cabell2#32783
Hát bevallom, abban azért reménykedtem, hogy a ligakupa döntő meglesz. Komolyan olyan, mintha a csapat meg akarná mutatni az abszolút mélységeket, ahova le lehet süllyedni.
Tény, hogy ez a keret messze nem United szintű, az a kevés ember, aki United szintű, az pedig nem játszik sérülés miatt.
Igazából amennyit láttam ebből a meccsből az korrekt teljesítménynek tűnt. Nem volt fantasztikus, nem volt MU szint, de olyan bőven volt, mint amit a tavalyi meccsek zömén produkált a csapat. A legfájdalmasabb talán az elől mutatott teljes töketlenség, illetve az, hogy a támadók egyszerűen képtelenek meglepő megmozdulásokra és nagy húzásokra. Chicharito megkaphatja negyvenszer elől a labdát, nem fog tudni vele olyat húzni ott egyedül mint van Persie vagy Rooney.
(megjegyzem van Persie egyszezonos igazolásnak tűnik, szépen visszatért az Arsenalos felállás, azaz, hogy valahogy sosem kerül a pályára, mert sérült.)
A középpályán korrekt volt amit csináltunk, de előre kellenek a klasszis emberek - ez mindig kulcs volt Fergie csapataiban is, ilyen időszakok csak egykét hetekre voltak, hogy nem volt klasszis csatár.
Mata annyiból jó lenne, hogy lenne mégegy klasszis. Ide klasszisok kellenek, mert a United ideális esetben klasszis csapat..erről kb ennyit.
Ezek a meccsek végén bekapott gólok pedig egyszerűen katasztrofálisak. Nem is értem, miért történik ez ennyire menetrend szerűen. Egész meccseket bekkelünk ki egygólos vezetésekkel, aztán az utolsó másodpercekben elbasszuk. Hogy lehet ez?
De a lényeg akkor is az, hogy itt csapatot kell építeni, ezt Moyes is tudja. Most már én is közel voltam hozzá, hogy qrvaanyázzak egy kicsit, de tényleg meg kell adni a lehetőséget, hogy összerakjon egy csapatot Mojszi. Ez a ráhagyott csapat egy középszintű fos, két klasszissal és pár, talán a jövő klasszisával kiegészítve.