• attiGT
    Az a gond, hogy szinte mindenki abba a hibába esett, hogy hitt a győzelemben hétvégén. Pedig egyértelmű volt, hogy kikapunk. Szarul játszottunk egész szezon alatt, pont most játszanánk jól? Kiesünk a BLből, west hamet lehet leverjük, de a citytől akár egy zakót is simán kaphatunk. És az a legrosszabb, hogy már mérgelődni sem tudok ezen, sajnos beletörődtem, hogy idén pocsék szezonunk lesz és kész.

Moyesal nem tudom mi lesz. Megkedveltem az embert, egy szerethető figura számomra. Lehet a sajnálat beszél belőlem ugyanakkor...nem tudom. Sajnálnám ha nem jönne neki össze, azért is mert ezt hajkurászta Fergi is egész évben, hogy mennyire gáz kivágni egy menedzsert pár hónap után. Érdekes különben, hogy reddit-en csomó hírt olvasni, hogy rezeg a léc Moyes alatt és a szurkolók és szívesebben látnák kívül.

Év végéig most már nem szabadna kivágni, lesz ami lesz. Év végén viszont, ahogy lejátszottunk az utolsó meccset már mennie is kell, ugyanis ISZONYÚ GYORSAN KELL EGY MENEDZSERT TALÁLNI AKI KÉPES NYERNI A UNITEDDEL, mert a nyáron be kell vásárolni. Ha nem találunk quality replacement a helyére akkor inkább maradjon Moyes jövőre is és ő költekezzen. Ez a véleményem.