-
Már ne vedd sértésnek, de nem értem mit vársz...
Már a szezon eleje óta te rinyálsz itt az egyik legtöbbet, folyamatosan sír valamiért a szád. Ha a kikap az MU az a baj, ha nem játszanak jól az a baj, ha nem adnak meg tizit az a baj, ha ellenük adnak tizit az a baj, ha Moyes ül a padon az a baj, ha nincs motiváció az a baj, ha kiesnek a BL-ből az a baj, ha továbbjutnak akkor meg az a baj.
Nem tudom milyen mérkőzést néztél, de ég és föld volt ez az MU meg a hetek/hónapok óta játszó MU. Valóban benne volt a játékukban a pontatlanság, de urambocsásdmeg nem kis teher alatt kellett most játszaniuk (bár nem csak most), de ez lett volna a hab a tortán, ha ebben a vérciki szezonban egy Olympiacos ejti ki őket. Van egy frusztrált edző, aki elvileg már az állásával is játszik, van egy frusztrált RvP, aki meg nem érzi jól magát az Old Traffordon és van egy seregnyi motiválatlan, képességeik alatt játszó játékos, akik sokszor azt se tudják, hogy milyen rendezvényen vannak. És jön ez a mérkőzés, amit ha megnyernek és továbbjutnak, akkor engedhetnek kicsit a torkukra szorított hurokból, hogy kapjanak némi levegőt, fellélegezhessenek és erőt vegyenek magukon. És ezért mindent meg is tettek. Akartak, hajtottak, nem lazsáltak, futott mindenki, ahogy csak bírt. Giggs 40 évesen legendaként irányította a csapatot, Rio lassan szintén múmiaként hiba nélkül lehozta a meccset, Evra és Rafa szétfutották a széleket, Jones óriásit melózott a védelemben, Rooney szintén fel-alá rohangált és amennyit támadott annyit védekezett is, RvP meg megtette azt, amit várnak tőle: ha nem is játszik jól, de azt a kevés helyzetét kegyetlenül kihasználja.
Olyan akarás, olyan tűz volt most ebben az MU-ban, hogy öröm volt nézni. Ja és hogy hibáztak...tudod csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Bár nem mondom azt, hogy hőstettet vittek véghez, mert elég cink az, hogy egyáltalán ilyen helyzetből várták a visszavágót, de a klub nevéért és a szurkolókért, azaz ti értetek bazdmeg megtették, amit ha beledöglenek is, de meg kellett tenniük. Vert helyzetből továbbjutottak.
Én most úgy szurkoltam nekik, mintha csak az Arsenal játszott volna.
Nyilván ezért nem kell megbocsátani az idei szerepléseket, de útmutató legyen a játékosok és a szurkolók előtt is, hogy képességeik tekintetében van potenciál az MU-ban, csak meg kell cibálni a faszukon a bőrt, hogy beizguljanak.