• Darthmushroom
    szerintem a legnagyobb baj h LvG nem tudja még most se h mi lenne az ideális felállás a csapatnak. sajnos mindenképp olyat szeretne h mindenkinek legyen helye pedig az nem reális. persze a rengeteg sérülés miatt am is tovább tartott volna, de már lassan tavasz és még mindig csak próbálkozik. szerintem ha nem akarná a 4 legnagyobb nevet (Roo,RvP,Falcao,Di Maria) egyszerre játszani már simán lenne saját stílusa a csapatnak. persze ezen kívül is vannak hülye lépési pl. Fella erőltetése Herrera helyett, vagy az h álladóan játszik a Valencia-Young kettősből az egyik.
    a Chelseat nem is, de a Cityt simán meglehetne pedig fogni még így is. am szerintem ide nem költekezés kéne hanem inkább takarítás..ilyen Fella,Young,Valencia trió mehetne isten hírével. mellette ha nem szedi össze magát a Roo,RvP,Falcao hármas abból is simán mehetne min. 2 játékos, mert most csak égetik magukat. és ezek után lehetne ésszel építkezni (addig felesleges amik ők játszanak) és persze nem "galaktikusokat" kell építeni a több mezeladásért.