35611

• Tyler1
    Itt nem a játékosokkal van baj, Van Gaalnak fogalma nincs az angol fociról. Ezeket a taktikákat amiket ő így heti szinten megjátszik, egy közép de néha még egy kis csapat is simán zsebre rakja. Nem tudom milyen játékosmozgás lesz a nyáron, őszintén már nem is érdekel, mert a jelenlegivel sem tud mit kezdeni, de abban biztos vagyok, hogy jövőre sem lesz ebből még bajnokesélyes csapat.
  • Darthmushroom
    jó meccse bárkinek lehet, sőt még jó éve is. bíztam bennünk de egyszerűen nem MU szintű játékosok. (már ha nem az elmúlt kb. 1,5 évből indulunk ki)
  • attiGT
    Fella meg Young tavozasaval nem ertenek egyet, nem olyan rosszak iden, Young kimondottan jo olykor olykor, jok lennenek de csak kiegeszito emberkent.
  • Darthmushroom
    szerintem a legnagyobb baj h LvG nem tudja még most se h mi lenne az ideális felállás a csapatnak. sajnos mindenképp olyat szeretne h mindenkinek legyen helye pedig az nem reális. persze a rengeteg sérülés miatt am is tovább tartott volna, de már lassan tavasz és még mindig csak próbálkozik. szerintem ha nem akarná a 4 legnagyobb nevet (Roo,RvP,Falcao,Di Maria) egyszerre játszani már simán lenne saját stílusa a csapatnak. persze ezen kívül is vannak hülye lépési pl. Fella erőltetése Herrera helyett, vagy az h álladóan játszik a Valencia-Young kettősből az egyik.
    a Chelseat nem is, de a Cityt simán meglehetne pedig fogni még így is. am szerintem ide nem költekezés kéne hanem inkább takarítás..ilyen Fella,Young,Valencia trió mehetne isten hírével. mellette ha nem szedi össze magát a Roo,RvP,Falcao hármas abból is simán mehetne min. 2 játékos, mert most csak égetik magukat. és ezek után lehetne ésszel építkezni (addig felesleges amik ők játszanak) és persze nem "galaktikusokat" kell építeni a több mezeladásért.
  • Zenszkij
    Liverpool is röhej. Suarez gólkirály, erre eladják. Mikor adna el egy CR-t vagy Messit a spanyol. Ezt követően meg odaviszik ezt a fatökű Balotellit, aki sehova se kell. Gratulálok. Csak a pénz pénz pénz...A büdös életbe nem lesznek bajnokok ők se meg a MU se. Majd az arab meg az orosz gyűjtik a címeket, meg szökő évente behúznak egy BL-t a bajor-madrid-psg-barca elől.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.08. 23:32:01
  • Zenszkij
    Gyenge ez a MU sajnos, kár csűrni csavarni ezt. Napjainkban, mikor a legjobb játékosokat felvásárolják az arab, orosz maffiózók vagy a Madrid nem is lehet mást várni. Ha lenne itt jó játékos már rég elvitték volna. Ezek erre képesek. Ha Rooney is érne vmit már rég a PSG-ben vagy spanyolba tolná. Az összes többi is. Nem véletlen nem kellett a Monaconak Falcao. Ezért unom már ezt a sok tömény meccset is, meg BL-t. Nagy kamu az egész.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.08. 23:23:48
  • pilboy
    hasonlóképpen látom a helyzetet
    ezért kár volt elpocsékolni welbecket (aki látta a tegnapi arsenal-gólt, az tudja miről beszélek, nem mellesleg az ágyúsok szerint náluk is ő volt a legelszántabb, mégis őt kapták le a pályáról), h rvp beleszarjon az egészbe és falcaonak egyenlőre nem sikerül alkalmazkodnia a pl-hez
    a védelemmel nagyon sok kifogásolnivalóm nekem sincs, habár a gól, amit kaptunk bohózatba illő volt - ismét.
    di maria... no comment
  • attiGT
    szoval egyszeruen szanalmasnak tartom ezt az egesz csapatot ugy kerek egeszeben. senki az eg egy adta vilagon nem tud jatszani, pocsekak vagyunk. mikor lesz itt az ideje hogy megkerdojelezzuk lvg kepessegeit? mert en lehet elkezdenem inkabb elobb mint utobb, csakis a csapat erdekeben. egesz szezon alatt 2 darab meccset tudok kiemelni ahol jol jatszott a csapat es most nem veszem figyelembe az amator ellenfeleket mint a yeovil meg a cambridge: hull city otthoni meccs es viccesen hangzik de city ellen idegenben 10 emberrel is jol jatszottunk. eleg fura az is hogy idaig sullyed a united, hogy dicserjuk a jatekosainkat miutan megverjuk a cambridget otthon 3-0ra, egy senki 0 csapatot egy olyan kupaban ami az egyetlen trofeat hozhatja a csapatnak iden. rooney tovabbra is kozeppalyaskent van pocsekolva, amig rvp tiszta ziccereket nem bir bevagni, amit elso eveben 90%ban ervenyesitett. falcao mar most visszamehetne, nem tud es nem is fog itt senkinek bizonyitani, jatszassuk wilsont, vele rosszabbul nem jarhatunk, akkor miert is ne? di mariara ra sem lehet ismerni, hol van az ev eleji formaja illetve a madridos eveiben toltott formaja? a vedelem osszekuszalodott ugy ahogy (ugye mar jo ideje baromi keves golokat kapunk, csapat sincs aki 2t lott volna nekunk mar egy ideje, stb) es serulesek teren is teljesen jol allunk akkor mit tud felhozni lvg kifogaskent hogy nem tudunk egy noname senki luzerekbol allo west hamet megverni legalabb 1 kurva gollal. amig sok serultunk volt elfogadtam ezt a valaszat, ujjaepites folyik a csapatnal, mindez sok serultel igazan nehez, de jottek ugy is az eredmenyek. jo ideje rendelkezesunkre all 1 max 2 jatekos kivetelevel mindenki es egyszeruen nem latni EGY OLYAN MECCSET SEM AHOL LEFOCIZNANK EGY PREMIER LEAGUE CSAPATOT. itt lett volna az alkalom hogy 3 pontra megkozelitsuk a 2. helyet, ugy hogy a cityvel meg otthon jatszani fogunk, akik toure nelkul pont olyan szarok mint mi (kar hogy ellenunk mar jatszani fog). a jatekosok ennek tudataban lepnek ki a jatekra, lvg ennek tudataban kesziti fel a csapatot, es SEMMI EREDMENYE ANNAK HOGY MUKODNE A TAKTIKAJA. tartok attol hogy sanchezzel jobban jartunk volna di maria helyett, ismerven a premier league fizikalitasat. az is igazan fura hogy falcaot ugy lokik el a labdatol ahogy akarjak. meg emlitest tennek a birorol is, aki ma is rettentoen pocsekul vezette a jatekot, hol ide hol oda nem fujt szabalytalansagot, songnak 3. percben adni kellett volna sargat, egy olyan szabalytalansag utan megvarta mig MASODJARA HATULROL CSUSZIK BE VALAKINEK...

all in all, szarok vagyunk, es osszetehetjuk a kezunket ha a 4. helyet valahogy osszekaparjuk. ha jovore tel kornyeken nem allunk bajnokeselyes pozicioban es nem jatszunk annak meltoan, en szemely szerint bucsuznek lvgtol, de ne szaladjunk ennyire elore.

nektek mi a velemenyetek? en vagyok tul kritikus a csapattal szemben? azt nem lehet mondani, hogy nincs okom ra, a united ennel tobbet er, foleg ilyen nevekkel akik a kezdo 11ben vannak.
  • rooney8
    persze mindig, mikor nem melózom és tudom nézni a meccset, idegenben játsszunk:D
  • pilboy
    hihetetlen, h idegenbe mennyire impotensek vunk
  • 6unn3r
    Ja, vérbeli Spurs játékos.
  • Darthmushroom
    kizárt.. lehet h végül oda kerülne, de Spursből biztos h nem oda fog elsőnek. ismerjük a Spurs tulaját, annyit kérne érte ha az Arsenal akarná h ők azt nem adnák meg. kettő: Ő vérbeli Spurs játékos, nem igazolna oda, bárhova hamarabb menne mint oda.
  • Darthmushroom
    oké benne van h beértett de ezért kéne még 1-2 szezon h kiderüljön h igaz e. és mondom Én is örülnék ha ide kerülne, de még nem tett le annyit h megérdemelje a lehetőséget (bár sokan vannak akik most se érdemlik meg h nálunk játszanak)
  • pilboy
    vagy madridba
  • Zenszkij
    majd megy ő is az Arsenalba
  • pilboy
    lehet, h beérett :)
    egyébként fizikálisan is brutális, és nagyon fiatal még
  • Darthmushroom
    Én is kedvelem az idei játékát,de biztos h várnék vele egy két évet. Sok egy szezonos játékos volt már a premier ligába. És pl. Tavaly is kapott már lehetőséget de hasonlókat nem csinált.
  • pilboy
    kane-t szeretném rvp helyére
  • Tyler1
    Senki nem érti ezt a kibaszott rendszert, nem tudnak játszani benne, nem tudnak összeszokni, ráadásul nem is működik. Kihasználatlan ez a keret, a legtöbb játékos szarul teljesít hétről hétre, egyre jobban megy el az önbizalmuk, aminek az lesz majd a vége, hogy VG úgy gondolja gyengék a csapathoz, és nyáron kivágja őket. És szerintem Mata, Falcao, Januzaj elég esélyes, hogy szedje a cókmókját, pedig ebből kettő tavaly a csapat legjobbjai közt volt, a harmadik meg a világ legjobbjai közt...
  • pilboy

ne idegesíts!
  • Zenszkij
    Tudom, de későn volt.
  • pilboy
    pedig most sport 1en volt a meccs :D
  • Zenszkij
    Nem láttam a meccset és sajnos az elmúlt években se nagyon láttam mérkőzést köszönhetően a Diginek (a stream felbax, hogy akad), de ha felállt védelem ellen nem megy, akkor illene ilyen rúgótechnikájú játékosokkal 20-25 méterről bombázni. Nem tudom...Jó öreg Scholes, de szerettem :D. Scholes means goals!
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.04. 09:08:39
  • pilboy
    gyengék voltunk tegnap is
    felállt védelem ellen egyszerűen nincs kreativitás ilyen nevekkel: mata, rooney, di maria, van persie...
    rooneynak respekt, amiért most a jobb szélen állt be a sorba és hangyaszorgalommal tette a dolgát - attól függetlenül, h természetesen nem ez volt élete meccse
  • Jim Morrison
    55. Mp... Mi lesz itt :D
  • Darthmushroom
    Daily Express szerint így utolsó nap leigazoljuk Sneijdert.. :D csak legyen már min. 1 pletyka róla ebbe az átigazolási szezonban is LOL: nem lenne teljes értékű átigazolási szezon ha most nem került volna szóba. :D am még simán ki is nézném h ide hozzák utolsó nap.

komolyan már vártam a hírt :D
  • Darthmushroom
    mai napig csodálkozok h milyen elegancia volt a játékba.
  • Tyler1
    VDS 35 évesen jött ide, kikukázott kapusként -> 40 évesen még a világ legjobbja volt...
    Az életkor tök mindegy, bár Valdest én soha nem tartottam jónak, de ingyen volt, és van annyi tapasztalata amennyivel a tartalékot segítheti. Kész.

(csak De Gea meg ne sérüljön)
  • Zenszkij
    Mekkora LOL. Úgy harangozzák be ezt a Valdest, mintha legalábbis CR 7 tért volna vissza. Ilyen kiöregedő kapust sose hoztam volna ide. Angol tehetség, angol tehetség, nem egy letűnt kor letűnt sztárja. Azt ilyen véd az u21-ben. Na ezért tartunk itt! De Gea szerződés hosszabbításáról semmi nincs a hivatalos honlapon, csak, hogy Valdes mekkora sztár volt az u21-ben. Szánalmas.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.28. 12:46:47
  • Jim Morrison
    Jól olvasom? De gea +5év?
  • Magic Boy
    Amikor láttam a bennmaradókat én ezt az ellenfélpárt vizionáltam és a Preston North End-et szeretném, ha kapnán és utána se kapnánk PL csapatot!

Kell a gyakorlás a csapanak a gyengébb ellenfelek ellen és mivel a Ligakupából kiestünk és Nemzetközi meccsünk se volt, így én még azt se bánom, hogy újrázunk az FA kupában, mert kell a gyakorlás, csak sérülés ne legyen!
  • pilboy
    fa kupa:
    crystal palace - liverpool/bolton
    arsenal - middlesbrough
    aston villa - leicester
    west brom - west ham
    bradford - sunderland/fulham
    blackburn - rochdale/stoke
    derby - reading
    preston/sheffield utd - mu/cambridge

február 14-én és 15én lesznek a meccsek

mindenképpen 3. ligás csapatot kapunk - ha továbbjutunk
    az aggaszt, h idegenben leszünk..........
    legalább 3 premier ligás klub kiesik!,
  • pilboy
    én inkább abban reménykedem, h hazai pályán játszunk, mert idén 1-2 kósza kivételtől eltekintve hulladékok vagyunk vendégként... legyen szó, akármilyen osztályú csapatról
  • Tyler1
    Nem tudom mennyire szerencsés ilyen alsóbb ligás csapatok ellen játszani. Láthatjuk, hogy a nagyok telibe szarják ezeket a meccseket, aminek meglett az eredménye mindenkinél. A ligakupában is milyen csapat alázott halálra...

Én remélem, hogy ha továbbjutunk, akkor min. PL csapatokkal sorsolnak össze, mert az legalább jelent valami presztízsértéket a játékosoknak, és nem kényszermunkaként tekintenek rá, amihez semmi kedvük, és nem is akarnak tenni érte.
  • pilboy
    még náluk is bármi lehet...
    boltonnál ádikánk azért odatette magát - ahogy olvasgattam
    arsenal sztem továbbmegy, ahogy majd mi is
  • Tyler1
    Liverpool, Arsenal még bent van.
  • Blum
    Cambridge - Middlesbrough döntőt akarok látni!!! :D
  • attiGT
    LOL. minden nagy csapat kibukott FA kupabol, meg kell nyernünk!
  • pilboy
    ennyi erővel játszathattuk volna a fiataljainkat... ők is elérték volna ezt az eredmény, nem csak a 150-200ezer fontot zsebre tévő sztárocskáink
  • Jim Morrison
    Mekkora buli lehet a cambridge öltözőjében :D