• Darthmushroom
    Evra:
    „Hosszú gondolkodás után arra az elhatározásra jutottam, hogy eljött a megfelelő idő, hogy távozzak a Manchester United csapatától. Ez eddigi karrierem legnehezebb döntése, a klubot örökre a szívembe zártam.

Megtiszteltetésnek érzem, hogy a Manchester United játékosa lehettem, mellyel valóra vált az álmom, nagyon emlékezetes pillanatokat élhettem itt át. A jó és a rossz időket egyaránt közösen vészeltük át, és hűek maradtunk a klubhoz. Mindig is azt mondtam, hogy ha valaki ide igazol, az nem csak a Manchester Unitedhez csatlakozik, hanem egy családhoz is, ahol sokáig viheti tovább a hagyományokat.

Ez a klub csodálatos történelemmel rendelkezik, kiváltságos vagyok, amiért a részese lehettem. Az utóbbi kilenc évben számos hihetetlen emberrel találkozhattam és dolgozhattam együtt, sokakkal közülük egy életre szóló barátságot kötöttem. Ez alkalommal szeretném mindenkinek megköszönni a klubnál: a csapattársaimnak, az edzőknek, és az egész stábnak, akik minden napot különlegessé varázsoltak Carringtonban és az Old Traffordon egyaránt.

Kimondhatatlanul hálás vagyok Sir Alex Fergusonnak, aki mindezt lehetővé tette számomra, és abban a megtiszteltetésben is részesülhettem általa, hogy kapitányként vezessem a csapatot. Neki köszönhető, hogy részese lehettem a Manchester United legendájának, és hogy megértettem: senki sem nagyobb, mint ez a klub.

A legnagyobb hálával azonban a szurkolóknak tartozom. Rengeteg fantasztikus pillanatot élhettünk át együtt, az összes trófeát közösen emeltük a magasba, és az a bizonyos moszkvai éjszaka életünk végéig elkísér minket. Minden egyes alkalommal, mikor magamra húztam a mezt, tudtam, hogy egy rendkívül különleges klubot képviselhetek.

A klub iránt érzett szenvedélyem örökké megmarad, és biztos vagyok benne, hogy csapattársaimnak rengeteg sikerben lesz részük a következő szezonokban.”