35611
-
#34049 Annyit még igazán túlórázhattál volna :D -
pilboy #34048 kb az első 55-60 percet láttam, mert lejárt a munkaidőm :(
:D -
#34047 "Nagyszerűen játszik. Jól ismerem őt a spanyol utánpótlás válogatottnál eltöltött időkből és nagyon jó volt ma este. Nagyon örülök neki. Jó kapcsolatunk van pályán és azon kívül is és azt hiszem, nagyon sok jó dolgot fog adni nekünk ebben a szezonban." - Mata Herreráról
-
#34046 Mai meccset senki?
Lúi bekezdett a teammel, 7 gólt adtunk a Galaxynak (Welbeck, Rooney 2, James 2, Young 2).
A meccs embere Herrera lett. Azt hiszem nem lesz gondja a beilleszkedéssel, nagyot játszott. Jó fogás lesz ő. -
#34045 Már írtam, hogy meglesz, csak most nem tudok sajnos foglalkozni vele... Ha akartok javaslatokat tenni a dizájn terén, PÜ-ben jöhetnek! -
#34044 7-0? :D nem láttam a meccset és remélem ma meg tudom nézni mert amit mondanak az istenien hangzik. Herrera MOTM, mindenhol istenítik, Young 2t vágott, Reece James is... wow... just wow -
#34043 Házigazda merre jár?
jó volna frissíteni a témát, bannernak pl.adná az ami sajtó központos képen van a háttérbe (persze nem erről a képről) -
#34042 ramos :D ne kérdezd miért, ő jutott eszembe :D -
#34041 Ki a másik pléja? :D -
#34040 hajnal 5, számold ki :D -
#34039 jó a logóm? :D -
#34038 Mikor lesz a meccs akkor ? mondjuk órában ettől a posttól számítva -
#34037 Igen, közben olvastam, hogy ő a vb-sekkel csatlakozik majd. -
#34036 szerintem Ő még szabin van mert továbbmentek a VB-n, bár edzésen mintha lett volna. -
#34035 Most nézem Januzaj sincs, akkor gondolom ő is. -
#34034 a 3 brit sérült elméletileg. legalább is ilyen infókat lehetett hallani. Chileiről semmi. -
#34033 Tour 2014 squad: De Gea, Lindegaard, Amos, Johnstone, Rafael, Evans, Smalling, Jones, Shaw, Blackett, M Keane, James, Herrera, Cleverley, Fletcher, Young, Zaha, Kagawa, Mata, Valencia, Nani, Lingard, Welbeck, Rooney, W Keane.
Powell, Henriquez, Wilson, Lawrence? -
wright #34032 Semmi? :D -
#34031 miért van olyan érzésem ha moyes bácsi nem keféli el az elmúlt szezont, ezen játékosok még nálunk lennének idén is? Ferdinant kivételével talán, Vidicben meg Evraban simán benne van még 1 év. -
#34030 Evra:
„Hosszú gondolkodás után arra az elhatározásra jutottam, hogy eljött a megfelelő idő, hogy távozzak a Manchester United csapatától. Ez eddigi karrierem legnehezebb döntése, a klubot örökre a szívembe zártam.
Megtiszteltetésnek érzem, hogy a Manchester United játékosa lehettem, mellyel valóra vált az álmom, nagyon emlékezetes pillanatokat élhettem itt át. A jó és a rossz időket egyaránt közösen vészeltük át, és hűek maradtunk a klubhoz. Mindig is azt mondtam, hogy ha valaki ide igazol, az nem csak a Manchester Unitedhez csatlakozik, hanem egy családhoz is, ahol sokáig viheti tovább a hagyományokat.
Ez a klub csodálatos történelemmel rendelkezik, kiváltságos vagyok, amiért a részese lehettem. Az utóbbi kilenc évben számos hihetetlen emberrel találkozhattam és dolgozhattam együtt, sokakkal közülük egy életre szóló barátságot kötöttem. Ez alkalommal szeretném mindenkinek megköszönni a klubnál: a csapattársaimnak, az edzőknek, és az egész stábnak, akik minden napot különlegessé varázsoltak Carringtonban és az Old Traffordon egyaránt.
Kimondhatatlanul hálás vagyok Sir Alex Fergusonnak, aki mindezt lehetővé tette számomra, és abban a megtiszteltetésben is részesülhettem általa, hogy kapitányként vezessem a csapatot. Neki köszönhető, hogy részese lehettem a Manchester United legendájának, és hogy megértettem: senki sem nagyobb, mint ez a klub.
A legnagyobb hálával azonban a szurkolóknak tartozom. Rengeteg fantasztikus pillanatot élhettünk át együtt, az összes trófeát közösen emeltük a magasba, és az a bizonyos moszkvai éjszaka életünk végéig elkísér minket. Minden egyes alkalommal, mikor magamra húztam a mezt, tudtam, hogy egy rendkívül különleges klubot képviselhetek.
A klub iránt érzett szenvedélyem örökké megmarad, és biztos vagyok benne, hogy csapattársaimnak rengeteg sikerben lesz részük a következő szezonokban.” -
#34029 Evra aláírt a Juvehoz :( :( :(
Ráadásul meglehetősen olcsón, így kíváncsian várom h mi lesz a Vidal üggyel. -
#34028 Evra a Juventusé hivatalosan is! -
#34027 alig várom h nálunk tartson valami bulit (reméljük lesz mire)
-
pilboy #34026 napokon belül kiderül :)
eddig én sem ismertem :D -
#34025 ez a hamrofootball megbízható? nem ismertem -
pilboy #34024 vmiért tetszik ez a cikk :) -
#34023 forrást pls, mert én nem olvastam semmi ilyenről -
pilboy #34022 "állítólag" hummels lassan hivatalos :) -
#34021 Rajta leszek! Az új szezonra elkészül... -
#34020 Isteni ez az ember, már most látni mennyivel nagyobb hatással tud lenni egy csapatra, csak és kimondottan a karaktere miatt. Moyes ült az első konferenciájánál és nyávogott, hogy mennyire örül és hogy odavan, Lui meg odabaszott már az elején :D <3 LVG -
#34019 "I already answered that"
"So. You know that, why do you ask?"
:D -
#34018 5ember ellőtt 1 perc alatt 1000 képek :D -
#34017 Stream LvG első sajtótájékoztatóhoz. -
#34016 jaja, Carrick mellé Vidal meg Hummels elférne :D -
#34015 ŐŐŐ... pöppet adja
am háttérbe lévő kép jó banner alap lenne. -
Zenszkij #34014 Nagytakarítás lesz...végre! -
#34013 na megjött az új fórum, kíváncsian várom h milyen új dizájnt kap a topic. -
#34012 van gaal edzést tart -
#34011 akkor is igaza van. Herrera előtt is ez volt, meg nem hülye elnök soha de soha nem mondhatja az egyik legjobb játékosára h eladó, mivel akkor beárazza kevesebb pénzre. -
#34010 Tehát a hivatalos nyilatkozat marhaság? Angolul bemásolom az jó? Vagy inkább olaszul, az már biztos nem vicc.