35611
-
#33209 Áá az úgy esélytelen. Rakják át Rafaelt, Smallingot meg jobb szélre és akkor esetleg 5 kapott gól alatt maradunk. -
#33208 ja de nem mentek túl mert kaptok v 10-et :D D -
#33207 Robben vs Büttner :-D
Ha 7-0 összesítéssel megússzuk, akkor mondhatjuk, hogy a Barcával egy szinten vagyunk :D -
pilboy #33206 nézzük a jó oldalát: ha rajtuk túlmegyünk, bárki más ellen is továbbjuthatunk a későbbiekben :)
HA -
#33205 na ebbe belehúztak, legalább annyi szerencsénk lehetett volna h ne otthon kezdjünk -
pilboy #33204 mu-bayern :D -
#33203 Parasztságért a United drukkereknek sem kell messze menniük.
A müncheni dologról meg ennyit. -
pilboy #33202 pénzéhes k*rva -
#33201 én egyszer kezdtem velük valamelyikben mert rohadt sok pénzük volt az elején, de már már a felkészülési meccsek alatt abbahagytam mert rosszul voltam tőlük :D jó mondjuk én nagyon válogatós vagyok az fmben is, kell valamilyen szintű szimpátia a csapattal h tudjam élvezni, legyen az 1 játékos, vagy 1 régi játékos, múlt, jelen stb.. -
pilboy #33200 én sem gyűlölöm őket. "egészséges" unszimpátia van feléjük, de ez főként akkor, amikor ellenük játszunk vagy közvetlen riválisunk az éppen aktuális szezonban
city-t jobban utálom jelenleg, mint bármely más angol csapatot. azt kívánom, hogy inkább az arsenal nyerje az idei bajnokságot, mint a city, chelsea, pool trióból bármelyik (az utóbbi 3 sorrendje megfelel az utálatom sorrendjének :) ) -
Zenszkij #33199 Kövezzetek meg én nem gyűlölöm a Liverpoolt, a hülye szurkolóikat meg lexarom. Ettől függetlenül az FM-ben képtelen lennék velük kezdeni egy szezont :D. -
#33198 hát igen arról ne is beszéljünk mekkora parasztok a szurkolóik, mikor nem rég a müncheni katasztrófán lovagoltak meg sorolni lehetne az egyéb ilyen dolgaikat.. -
pilboy #33197 ma délben sorsolás
bárkit is kapunk, ha továbbmegyünk az már ajándék :) -
#33196 "Ryan Giggs mosollyal fogadta azt a képet, amin megmutatták, hogy a mostani csapattársai hány évesek voltak, amikor ő már debütált a Manchester felnőtt csapatában. De Gea és Welbeck például három hónaposak voltak."
-
#33195 Azért hagy döntsem már el én innen a kis nyugatbalkáni kuckómból, hogy utálhatom e a tetves liverpoolt azokért a kedves rigmusokért amikkel majd minden meccsükön megemlékeznek a MI csapatunkról, amikor egyetlen egy lehetőséget sem hagynak ki, hogy az orrunk alá dörgöljenek bármit ami épp nekik kedvez.
Nyilván értelmetlen innen utálni őket, de ha te Manchester United drukker vagy, és ahhoz a nagy családhoz tartozol amihez mi itt mindannyian, akkor el kell fogadni, hogy vannak a családnak vérmesebb utálkozó, meg nyugodtabb, nyitottabb tagjai is. -
Zenszkij #33194 -
#33193 És ehhez a magyaroknak mi a picsa köze van? Hagyjuk már. Ez nekik nem a futballból indult, csak meccsnapokon ott teljesedett ki, tehát max. a 2 város lakóinak hagyományos gyűlölködése ez, de rohadt nagy kamu, képmutató érvelés ezzel jönni akármelyik csapat szurkolóinak is. Attól nem lesz nagyobb drukker senki, hogy beáll egy olyan sorba, ahová nem is tartozik és nem is tud róla semmit.
Egészséges rivalizálás van a fociban, mert győztes itt is csak egy lehet, de az meg 90 percig tart.
Bár ez az én véleményem, mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy kit-mit nem szeret. -
#33192 Manchester is ipar város, szóval ez ugyan mind1. Innen is alakult ki a rivalizálás eleinte. Am nem értem miért kéne nem utálnom őket, nincs semmi szimpatikus bennük, ők vissza fele utálják a mi klubunkat, olyan ősi rivális mint kb. a Fradinak az Újpest csak nem egy város, csak szomszéd város. -
cabell2 #33191 én nem szimpatizálok velük, de én sem értem mi ez a gyűlölet...nekem tendenciám van azt nem szeretni, aki épp a rivális a bajnoki címért, most ennek hiányában lényegében édes mindegy, ki nyer..talán a rekordok miatt ne a Liverpool, de ennyi -
#33190 Olvass, tanulj kedves barátom -
Zenszkij #33189 Nem sok fogalmad van a Liverpoolról. Liverpool egy gyárváros, Liverpool focicsapata a munkások focicsapata. Nem tudom mi ez a gyűlölet. Mu drukkerként én szimpatizálok velük. -
pilboy #33188 nem néztem a tegnapi meccset. az első félidőt szándékosan, a 2. játékrészt meg szó szerint elb@sztam
ha ezen múlik, h végre nyerjünk meccseket, hát legyen :D
a továbbjutóknál senki nem számolt a chelsea-vel. róluk mit gondoltok? lenne esélyünk továbblépni? -
#33187 felőlem lehet a legsikeresebb de nálam a leggyűlöltebb is a pool... mellette meg a shity a másik... bár a shityt jobban leszarom mert majd megunja a tulaj és menne csődbe, csak idő kérdése és mennek a pompey után a 4.vonalba, meg nekik annyira 0 felé húzz a múltjuk h azt kikéne találni.. büszkék lehetnek arra h a 2.vonal legtöbbszörös bajnokaik... szóval nálam a kacsák akarom mondani kakasok számítanak csak igazán hely szerinti riválisnak. -
#33186 Pool még mindig az egyik legsikeresebb angol csapat, inkább nézném őket BL-ben, mint pl. a Cityt. -
#33185 EGYÉRTELMŰEN AZ ÁLOM LENNE A SZEZON VÉGÉN:
"Tudjátok mi lenne a legjobb? Ha a United megnyerné a BL-t, a Liverpool pedig a 4. helyen végezne a bajnokságban."
Mondjuk nekem elég ha a pool nem lesz bl-es.... -
#33184 jó ebben nagyon igazad van de Mi máshoz szoktunk az évek során, és Én már régebben hangoztattam (idén) ha választani kéne akkor Ti legyetek bajnokok ne a két új gazdag paraszt meg a c*gány pool, de am nekem a "kis" kedvenc a Lazio és így tudom milyen csalódni évről évre (mikor ígérgetnek fűt meg fát is) vagy mondhatnám h nagyon szimpatizálok a Feyenoorddal is stb... szóval ezt átérzem az ilyen fájdalmat is. De lényeg a lényeg Köszönjük Szépen h szorítottál Értünk a mai meccsen. -
#33183 Ne vedd magadra, nem akartalak megsérteni. De nem tartom képmutatónak, amit írtam. Ha valaki tudja milyen folyamatosan csalódni és a semmit nézni, akkor az én vagyok, mint Arsenal szurkoló. Azt gondolom, hogy tudom mit érez a legtöbb MU drukker. Nem kevés eredménytelen, kiábrándító szezont kellett már végigszenvednem. És ilyenkor igenis örültem egy-egy ilyen sikernek, ami ha másra nem is volt jó, de arra igen, hogy felnyissa a szemem, hogy mennyire szeretem a csapatot.
Azt pedig nem tudom elfogadni, hogy csak azért nem akarjátok, hogy továbbmenjen a csapat, mert egy RM-től vagy Bayerntől hatot fog kapni. Úristen. Ezt mondták tavaly is meg idén is az Arsenalra, amikor megkapták a Münchent. Kiesni kiestek, de nem kaptak 6-ot. Ugyancsak izzadt a Bayern, főleg tavaly. Szóval menni kell előre. -
cabell2 #33182 ez meg a másik amit félve mondok már csak, de a magyar válogatott esetét látva pl., néha az elvitathatatlan, gyalázatos kudarcokból többet profitálhat egy csapat, mint a valahogy összekapart győzelmekből. Ígyhát igen, a meccs előtt, ahogy írtam is, úgy voltam vele, hogy essünk csak ki és verődjön bele minden érintett orra a lehető legkeményebben a gázba, hogy minnél előbb az újjáépítésen járjanak az agyak, ne pedig az átmeneti örömködésen. És igen, persze, ettől még most én is marha boldog vagyok. -
#33181 az elejét tanúsítom mert Te is kb. addig kitartottál Moyes mellett mint Én. a 2.részre Én is utaltam h addig még 3:0 nem lett jók voltunk és kár átadni ennyire a kezdeményezést, és ez a baj h idén a bajnokságba legalább 12+ pont ment el azon h a végén teljesen átadtunk minden terültet vezetésnél, és Én is úgy paráztam a végén h gólt kapunk h eszméletlen pedig Én nem is akartam a továbbjutást. -
cabell2 #33180 amúgy köszi a kedves szavakat a csapatról -
cabell2 #33179 egyrészt kikérem magamnak, hogy nekem sír az egyik legtöbbet a szám a szezon eleje óta. ha figyelted itt az eseményeket, sokáig én harcoltam az egyik legtöbbet a Moyes-out mozgalom ellen, és én voltam az egyik legtürelmesebb. Az utóbbi időben fejeltem csak be, és mint láthattad, a végére én is megenyhültem. És a 2-0-ának nálam jobban nem örült senki, ugyanakkor bosszantó volt látni az utolsó pillanatig, hogy jókora mák kell hozzá, hogy nem kapunk be valami balfasz gólt a végén.
Nem kell egyébként a képmutató szöveg, hogy mit vagyok ilyen pesszimista, amiket képesek voltunk az idén előadni, inkább vértezem fel magam előre a csalódás ellen.
-
#33178 -
#33177 Nekem az a véleményen h végre jól játszottunk mentünk mint állat (kivéve 3:0 után), ez kellet volna az egész évbe (2014) és nem lenne semmi baj. Ha már továbbmentünk 1 kívánságom van csak a Madrid és verjük ki őket a tavalyi év bosszújaként (amire szerintem esély van az edzőn kívül mert a csapat feltüzelt lenne) és onnan leszarnám h utána kiesnénk vagy 10. lennénk.
egyéb.... RvP szerintem ennyi volt a szezon és szerintem a vbje is kérdéses -
#33176 Spanyolok ellen még szerencsénk sincs, plusz jelenleg erősebb focit is játszanak, mégha bajnokságon belül gyengébben is szerepelnek. Franciák bika kerettel rendelkeznek, de olvasható focit játszanak, amit szerintem kilehet taktikázni. Ráadásul eddig komoly ellenfelük nem volt BL-ben. -
#33175 Couldn't agree more :-) -
#33174 Már ne vedd sértésnek, de nem értem mit vársz...
Már a szezon eleje óta te rinyálsz itt az egyik legtöbbet, folyamatosan sír valamiért a szád. Ha a kikap az MU az a baj, ha nem játszanak jól az a baj, ha nem adnak meg tizit az a baj, ha ellenük adnak tizit az a baj, ha Moyes ül a padon az a baj, ha nincs motiváció az a baj, ha kiesnek a BL-ből az a baj, ha továbbjutnak akkor meg az a baj.
Nem tudom milyen mérkőzést néztél, de ég és föld volt ez az MU meg a hetek/hónapok óta játszó MU. Valóban benne volt a játékukban a pontatlanság, de urambocsásdmeg nem kis teher alatt kellett most játszaniuk (bár nem csak most), de ez lett volna a hab a tortán, ha ebben a vérciki szezonban egy Olympiacos ejti ki őket. Van egy frusztrált edző, aki elvileg már az állásával is játszik, van egy frusztrált RvP, aki meg nem érzi jól magát az Old Traffordon és van egy seregnyi motiválatlan, képességeik alatt játszó játékos, akik sokszor azt se tudják, hogy milyen rendezvényen vannak. És jön ez a mérkőzés, amit ha megnyernek és továbbjutnak, akkor engedhetnek kicsit a torkukra szorított hurokból, hogy kapjanak némi levegőt, fellélegezhessenek és erőt vegyenek magukon. És ezért mindent meg is tettek. Akartak, hajtottak, nem lazsáltak, futott mindenki, ahogy csak bírt. Giggs 40 évesen legendaként irányította a csapatot, Rio lassan szintén múmiaként hiba nélkül lehozta a meccset, Evra és Rafa szétfutották a széleket, Jones óriásit melózott a védelemben, Rooney szintén fel-alá rohangált és amennyit támadott annyit védekezett is, RvP meg megtette azt, amit várnak tőle: ha nem is játszik jól, de azt a kevés helyzetét kegyetlenül kihasználja.
Olyan akarás, olyan tűz volt most ebben az MU-ban, hogy öröm volt nézni. Ja és hogy hibáztak...tudod csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Bár nem mondom azt, hogy hőstettet vittek véghez, mert elég cink az, hogy egyáltalán ilyen helyzetből várták a visszavágót, de a klub nevéért és a szurkolókért, azaz ti értetek bazdmeg megtették, amit ha beledöglenek is, de meg kellett tenniük. Vert helyzetből továbbjutottak.
Én most úgy szurkoltam nekik, mintha csak az Arsenal játszott volna.
Nyilván ezért nem kell megbocsátani az idei szerepléseket, de útmutató legyen a játékosok és a szurkolók előtt is, hogy képességeik tekintetében van potenciál az MU-ban, csak meg kell cibálni a faszukon a bőrt, hogy beizguljanak. -
#33173 SZerintem PSG is iszonyat bika. Dortmund - Atleticot mondanám inkább. -
cabell2 #33172 Bayern/Real --> 7-es, 8-ast kapnánk
Barca --> megúszhatjuk kevesebbel is
PSG szerintem esélytelen
Dortmund nem olyan erős mint tavaly, de ők is sokak valszeg
Athletico talán. -
#33171 + a kisebbik madrid is jobb lenne mint Barca/Munich/Real... -
#33170 Dortmund-PSG még talán talán, többi ellen esélytelen a mostani csapat. Azért szép volt a mai teljesítmény, szurkolók is odatették végre magukat, szóval taps mindenkinek. Kíváncsi leszek innen felfelé vezet az út, vagy megrekedünk megint és visszagurulunk.