerni valamit Alex Ferguson csapatával.
    - Amikor hétévesen elkezdtem BMX-ezni, viszonylag gyorsan fejlődtem, és kilencévesen már minden trükköt tudtam, meg is nyertem a brit BMX-bajnokságot - mondta Smith. - Abban az időben is a győzelem volt a fontos, és most, a fociban is csak erre törekszem. Ezért idén mindenképpen nyernem kell valamit a Uniteddel.

    forrás