igen, de te is el gondolkodhatnál azon h mekkora klub vagyunk milyen múlttal, meg mennyire pénz éhes világban élünk. Azt írogatják sok helyen azért kellet hamarabb kirúgni mert így csak 1 évet kell kifizetnie a tulajdonosnak Moyesnak, és csak arra vártak h mi lesz a bl-ben meg h meg lesz e BL, és matematikailag a blről most csúsztunk le, de ha megvárják a szezon végét akkor már többet kellene fizetni. Nem várt a vezetőség se szerintem csoda szezont, de ez tényleg nagyon kevés volt. Kilátástalan játék, kilátástalan eredmények, negatív rekordok sorra, és ez a játékosok hibája is, de ők mérlegeltek h várnak még még 1 évet és megnézik h jövőre jobb lesz e vagy nem, és szinte biztos vagyok benne hha ugyanúgy lemaradunk a bl-ről de valami egész pofás játékunk lett volna megadják a tovább 1 évet, de sajnos nem volt. Volt két átigazolási szezon is ahol nem kevés pénzt költöttünk két játékosra akik még most se teljesen illeszkedtek be, így nem akartak egy 3kat, ami lehet teljesen felesleges.
Én is kedveltem meg kedvelem Moyest, és sok sikert neki de ide SAJNOS kevés volt. Meg kell nézni a Poolt Rodgers egy sokkal rosszabb keretet vett át 2 éve és tavaly is olyan jelek voltak h egyértelmű volt h lesz valami belőlük később. Ennyi nálunk is elég lett volna. Arról nem is beszélve h Rodgers negyed akkora név volt mint Moyes.