"Korábban is elmondtam, a játékosokra nagyobb veszély leselkedhet, mint a menedzserre" - mondta Gary. "A Manchester United mindig is időt adott a menedzsereinek, ez a filozófiájuk."
"Hetven nap után kirúgnak menedzsereket, de még ha hét hónap után is tesznek meg ilyet, az is ostobaság, ezért úgy gondolom, a United támogatni fogja Moyes-t."
"Nézd meg a klub vezetőit és most a Glazer családról beszélünk, voltak-e valaha hasonló helyzetben. Vagy ott vannak olyanok, mint David Gill, Sir Bobby Charlton, Sir Alex Ferguson - akik nyilvánvalóan a Manchester United vezetőségének legfőbb tagjai. Nem hiszem, hogy akár egy másodpercre is megfordult volna a fejükben a menedzser kirúgása."
"A játékosokra sokkal nagyobb veszély vár és feszültek lehetnek amiatt, részét fogják-e képezni a klub jövőjének."
Neville azt követően nyilatkozott, hogy a United 2-0-ra kikapott az Olympiacos otthonában BL-nyolcaddöntőn, ám a Vörös Ördögök egykori csapatkapitánya biztos abban, hogy a klub Moyes mögé fog állni és komoly összegeket ad majd neki a nyári átigazolási időszakra.
"Néhány hete mondta Ed Woodward a részvényeseknek, hogy nyárra ott lesz a pénz Moyes számára, hogy befektessen. Őszintén hiszem, hogy David Moyes megkapja a lehetőséget a Manchester Unitedtől, hogy befejezze a munkát."
"Azt mondtam magamban, két-három év az az idő, amit adni kellene egy menedzsernek a bizonyításra - lesznek, akik ezzel nem értenek majd egyet, de ez az én véleményem és nem tudod megváltoztatni."
"Sir Alex Ferguson is megkapta ezt az időt, ám egyes emberek erre azt mondják, az 25 éve történt. Rendben, mégis mi változott? Mondjuk azt, hogy menedzsereknek nem lehet időt adni?"