• Zenszkij
    Azért sok a sérült is, ezért vékony a csapat a középpályán (Carrick Fellaini, Valencia, Lingard, Herrera), de ha felgyógyulnak reméljük beindul a várva várt úthenger. Fletcher már nem a régi, gyomorpanaszai sokat kivettek belőle, és állítólag abból fel sem lehet gyógyulni 100%-osan, amiben szenvedett. Cleverley egy közepes szintű PL játékos, ha nem MU nevelés lenne sose került volna ide. Young meg egy határ xar, nem is értettem az öreg minek hozta ide. Inkább egy Chamberlain vagy Sterling kéne nekünk, persze nem eladóak :D. Ugyanakkor megjegyzést érdemel, hogy Rooney már csak a nevéből él. Egy fos, unottan játszik, robotol a pályán, de nincs egyetlen zseniális húzása sem, ami fémjelezné, hogy mért is ekkora sztár ő. Idén jobb nálunk a City, Arsenal, Liverpool, Chelsea négyes. Ezeket szerintem esélytelen lesz megelőznünk. Komoly igazolások kellenének, Di Maria már egy ilyen, reméljük Herrera is beválik. Egy igazi dzsoga bonitó még jöhetne, aki még több színt visz a játékba. Rooneyt én eladnám amíg még fizetnek érte, de amint látható igazából a kutyának se kell, pedig vihette volna a Chelsea pár éve jópénzért.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.25. 08:31:34