Jó, ez nem volt mindig így. Voltak eltaktikázott meccsei, mint bárki másnak, SAF is jó pár pofonba beleszaladt egy szarul pályára küldött taktikával. De ahogy 6unn3r is írta, Moyes folyamatosan próbálgatta a csapatot, több, mint 50 különböző kezdőt küldött ki sorozatban, hogy megtalálja a leghatékonyabbat. A szezon végére sikerült is, mert az utóbbi meccsek tényleg arról szóltak, hogy a csapat minden poszton jól működött. Kagawat például olyan hatékonysággal tudta használni, ahogy még SAF-nak sem sikerült, és mindenki gyenge játékosnak tartotta. Csak Moyes-on látszódott az akarat akkor is, mikor a játékosok magasról szartak a meccsekre. Rengeteg egyéni hiba vezetett rossz eredményekhez, nem szimpla edzői döntések. Jött ez a baki az Everton ellen, és kirúgták. 4 meccs van hátra. Négy! Mi az amiben változni fog a csapat a Giggs irányította 4 meccsen?
De ami a legfájóbb, hogy a mai napon a a klub elárulta azokat az elveket, amelyeket több, mint 26 éven át magáénak tudhatott. Hit, bizalom, kitartás. Nem tudom itt ki mióta United szurkoló, de az a csapat, akibe én beleszerettem, a mai napon részben meghalt. Minden tradíció a múlté azzal, hogy szurkolók dönthetnek egy menedzser sorsáról, és ez ma egy olyan korszak kezdete, ami szöges ellentétben állt eddig a klub eszméivel. Hát legyen.