• 6unn3r
    Én nem haragszok, de a számok sokszor semmire sem jók. Amint láthattad a Barcelona kvázi rutinból lehozta a meccset. Én nem is vártam mást. A szigetország határain belül valóban domináns csapat a City, viszont az alábbi kommentet osztva nincs még igazi stílusuk, legalábbis a Barcelona játékához képest. Nem beszélve a nemzetközi rutintalanságukról is. Nem hiába mondják, hogy minden egyes kupasorozat más és más kávéház. Elég csak a saját csapatodra nézni. Ég és föld az a teljesítmény, amit a bajnokságban és a BL-ben nyújtanak. Előbbiben nem győzik törölgetni a véres halántékukat, míg a BL-ben vígan fütyörészve jutottak tovább. De azért egy Barcelona ellen, ami olyan játékosokból áll, akik hosszú évek óta egymással játszanak és becsukott szemmel végigvisznek egy támadást, annyira érzik egymást...szerintem nem vérciki az eredmény. 10 emberrel meg harciasabbak voltak és veszélyesebben játszottak, mint 11-el. ez pedig tanulság lehet nekik, hogy ne szarják magukat össze és ne álljanak be védekezni, mert a Barca védelme átjáróház.