35611

• limperatore
    :DAS:_DAS:DASDASD:AS
  • Effe88
    hogy jön ide mata
    az csak egy zsoldos
    Kroos,Svejni,Lahm,Götze,Müller,Neuer, szóval a németek eligazolására senkinek semmiesélye nincs ;)
    Most hogy jön nyáron lewa mandzukic viszont vszeg eligazol majd
  • pilboy
    viszont a mai bayern-be is nehéz bejutni a kezdőbe
    kroos-nak is max az lehet a célja, h vb-re beválogassák, amihez játszani kell. ehhez jó lehetőség lenne a mu-ban egy kezdő pozíció, ha még januárban átigazolna
    magyarán ugyanaz az eset lenne, mint mata

kroos játékát nem sokat láttam, de az a kevés engem nem győzött meg, aztán ki tudja, mi lenne nálunk...
  • DasIsFuck
    Kroost szeritem nem.
    Olyan játékosokat lenne reális akiknél nincs "akkora" bizalom.
    Mandzu,Shakiri talán őket reális esély lenne elhozni ebből a Bayernből.
  • Tyler1
    Nem is klubhűségre gondolok, hanem hogy mekkora visszalépés onnan ideigazolni. Még ha bajnokesélyes csapatról lenne is szó, akkor is messze erősebb a jelenlegi Bayern, tehát ha nincs olyan helyzetben egy játékos, mint mondjuk Mata, akkor én nem látom esélyét onnan elhozni akárkit is. Pénzben a Bayern megint csak előnyösebb helyzetben van, mint bármely más csapat.
  • Darthmushroom
    ezt mondták pár napja arra is h Mata a MU-ba igazol :D
  • Effe88
    Lehetetlen!
  • Darthmushroom
    Üdv :D
  • bosco05 #32801
    Azért ez a klubhűség dolog már rég nem működik... Ma már csak a pénz van, szóval igen létezik ;)
  • Tyler1
    Moyes állítólag élőben nézte meg tegnap a Bayern meccsét, a célpont Toni Kroos, akiért a Sky szerint 25 millióval készülünk. Én annyira nem ismerem, de létezik, hogy jelenleg a Bayernből eljöjjön akárki is a Unitedbe?
  • Darthmushroom
    Moyes tegnap ott volt a Bayern meccsen és egy ügynök mellett ült aki Kroos,Herrman,Reus ügynöke. Mind3 játékosért érdeklődünk. Ma elméletileg a Dortmund meccsre is kilátogat Reus miatt. Igazi kánaán lenne ha Matán kívül jönne Reus is :D kajak sírnék :D De az újságok szerint Kroosért is ajánlatot tettünk mivel 1,5 év múlva lejár a szerződése.
  • Darthmushroom
    nem váltunk felállást igazad lesz :/
  • JSbyMSI8800
    Nem tudom, hogy mennyit fog dobni Mata a csapaton, de tartok attól, hogy nem fog beválni.
  • wright
    Küldött sms-t Moyes-nak?
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• pilboy
    nem lehet, h josé ezzel az eladással akarja nyáron megszerezni rooneyt?
    csak kósza gondolat, de ki tudja
    bár nemrég olvastam, h elkezdték a tárgyalásokat rooney hosszabbításáról
  • Tyler1
    José megerősítette a transzfert, így már kijelenthető, hogy Mata a miénk.
  • Tyler1
    Akkor meglesz Mata helye egyelőre.
  • Darthmushroom
    igen-igen :D én már régebben írtam :D úgy nyomjuk mint a chelsea pár éve h 5. hely+bl győzelem :D asszem a Spurs szívott így nagyot :D
  • HRC Dodi
    És címvédőként megvan a BL indulás, nem?
  • Zenszkij
    Mit károgtok? Moyes beéri azzal is, ha a United idén 10. lesz a bajnokségban. Cserébe viszont mindenki legnagyobb meglepetésére behúzzuk a BL-t. :D :D
  • attiGT
    Carrick lesérült 1 hónapra kb :D vicc az egész komolyan. Mehet a 40 milka bid Vidalért.
  • pilboy
    persze, nem felmenteni akartam őket
  • Tyler1
    Chicha megsérült a gólnál. Valencia meg nem jó rúgó, más valóban nem volt. Bár ezen a szinten 11 méterről a kaput eltalálni még 20 évesen sem jelenthetne nagy gondot.
  • pilboy
    tegnap a kihagyott 11esek után feltettem magamban a kérdést, h miért ezek a gyerekek rúgták a büntetőket? rafael (23), jones (22), welbeck (23) és januzaj (18)
    aztán rájöttem, h azért, mert nem volt egyszerűen más: valencia (28; nincs önbizalom), csicsa (26; elfáradt), evans (26), smalling (24) ugyanúgy kihagyta volna, ahogy a másik 2 védőnk. de azért evra odaállhatott volna
  • Oziris666
    Érdekes ez h ennyire várjátok Matát!Az oké h klasszis de a rendszeretekbe már régóta nincs az a poszt ahol a spanyol igazán jó lehet!Vagy nagy átalakítások lesznek a taktikában az érkezésével vagy úgyanúgy megy a vergődés tovább,mert ahogy Kagawa úgy Mata sem túl jó szélsőnek főleg h a spanyol még nem is az a szélvészgyors focista!

Érdekes lesz kiváncsian várom mit alakítotok!:)

• cabell2
    Hát bevallom, abban azért reménykedtem, hogy a ligakupa döntő meglesz. Komolyan olyan, mintha a csapat meg akarná mutatni az abszolút mélységeket, ahova le lehet süllyedni.
    Tény, hogy ez a keret messze nem United szintű, az a kevés ember, aki United szintű, az pedig nem játszik sérülés miatt.

Igazából amennyit láttam ebből a meccsből az korrekt teljesítménynek tűnt. Nem volt fantasztikus, nem volt MU szint, de olyan bőven volt, mint amit a tavalyi meccsek zömén produkált a csapat. A legfájdalmasabb talán az elől mutatott teljes töketlenség, illetve az, hogy a támadók egyszerűen képtelenek meglepő megmozdulásokra és nagy húzásokra. Chicharito megkaphatja negyvenszer elől a labdát, nem fog tudni vele olyat húzni ott egyedül mint van Persie vagy Rooney.
    (megjegyzem van Persie egyszezonos igazolásnak tűnik, szépen visszatért az Arsenalos felállás, azaz, hogy valahogy sosem kerül a pályára, mert sérült.)
    A középpályán korrekt volt amit csináltunk, de előre kellenek a klasszis emberek - ez mindig kulcs volt Fergie csapataiban is, ilyen időszakok csak egykét hetekre voltak, hogy nem volt klasszis csatár.
    Mata annyiból jó lenne, hogy lenne mégegy klasszis. Ide klasszisok kellenek, mert a United ideális esetben klasszis csapat..erről kb ennyit.
    Ezek a meccsek végén bekapott gólok pedig egyszerűen katasztrofálisak. Nem is értem, miért történik ez ennyire menetrend szerűen. Egész meccseket bekkelünk ki egygólos vezetésekkel, aztán az utolsó másodpercekben elbasszuk. Hogy lehet ez?
    De a lényeg akkor is az, hogy itt csapatot kell építeni, ezt Moyes is tudja. Most már én is közel voltam hozzá, hogy qrvaanyázzak egy kicsit, de tényleg meg kell adni a lehetőséget, hogy összerakjon egy csapatot Mojszi. Ez a ráhagyott csapat egy középszintű fos, két klasszissal és pár, talán a jövő klasszisával kiegészítve.
  • Tyler1
    Mondj egy menedzsert, aki ezzel a kerettel akármit is elérhetett volna. Sőt, mondj egy klasszis játékost a keretből. Jó, van kettő, RvP-Rooney. SAF nem mást hagyott hátra a 26 éves rezsimből, mint egy kvalitásban messze nem United szintű keretet. Ezek azért nyertek tavaly utcahosszal bajnokságot, meg azért estek neki a Realnak, mert volt egy ember aki elhitette velük fejben, hogy képesek rá. Aztán a visszavonulás morális k.o. volt a játékosokra nézve. Mikor 2001-ben bejelentette, hogy visszavonul, ugyanilyen szezont futott, mert a játékosok egyszerűen már nem hittek. Ez ennyit jelent.
    Új kor kezdődött, új csapat kell, új tűz.
  • attiGT
    most valahogy nem érzem azt a haragot Moyes iránt mint korábban. Beláttam hogy ha csapatot kell építenie, márpedig ez a feladata egyértelműen, akkor adni kell neki legalább 1 olyan évet, ami előtt nyáron tudott vásárolni. ez sajna nyáron nem jött össze. Mata nem fogja megmenteni a szezonunkat, sajnos ezt kell mondjam a tegnapi teljesítmény után. Amilyen borzalmasan játszottunk tegnap, azt is el tudom képzelni, hogy direkt hagytuk ki a tiziket, hogy ne kelljen lebőgni a City ellen, de valszeg ez nagy hülyeség, kitudja...

a manutdfanaticsot már 1 éve nem olvasom, borzalmas cikkeket írnak olykor, csak hogy az olvasókat csalogassák. mindent amit írnak már fél nappal előtte angol hírportálokon elolvasok , szal mindegy is. a játékosértékelésük még szo-szo...

mindezek ellenére ha nem lennénk az első négybe kidobnám Moyest.
  • Rash87
    Ez az ember itt semmit se akar elérni.
    Ha kikap a csapat vagy ha nyer,neki körülbelül ugyan az.

Egyszer már nyilatkozhatná,hogy ez nem neki megfelelő poszt,egy ekkora klubbnál :) Vagy nagy falat,vagy bármi.

Csapat másodosztályban kötne ki,akkor meg megérdemelte,mert az a 11+6 játékos nem küzdött eléggé kb. :D
  • Tyler1
    Elolvastad?

"Ha továbbjutottunk volna, akkor is elégedetlen lennék a teljesítménnyel, de most, hogy nem jutottunk tovább, így kétszeresen is elégedetlen vagyok. Egy percen múlt, hogy a döntőbe jussunk."

A cím arra vonatkozott, hogy szerinte a Sunderland megérdemelte a továbbjutást.
  • Rash87
    Vicc,hogy még ilyenkor is ilyen cikkeket kell olvasni...
    "Moyes nem panaszkodik - ManUtdFanatics.hu"

ez az ember tuti nem a Földön él. Valahol nagyon máshol.
    Ennek minden megfelel,akármi történik.
  • Darthmushroom
    De Gea potyája és a 11s párbaj mutatja h mennyire szét vagyunk esve mentálisan, remélhetőleg az igazolások majd kicsit feldobják a játékosokat. Én személy szerint remélem Cabaye pletykáknak van alapja, egy: 20m körüli árat írogatnak annyiért nem lenne sok, kettő: pl-be is bizonyítót jó munka bírású középpályás. Mellé/jük jöhetne még egy hátvéd meg szélső és talán lehetne valami javulás egy esetleges forma váltással is.
  • Mor3llo
    Mata helyett leigazoltátok Ramost.
  • attiGT
    igen. szánalom, még is csak beigazolódik, amit hajkurászok hetek/hónapok óta, hogy itt teljes vérfrissítésre van szükség és a fejekben rendbe rakni a dolgokat, ami idén sajna nem fog megtörténni.
  • Atti12
    :DDD

• Tyler1
    Maradt még 160 millió, hogy valami focicsapat épüljön ebből a középszintű brigádból. Siralmas, hogy 1-2 játékos United mezben szaladgálhat, és még fizetik is. Olyan mocskos nagy büntetést szabnák ki erre a csapatra, hogy sírnának minden este az ágyban.
  • contraste
    Nem, én akkor röhög, amikor kiszoptok a Sunderlandtól odavissza, te kis féreg.
  • Atti12
    ilyen gyér büntetőket még megye2-ben sem láttam..
  • attiGT
    talán ma játszottunk Moyes alatt a legszarabbul, pocsék volt minden egyszerűen...