-
3. bekezdésedhez: egy szóval Rooney hiányzott
5. bekezdéshez: az folytonos és kizárólagos beívelgetéseknek van egy rendkívül egyértelmű okozója, mégpedig az, hogy a szélsőkhöz kikerült labdát vagy beívelni tudják, vagy hátrapasszolni középpályásainknak (akik közül EGY SEM üti meg még talán a premier league top 6 szintet sem, igen, ilyen kritikus vagyok velük szemben). Nézz meg egy statisztikát a tegnapi meccsen Carrick és Fletcher középpályás duónkról. Csak és kizárólag oldal és hátrapasszaik voltak, üvöltöztem meccs közben, hogy mégis mit keresnek még United mezben. Nagy játékosok voltak anno, de mára már egy Sunderlandba se kerülnének be, mi pedig őket játszatjuk, mert nincs más. Egyszerűen tegnap Carrick és Fletcher KIBASZOTT POCSÉK volt. Elképzelésem sincs miért Mata jött le például. De lehet Giggs csak betartja azt, amit megígért a játékosoknak: megkapja mindenki a lehetőséget. Akármennyire is imádom Chicharitot, amilyen szar szezonja volt, nem tudom, hogy képes lenne-e visszaszerezni az önbizalmát. Túl nagy teher van a szélsőinken, ez is egy nagy probléma. Mint ahogy említettem már, amint kikerül hozzájuk a labda, vagy visszapasszolják Carricknek és Fletchernek, akik 10ből 10x egyből fordulnak is hátra és passzolják vissza a ladbát, mert eljárt az idő felettük. Tehát mivel szélsőink támadni szeretnének, ezért megpróbálják beadni a labdát, miután megverték egy az egybe védőiket, ami pedig a nagy nyomás miatt idén kevésszer sikerült. A hülye is látja, hogy 2 világklasszis középpályásra van szükségünk illetve 2 jobb szélsőre, mint ami most áll rendelkezésünkre, és nagyon jók lennénk, amit visszaszereznék jelenlegi játékosaink az önbizalmukat.
Lehet Rooney egy pénzéhes dög, lehet ő akármi, de senki se mondja azt, hogy nem szeretne a Unitedban focizni, amilyen melót lehajt meccsről meccsre. Tegnap is valószínűleg ő hiányzott meg egy Cleverley a középpályáról. ( az egyetlen középpályásunk aki tud futni a labdával előre.)
Giggs 2 hete menedzser kb. Ne várjunk semmit tőle, azt hogy mit tartogat a jövő számára azt viszont nem tudhatjuk. Ha jövőre nem kapna LVG stábjában "vezető" szerepet, akkor jobb lenne neki ha hagyná LVG kedvelt embereit hozza be, Giggsy meg menjen el egy kisebb csapatot irányítani pár évre, amíg a Unitednél rendeződnek a dolgok.