Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Mert ebbõl az jött le, hogy Giggset kritizálom?
Mondjuk a szövegértés soha nem volt az erõsséged.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Szerintem Te kellenél menedzsernek.
Kár,hogy eddig nem fedeztek fel,de szerintem, ha lehetõség van,csillogtasd meg a tudásodat ebben is. <#integet2>

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Na akkor ez Giggsout?

Soha nem derül ki, mit tudott volna Moyes rendes kerettel kezdeni, de remélem jó páran hasonló sorsra jutnak ebbõl a csapatból, mint a skót. Röhej, hogy itt micsoda játékosok vehetik fel a United szerelését...

bakkerman
azért ez a hármas nem kis pénz lenne,kétlem hogy egy nyár alatt ennyit elköltenétek,még ha a jelenlegi töltelékeket el is adogatjátok,ez a trió hatalmas pénzbe lenne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

attiGT
LVG úgy kell ide mint egy falat kenyér. Ugyan azok vagyunk, mint Moyes alatt.

http://broadsport.eu

http://www.powerplaymanager.com/r57633

attiGT
banok oldalát ismerem de ott csak szar streameket találtam eddig

attiGT
valaki tud dobni egy stream linket lehetõleg nem pocsék minõségben és angol kommentárral? köszi!

Darthmushroom
tegnap azt írták a lapok h Hummels,Kroos,Reus igazolását kérte a vezetõségtõl.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Magic Boy

Darthmushroom
Boldog Születésnapot Becksnek!!! A valaha volt legnagyobb kedvencnek!!!

DasIsFuck
ez azt jelenti, hogy még az amcsik "rekord" ajánlatától is nagyobb pénzt zsebeltek be?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Magic Boy

attiGT
Az biztos, hogy jobban járunk bármi történik, mint Muringyóval 😄

Zenszkij
Jaj hagyjuk már ezt a Giggset a United élére szöveget gyerekek! Viccnek is rossz. Jó poén, én is elnéztem milyen jól áll neki a zakó, de ennyi. Move on!! Elég volt egy bohóc év is. Jövõre Van Gaallal esélyünk lesz végre valami olyat látni, mint Münchenben vagy Madridban. A jó öreg Sir is kicsit becsökevényesedett a végére. Meg kell újulni nem vitás. Komoly szaktekintély kell ide.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy

contraste
Irreleváns, mi ugye Adidasosok vagyunk: Anno Drogba ugye nagy Nike reklám arc volt, most is Hazard, Luiz pl. Nike szponzoráltak, lehet többen is, de róluk tudom.

A csapatoknál általában mindnél, de itt a PL-ben tuti, úgyvan, hogy a cipõn kívûl mindent a szponzor ad és nem is vehet fel mást. Erre példa, hogy Cech mikor elkezdte a fejvédõt használni, elõször egy rugby márka (Canterbury) termékét használta, aztán gyorsan kapott egy Adidas-ost, elõtte lehet nem is gyártott ilyet az adidas, ezt nem tudom.
Torres egyszer meg egy Nike fejpántott vett fel a Napoli ellen, akkor szólt is az Adidas, hogy nono.

ain't got no history

Darthmushroom
am ha jól veszem ki ha végül az adidassal kötünk szerzõdést az csak 2015tõl jönne mert addig érvényes a mostani Nike szerzõdés.

Darthmushroom
igen nyártól jön a chevi.

Tyler1
Végülis lehet 😊
Chevrolet egyébként most nyártól lesz mezszponzor, vagy még az AON marad?

Darthmushroom
jó kérdés gõzöm nincs 😄 lehet h attól a cipõje pl. lehet Nike.

Tyler1
És aki a Nike-al áll szerzõdésben? Pl. Rooney? Mert nekik klubtól függetlenül az a szponzoruk.

Darthmushroom
hoppááá lehet még se a Nike-kal lesz a rekord mez szerzõdés hanem az Adidas-sal. Mondjuk mostanában stílusra szebb mezeket terveznek mint a Nike legalább is számomra.

Magic Boy
Solskjaer már letett valamit az asztalra, de még egy középcsapatnál se volt, pláne nem nagy csapatnál, így elõbb ezt tapasztalja meg.

Giggsnek ez a pár meccs nagyon jó lecke lesz és én örülnék a legjobban, ha maradna a stábban, mert Van Galltol rengeteget tanulhatna, de utána még egyedül is meg kéne, hogy állja a helyét, mint edzõ!

Van Gall úgy kell ennek a csapatnak, mint egy falat kenyér és minél tovább marad, annál fényeseb lesz a klubb jövõje vele és az utána következõ években is!

Magic Boy
Ha egy Van Gaalhoz képest senki Moysnak megengedtük, hogy hozza a stábját, akkor a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) edzõjének engedjük már meg, hogy azt hozzon magával akit csak akar!

Van Gaalnak én simán eltolnék egy 5 éves szerzõdést és nagyon happy lennék, ha aláírná.

Azzal viszont egyetértünk, hogy Giggs jó lenne, ha lehetõséget kapna Van Gaal stábjában, de nehogy már egy edzõi ambícióval bevallottan nem rendelkezõ Scholes vagy egy Phil Neville, Nicky Butt miatt akardékéskodjon a vezetõség!

Tyler1
Giggs is azért túl lett fényezve egy olyan kiesõ helyen álló ellenfél legyõzése után, amit nem õ hozott le, hanem a játékosok akarata. Persze lehet, hogy hatalmas edzõfenomén lesz, csak neki aztán pláne nulla tapasztalata sincs.
Én itt ki lettem röhögve, mikor Solskjaert felhoztam, aki azonkívül, hogy sorra nyerte az utánpótlás bajnokságot a klubnál, és úgy ismeri a mostani fiatalokat ahogy talán senki a csapatban, fennállása óta elõször vezette bajnoki gyõzelemre és vitte BL fõtáblára a Moldét, ezenkívül már PL tapasztalattal is rendelkezik.
Legyen akkor tényleg Van Gaal, 63 éves, elért már mindent, nem nagyon lenne hova feljebb lépnie innen, szóval akár nyugdíjig menedzselhetné a csapatot, ami bõven lehet 4-5+ év, aztán utána ráér mindenki gondolkodni, hogy ki folytassa a munkát.

Darthmushroom
Õ alapból nem lenne itt addig, meg nem is lehetne h a konkurense legyen. Õ idejöhet rendbe rakhatja a klubot de nem hosszútávú megoldás... és mi végig csak azt fogjuk keresni még ha Õ itt is lesz. Bár pletyka de igaza van a vezetõségnek a követelésével.

Magic Boy
Van Gaal köztudottan az a személy aki szeret megtartani valaki(ke)t az elõzõ stábból, így ha Giggs nem marad az egyértelmûen annak köszönhetõ, hogy a nyilatkozatok miatt azt hiheti, hogy Giggs konkurense.

Magic Boy
Nem bírni kell, de jelenleg õ szinte egyedül az az ember, aki képes folytani SAF munkáját az átalakítással és a csapatot is képes visszavezetni a sikeresség útjára!

Ráadásul olyan ember, aki minden körülmények között a támadójátékot igyekszik erõltetni a csapataival, szereti megadni a fiataloknak a lehetõséget, stb...

Darthmushroom
õszintén, én a dán kapusunk nyilatkozata után azt mondom, leszarom h lesz 1-2 szarabb évünk de ha tényleg ott van Giggsbe az a plusz akkor Õ kell és kész, legyen Õ az edzõ, ha nem is rögtön edzõként hanem segédedzõként akkor ebbõl nem szabad engedni...

Jim Morrison
Remélem kacsa, nem bírom azt az embert :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Darthmushroom
A friss hírek szerint Van Gaal megállapodott a Uniteddel (szerzõdés hossza, fizetés).
Bökkenõ: Van Gaal a saját stábját akarja alkalmazni, ami azt jelenti hogy legalább 5 embert hozna magával, köztük Kluivertet, mint asszisztens. Ezzel szemben a United a Class of '92-t valamilyen formában és létszámban mindenképpen az edzõi stábban szeretné tudni, értelemszerûen a kettõ együtt nehezen megvalósítható.

Darthmushroom
NEM LEHET BETELNI VELE!! HÁT MI VAN VELED GERRARD?? 😄 😄 nyomi pool, kellet nektek Moyes szobrot csinálni.. egybõl felkerültetek a sz***rollerre!! 😄

Darthmushroom
én is örülnék neki, de nagyobb kockázat van mint anno nálatok volt, mivel Giggsnek nincs tapasztalata még Pep legalább a Barca B-t irányította egy dbig.

bakkerman
külsõ szemlélõként én nagyon örülnék,ha nyáron Giggs kapná meg nálatok a padot,rizikós húzás lenne,de mivan ha az sül ki belõle,mint nálunk 2008 nyarán Peppel? Simán benne van a pakliban. Ilyen alázatos emberek kellenek a nagy múltú,és jelenû csapatok padjára,nem a zsoldos,csak nagy pénzekért vállaló "sztár" edzõk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Zenszkij
Gyanús nekem, hogy edzõbuktatás volt nálunk, ami igen szomorú, mert ráment a szezon. A sok sztárcsicskától meg kell szabadulni és újjáépíteni a csapatot.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

HRC Dodi
Visszanyal a fagyi! <#violent>

Darthmushroom
ez az kikapott a pool..

nem láttam a meccset (csak az öf-t), de ha a 11-est megítélte miért nem volt kiállítás?<#nemtudom>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nem láttam a meccset, de sztem is ez lehetett

Tyler1
Nem örülök, hogy ez kellett a szép játékhoz. Bizonyítani akartak ma, vagy szimplán felszabadultak, de számomra egyértelmû, hogy a játékosok közrejátszottak az idei eredménytelenségben. BL-t akarták végig, azonkívül semmit. Ég és föld volt a mai játék az eddigiekhez képest, nem csak taktikai változásokban, hanem hozzáállásban is. Giggsnek gratula, szép bemutatkozás volt azért.

gondoltam giggsynek játszanak majd 😊

banok
bejött

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

2500-öt raktam a gyõzelmünkre
most már csak bejön 😊

Darthmushroom
iden csak a leverkursen ellen jatszotunk csak igy...

Darthmushroom
hulye kommentarnal a lerantas az nem szabalytalan....