35611

• Zenszkij
    Azért sok a sérült is, ezért vékony a csapat a középpályán (Carrick Fellaini, Valencia, Lingard, Herrera), de ha felgyógyulnak reméljük beindul a várva várt úthenger. Fletcher már nem a régi, gyomorpanaszai sokat kivettek belőle, és állítólag abból fel sem lehet gyógyulni 100%-osan, amiben szenvedett. Cleverley egy közepes szintű PL játékos, ha nem MU nevelés lenne sose került volna ide. Young meg egy határ xar, nem is értettem az öreg minek hozta ide. Inkább egy Chamberlain vagy Sterling kéne nekünk, persze nem eladóak :D. Ugyanakkor megjegyzést érdemel, hogy Rooney már csak a nevéből él. Egy fos, unottan játszik, robotol a pályán, de nincs egyetlen zseniális húzása sem, ami fémjelezné, hogy mért is ekkora sztár ő. Idén jobb nálunk a City, Arsenal, Liverpool, Chelsea négyes. Ezeket szerintem esélytelen lesz megelőznünk. Komoly igazolások kellenének, Di Maria már egy ilyen, reméljük Herrera is beválik. Egy igazi dzsoga bonitó még jöhetne, aki még több színt visz a játékba. Rooneyt én eladnám amíg még fizetnek érte, de amint látható igazából a kutyának se kell, pedig vihette volna a Chelsea pár éve jópénzért.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.25. 08:31:34
  • Darthmushroom
    nagyon azt írogatják h még rajta kívül 1 igazolás lesz. legalább is az ESPN meg a nagy twitteres szakértők szerint közel vagyunk még valakihez. sajnos muszáj is, hiába leszünk 200m körül az elköltött pénzben.
  • pilboy
    középen még mindig súlytalanok vagyunk, ha jön mária
  • Darthmushroom
    anno Fergi nagyon szerette volna leigazolni mikor még a Benficába játszott, csak hát kedvezőbb volt a Madrid ajánlata anno és oda igazol. Én még emlékszek is rá h nap mint nap jöttek a pletykák Vele kapcsolatban. Am újabban előszedték valami régi nyilatkozatát (2006-7 körül) ahol azt mondta h tizenévesen a szüleinek arról mesélt h a MU az álma.
  • attiGT
    Én nem tudom elképzelni Máriát MU mezben még... fura lesz
  • Darthmushroom
    már a sky is lehozta h érkezik, klub részéről szokás szerint az orvosi után lesz megerősítés. de szerintem az is kb. holnap este, szóval el lehet könyvelni h érkezik, és brit átigazolási csúcsot döntünk.
  • Tyler1
    Xabi Alonso twitter: "Thank you for everything Fideo! I wish you the best, although it is in Man. Utd :) We'll never forget the zigzag in the extra time in Lisboa."
  • DasIsFuck
    arsenal életérzés:D
  • pilboy
    hát ez a középpálya vicc volt
    még talán valencia elfogadhatót nyújtott, de a fletcher, clev, young trió kriminális...
    elöl is a 2 nagy sztárunk alibizett egyet. welbeck többet csinált csereként, mint ők ketten
    mata-n kivül még a fiataljainkkal voltam legelégedettebb: jones, blackett, keane
    hatalmas javulás kell a nemzetközi helyezésért!!!

ui.: young meg csak még jobban megutáltatja az emberekkel a csapatot a folyamatos műeséseivel. és még emelett így is megnyerhette volna 2 alkalommal a meccset
  • Darthmushroom
    ez ismét szánalmas teljesítmény volt,az meg külön vicc h alig kezdődött el a szezon de már annyi sérültünk van mint másnak az egész évben.

am nem gondoltam volna a felkészülési időszak meg a sorsolás után h 2 forduló elteltével 1 pontunk lesz. már előre félek h ilyen védekezéssel h fogják meg jövő héten az Ings+Vokes kettőst a Burnleybe.
  • attiGT
    nekem meg kezd kurvára elegem lenni. mindenki lesérül bazmeg, mi a kurva faszom ez.
  • Darthmushroom
    Na úgy nézz ki Di Maria érkezni fog a jövő a héten, mellette még egy igazolást emlegetnek a twitterek. Én remélem h nem Blind lesz az, mivel felesleges igazolás lenne Rojo után, De Jong meg kéne a halálnak. Vidalba én már nem bízok, de szerintem hasonló játékos lehet az a másik név,tehát középső középpályás.
  • Magic Boy
    Egy új generáció robbanhat be!
  • Magic Boy
    Melyik csapatnak van a legnagyobb szurkolótábora Magyarországon? (szavazás)

Hajrá szavazni és mozgósítani, mert az Arsenal nagyon vezet előttünk!
  • StephenKing
    Én arra számítottam hogy ilyenkorra már lesz 3-4 holland játékos a keretünkben Van Gaal-t ismerve, de Blind-en kivül nincs is nagyon másról szó hogy jönne.
  • Paranoia
    Di María végre rájön,h nem jut szerephez madridban aztán kifizetik a 60millio eurót érte
    remélem
  • Tyler1
    A szerződés alá van írva, nem az a lényeg, hogy mi van az idei költségvetésben, hanem, hogy ilyen szponzori pénzek mellett mi az ok, amiért nem erősítenek? Ez a klub az egyik legnyereségesebb a világon, képesek rekord üzletek lebonyolítására akkor is, ha 7. helyen végez a csapat, ne találja ki senki azt, hogy nincs fedezet rá. A fél csapatot ki kellett volna árulni, és legalább 5-6 minőségi embert idehozni.
    Szakértők, ex-csapattagok, edzők is egyetértettek abban, hogy nem versenyképes ez a keret a top3-ra.
    Közben a brigád fele már most sérült.
    Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.08.21. 22:28:06
  • HunnernesKonge
    Jogos! Azt hittem, a deallel nem voltál tisztában.
  • Paranoia
    2015től,az az idei költségvetésbe,h kerül bele?
  • HunnernesKonge
    Ő gyártja a mezünket 2015-től, 750 milliót fizetnek érte
  • Paranoia
    adidas?
  • Tyler1
    Igazából már tök mindegy ki jön, csak jöjjön

• Magic Boy
    Higgyétek el nagyon kellet ő nekünk!

• Tyler1
    Ilyen védőnk még úgysem volt...

• contraste
    Mi bajod Costaval?:D Digi "szakertok" is megmondtak, hogy Jose valszeg nem az eszeert vette:DD
  • attiGT
    Most hogy így belegondolok, illetve videó nézések után az jön le, hogy egy szívből focizó srác, aki mindent belead és a rosszfiús külső jót tehet a csapatnak, mert túl sok a szépfiú nálunk. Kell egy ilyen Rojo forma az olyan mocsadékok ellen, mint costa pl..
  • Darthmushroom
    két poszton is bevethető ballábas védő, ami a 3 védős rendszerbe elég jól jön ha középen játszik.
  • Zenszkij
    Nem rossz ő, én örülök!
  • HunnernesKonge
    Rojo érkezése nem mozgatott meg, de Nani elment. Így már biztos vagyok benne, hogy meglesz a top4
  • attiGT
    Én vagyok az egyetlen aki nem izgult fel ennyire ettől az igazolástól? Csak egy agyontetovált 0nal tűnik, nem is hallottam még róla
  • Darthmushroom
    Rojo megvan :) 7,2m fontot írnak, úgy nézz ki a hisztije megtette a hatását mert kb. a feléért jött mint amennyit pletykálták. Ráadásul sikerült Nanit is rájuk sózni ami külön öröm, bárcsak kölcsön ment.
  • attiGT
    2 éve evertontól vereséget szenvedtünk az első meccsen, azt a szezont 13 ponttal nyertük meg a shitty előtt. van benne valami D:
  • rooney8
    minden kezdet nehéz :D
  • contraste
    Még nem működik LvG rendszere, de ezekkel a játékosokkal nehezen fog. Ne értsetek félre, nem szarok a játékosok, csak nem biztos, h mind jó erre a 3-5-2-re. Lassúnak tűnik az egész
  • Tyler1
    Hát 45 perc alapján eddig ott folytatjuk, ahol tavaly abba hagytuk. Bár szerintem nincs más csapat, aki ennyi sérüléssel kezdi a szezont, ehhez hozzájön most Lingard sérülése is 20 perc után, de ennél azért többet vártam. Ráadásul ez a Swansea is negyedgőzzel megy csak.
  • Tyler1
    Shaw 1 hónapra off, jól kezdődik :)
  • HRC Dodi
    Kicsit még szerkesztek majd a topikon! Megcsinálom a képet is, addig remélem megfelel! Ha vannak ötletek, továbbra is PÜ-ben várom őket!
  • rooney8
    :))

• Darthmushroom
    Rooney az új CSK, helyettes meg Fletcher.
  • Darthmushroom
    Januzaj Giggs legendás 11s mezét kapta idén! Így a 7s mezünk még mi mindig kiadó. Elméletileg a boltokba már mondták is a vásárlóknak h várjanak a Januzaj mezekkel, ne vegyék 44ssel.