35611
-
#33169 ja am végre győzelem, bár kicsit félek, hogy következő körben csúnyán kipicsáznak
reménykedjünk, hogy ez a győzelem és egyben továbbjutás kicsit rendbe rakta a srácokat :D -
#33168 faszomat, RVP formába kerül, erre meg is sérül... így számomra meg sem éri a továbbjutást :( -
cabell2 #33167 na bazdmeg hát negyeddötőben vagyunk, ha másért nem tavaly után megérdemeltük.. -
#33166 szegény RVP -
#33165 fellaini jó csere volt :D -
#33164 RVP-t a padra! -
#33163 úgy tűnik RvP összeszedte magát mára -
#33162 ez is mekkora mák volt... -
cabell2 #33161 hoppá :D -
cabell2 #33160 bocs lehet én látok itt rosszul valamit, Gary Nevillék is agyon dicsérik épp a csapatot. -
#33159 Igazi finálé hangulat van
-
cabell2 #33158 Te vagy a hülye:)
az attitűd most rendben van, de 3 emberhez menő passzt egymás után azért most sem képesek bemutatni. egyébként meg az olympiakos kb most is meggyőzőbb volt elől. örülök én a vezetésnek, csak épp érdemtelen. -
#33157 Most nem tudom mit fikázol, akarás ott van, kétségtelenül. -
#33156 Te hülye vagy :) -
cabell2 #33155 uramisten, ennél érdemtelenebbü nem lehetne...:D ez hihetetlen, undorító förtelmes mákolás amit művelünk, az a büdös nagy igazság -
#33154 mi lesz itt -
cabell2 #33153 röhejes a játék. még csak azt sem mondom h nem hajtanak...csak épp 3 emberhez menő passz nincs. mint egy jól küzdő everton. -
#33152 hú pedig tutira vettem hogy kihagyja :D -
#33151 Szerintem Kagawa már nem is kap sok szerepet ennél a csapatnál, nyáron lelép. Ha nem, akkor hülye. -
cabell2 #33150 személy szerint én remélem h ma ér véget a dolog szépen vagy kicsit csúnyán, de 7et 8at kapni egy top-csapattól később már sok lenne a gyomromnak... -
#33149 Meg máskülönben mi a faszom ez a kezdő...
RvP alul teljesít már több hete, Giggsi még oké... Valenciat is öröm látni DE HOL VAN KAGAWA BASSZA MEG. Miért nem meri padoztatni RVPt a kurva életbe komolyan... Wazza lenne elől mögötte Shinji... -
#33148 Micsoda?
Legalább a bl t nyerje meg a csapat... :D -
#33147 2-0 a végén hajtsunk azt kész. ártana nekünk a tovább jutás sajnos ezt kell mondani.... elég gáz de ez van. -
#33146 Én azt kívánom,hogy nyerjünk,de ne jussunk tovább.
Mert utána lévő csapatoktól teljesen mindegy ki lenne,de minimum 4-5-el úsznánk meg minden egyes mérkőzést. -
#33145 Kezdő: De Gea - Rafael, Jones, Ferdinand, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Welbeck - Rooney, Van Persie
Cserék: Lindegaard, Fellaini, Fletcher, Januzaj, Kagawa, Young, Hernandez
cseresor--> mindent bele ha szarul állunk, tuti egyből jön majd Borsó,Kagawa,Janu -
#33144 Jól mondta Hajdú B, Moyesnak nincs tekintélye, nem tudja feltüzelni a csapatot, a játékosok is elhiszik, hogy esélytelenek. -
#33143 Én félek h este nem ott fog elmenni h nem nyerünk, hanem gólt fogunk kapni, sőt az elején is kapjuk mert mindenki görcsös lesz, taktika ugyanúgy nem lesz, akkor meg már 4 gól kéne ami meg nem lesz meg. Tippem 2:1 vagy 3:1 ide.
Bár számomra nem baj h kiesünk legalább nem idegesítem magam azzal h mennyit kapnánk egy jobb csapattól,+talán így még h egy front lenne talán 5. helyet meglehetne a bajnokságba célozni. -
#33142 esetleg az szólhat a mi javunkra, hogy igazából sztem senki nem vár már tőlük semmit, vhol esélytelenként lépnek pályára, remélem hoznak vmit végre -
#33141 "Azt mondtam nekik, hogy itt az ideje törleszteni a közönségnek, és jobban teljesíteni. Azon kell dolgoznunk, hogy felejthetetlenné tegyük ezt az estét. Minden tőlünk telhetőt el fogunk követni azért, hogy kiharcoljuk magunknak a továbbjutást.” - DM
Na erre kíváncsi leszek...
Bár hogy felejthetetlen lesz, azt még el i tudom képzelni, csak nem a mi javukra. -
#33140 Tavaly ilyenkor Moyes Evertonjának 29 meccs után 48 pontja volt, miközben 46 gólt rúgtak és 35-öt kaptak. Moyes Unitedjének 29 meccs távlatában jelenleg 48 pontja van, 46 rúgott gólja, DE: csak 34-et kaptak.
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen! -
#33139 Ez azért ultra gáz :) Attól hogy korrektek. De azért idáig süllyedni... -
#33138 Az a gond, hogy szinte mindenki abba a hibába esett, hogy hitt a győzelemben hétvégén. Pedig egyértelmű volt, hogy kikapunk. Szarul játszottunk egész szezon alatt, pont most játszanánk jól? Kiesünk a BLből, west hamet lehet leverjük, de a citytől akár egy zakót is simán kaphatunk. És az a legrosszabb, hogy már mérgelődni sem tudok ezen, sajnos beletörődtem, hogy idén pocsék szezonunk lesz és kész.
Moyesal nem tudom mi lesz. Megkedveltem az embert, egy szerethető figura számomra. Lehet a sajnálat beszél belőlem ugyanakkor...nem tudom. Sajnálnám ha nem jönne neki össze, azért is mert ezt hajkurászta Fergi is egész évben, hogy mennyire gáz kivágni egy menedzsert pár hónap után. Érdekes különben, hogy reddit-en csomó hírt olvasni, hogy rezeg a léc Moyes alatt és a szurkolók és szívesebben látnák kívül.
Év végéig most már nem szabadna kivágni, lesz ami lesz. Év végén viszont, ahogy lejátszottunk az utolsó meccset már mennie is kell, ugyanis ISZONYÚ GYORSAN KELL EGY MENEDZSERT TALÁLNI AKI KÉPES NYERNI A UNITEDDEL, mert a nyáron be kell vásárolni. Ha nem találunk quality replacement a helyére akkor inkább maradjon Moyes jövőre is és ő költekezzen. Ez a véleményem. -
pilboy #33137 azt hiszem ismét siralmas hetünk lesz...
olympiakos
hétvégén west ham
kedden city -
#33136 RESPECT!!!
-
#33135 Első 3 igaz az utóbbi 30 mérkőzésre :) -
#33134 Hátha meg lesz a 2. kaput eltaláló lövés 2 másik kapott gól mellé? Biztos morálisan jó tett volna a BL meccs előtt egy 4-5 gólos zakó a legnagyobb riválistól. Ez nem az utolsó cserével lett elbaszva, ha már a kezdő sípszó előtt. -
#33133 Háát sztem meg seggmindegy! Inkább támadjon, hátha. Egyértelműen feladta. -
#33132 Mert a 0:3 még mindig szebben néz ki, mint a 0:5. -
#33131 87. ik percben egy támadó lehozásával pótolja a kiállított védőt 3 gólos hátránynál??? Ez hülye? Akkor már mi a fasznak? Inkább támadjon a csapat, menjen előre, nem mind1, hogy kap-e még gólt? esetleg szépíthettetek volna, neadjisten egyenlítetek. -
#33130 ez volt Ferguson utolsó nagy húzása. Így, hogy Moyes lett az utódja még nagyobbnak tűnik, mert ő ezzel a csapattal meg tudta nyerni a bajnokságot...