Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
mostanában már a Nike nem is tud értelmes mezt összehozni, azért bízok benne h váltunk majd adidasra mert sokkal jobb mezeket készít mostanában.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zenszkij
Nem baj az. A mez nem számít, ha Van Gaallal visszatérünk megérdemelt helyünkre én elnézegetem a Chevit is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
Vannak már neten képek az állítólagos mezekrõl, hát nem tudom, szerintem a kockásat is alulmúlja a Nike és a Chevi közös kreálmánya, ha valóban az a hivatalos.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
Nah, abból fix, hogy rendelek 😄 Meg ugye tudjuk, hogy a Glazer ellenes sál is milyen színû 😉.
Tessék.

Darthmushroom
elméletileg ha igazak a pletykák (képek) jövõre a harmadik számú mezünk zöld-sárga lesz a régi idõk emlékére.

Zenszkij
Ma sokat gondolkodtam miért is szeretem ezt a csapatot. Megverték 99-ben azt a Bayern Münchent amelyik csapatot szívbõl gyûlöltem, nem is akárhogy. Csodálatos élményt adtak nekem ezzel. A szívem örökké vörös lesz, meg zöld a Fradi miatt 😉. És ugye tudjuk, hogy régen a United színe zöld volt, nem lehet véletlen. Hajrá fiúk, jövõre megmutajuk. Glory glory MAN UNITED! Ma pedig hajrá Sevilla, minél tovább él a magyar átok annál jobb.

nem biztos, h csak a védelem volt a gyenge...
én inkább a csapat védekezését mondanám gyengének

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Hát ha maradtak volna is totál új védelmet kellett volna felállítani, mert leggyengébb pontja volt már a csapatnak. A fiataljaink is borzasztó sérülékenyek.

Darthmushroom
várható volt, szinte még pletyka szinten is alig volt szó a hosszabbításáról. Új védelemet kell majd építeni mert Vidic,Rio és valszeg Evra is megy.

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Na Rio is bejelentette a továbbállását.

Darthmushroom
hát azért ez nem teljesen így van h nekik nevelünk ki embereket... közel múltban Realba távozok:
-Beckham: összeveszett Fergivel mindenképp menni e kellet és még jó árat is kaptunk
-Heinze: már messze nem volt alap ember, ráadásul nálunk ezek a dél amcsik nem is tudnak megragadni
-Nistelrooy: már kezdett benne lenni a korba is meg ráadásul túl egy síkú volt tõle a játékunk
-Ronaldo: végig tudni lehetett h a Madrid az álma, így is egy évvel tovább maradt Fergi kérésére, árba meg annyi pénzt kaptunk érte h hülyék lettünk volna nem elfogadni.

ebbõl 1 saját nevelés van az elmúlt 10+ évbe szóval messze nem nekik nevelünk.

Tyler1
Dehogy felesleges, 80-100m euroért már megéri kinevelni õket <#zavart1>

Zenszkij
teljesen felesleges az utánpótlás, ha a reálnak eddzük ki õket

Moyes ittlétének talán egyetlen pozitív hozadéka volt a srác (mármint januzaj) felfedezése. (jó, vlaszeg nem õ fedzte fel, de akkor is õ dobta be mélybe)

remélem a következõ edzõ is jól tudja majd terelgetni a srácot, mert tényleg nagy a potenciál
Darthmushroom
150-200mval majd lehúzzuk a hülyéket 😄

ja, mert elviszi a real...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
csalódott vagyok, hogy utolsó meccsen nem tudják odatenni magukat egy ilyen szezon után, kibaszott szar ezt látni.

Darthmushroom
eleg ha klasszis lesz, nem muszaj vilagklasszisnak lenni

Tyler1
Õszintén, kétlem hogy olyan magasságokig elérhet, de nem is elvárás. Bõven elég ha jó csapatjátékossá válik, és egy évtizedre megoldja nálunk a szélsõ munkát.

Darthmushroom
Ronaldo foleg nalunk eszmeletlen plusz munkat vegzet az edzesek utan h ezt a szintet elerje. arrol nem is beszelve h neki az egoja is csak jot tett mert mindig jobb akart lenni

contraste
Kérdés, hogy mennyi esély van arra, hogy fejlõdjön annyit, mint Ronaldo!? Sok tehetség, meg ígéret folyt már le a lefolyón.. Természetesen én is drukkolok, hogy kapjon a futball világ még egy nagy játékost!

ain't got no history

Tyler1
Én is így gondolom, hogy hasznosabb, mint CR volt ennyi idõsen.

Darthmushroom
Januról egy másik fórumról vélemény:
"viszont Adnan teljesen lentrõl úgy, hogy már most láttunk tõle klasszis megoldásokat és minden okunk meg van rá, hogy elmondjuk azt hogy ez az ember nagyon nagy játékos lesz. õ milliószor többet tesz hozzá a csapat játékához 18 évesen mint tette azt CR."

maximálisan egyet értek ezzel a véleménnyel.

MR ME
énis néztem, de mostmár úgyse történik semmi a végéig 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
akkor még jó h nekem letöltve van meg 😄

ReszegKoldus
sajnos Knézy hang nélkül megy ez most 😞

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
nem lehet betelni vele, fõleg mert crazy jenõ kommentálása valami zseniális 😄 "erre csak a Manchester képes" 😄

ReszegKoldus
bár tulajdonképpen elég csak kb másfél óra múlva odakapcsolni pár percre 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
sport 1-en a '99-es BL döntõ

Tyler1
Volt hasonlóság, de CR eleve más felfogásban játszott. Én annyira nem látom benne az új Ronaldot, remélem nem is lesz az, ellenben a fiatal Ryan Giggsre annál inkább hasonlít. Januzaj legtöbbször ésszel focizik, ezért tudott ilyen fiatalon bekerülni a felnõtt csapatba, és ez a legnagyobb különbség.

Darthmushroom
ha láttad a hétköznapi meccset akkor érthetõ, teljesen ugyanaz volt a stílusa mint anno a fiatal Ronaldonak. Jobban kijött mint bármelyik más meccsen, mert látszott h kicsit szabadabb meg nincs nyomás rajta h a "nagyoknak" muszáj passzolnia.

Tyler1
Érdekes stat Januzaj és CR elsõ szezonjáról, bár értelmét nem látom, hogy mindig a portugálhoz hasonlítják.

Darthmushroom

Zenszkij
hetedikek vagyunk, ez mindent elárul 😞

Darthmushroom
mostanában úgy látom minden sz@r...

Zenszkij
arra is kaphatna achievementet, hogy jól megqrta a tesója feleségét, számomra emberileg leszerepelt

Darthmushroom
Lifetime Achievement Award for Ryan Giggs

zseniális videót kapott utána, Pelétõl Del Pieroig mindenki gratulált neki videón, a végén még Ronaldo is üzent. Azért jó látni õ se felejti el a klubot és az itt lévõ embereket, mindig mindenkinek küld egy rövidke üzenetet.

Darthmushroom
szurkolok szerint is Õ. (Sir Matt Busby díj)

Darthmushroom
mindent elmond a szezonról, De Gea az év játékosa! De grat Neki, egy két hibától eltekintve jó szezont ment, fõleg a többi játékoshoz képest.

Magic Boy
Na igen.
Nagyon jó, ha egy játékos nem fél a szituációktól és tud harcolni küzdeni, de az nem, ha eszetlenül teszi.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
lassan Jones is így jár... kicsit tanulhatna már Õ is az ilyenekbõl.

Magic Boy
Hihetetlen nagy harcos volt!
Sajnos ez lett a veszte is!

Magic Boy

Darthmushroom
a számomra ajánlott videók között vettem észre:

Hatalmas kedvenc volt. Nagyon sajnálom azt a Pool elleni törést, lehet többre vihette volna nálunk ha az nincs. Viszont a visszatérõ gólja nagy volt a Roma ellen így is. Kastélyban is szurkoltam Neki de sajnos ott se lett már az igazi.

Darthmushroom
de elõtte azért elmondta h hülye kérdés 😄

attiGT
Már most imádom

Tyler1
"It's the biggest club in the world and it's a fantastic challenge. You (the media) are thinking I'm the man but the most important thing is whether Manchester United are thinking that," - Van Gaal

Na akkor ez eldõlt!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DasIsFuck
Suarez egy olyan zseni, akikbõl kevés van manapság, olyan mint Ibra, lehet utálni a viselkedése miatt, de a képességei elvitathatatlanok.
Én rohadtul örülnék egy Suareznek a csapatomban és le sem szarnám hogy hogy viselekdik egyébként.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"