• DasIsFuck
    Pedig pont hogy akkor nem volt semmi lehetőségünk mikor folyamatosan körbepasszoltuk a tizenhatost, ez látszott hogy nem működik, de guardiola csak azért is ezt nyomatta.
    Amikor lett volna lehetőség egy-egy gyors támadásra szándékosan lefékeztük az akciót.

Amikor megkaptuk az első gólokat az után szinte rögtön váltott a csapat és egy jóval gólra törőbb gyors klasszikus bayernes játékra állt rá, ami mind kettő esetben viszonyalg gyorsan eredményre vezetett és jóval veszélyesebb lettek a támadásaink.

Én így láttam.
    Ha az első perctől kezdve eleve ezt a játékot játszottuk volna, akkor nem hiszem hogy működött volna moyes taktikája olyan sokáig mint a lassú passzolgatós játék ellen.
    persze lehet hogy hamarabb gólt is kapunk, de hát így is 2 gólt kelett volna normál esetbe kapnunk(wellbeck gólja szerintem teljesen szabályos volt...) az első mérkőzélen, akkor egész más lett volna a müncheni meccs ha előnyből kezdhetitek, szóval annyira nem vált be ez a óvatos játék mert így is kaptunk 2(3) gólt a két meccs alatt.