• 6unn3r
    Arra ment a na, na, na, hogy a bírót keresitek folyamatosan meccsek óta. Én aláírom, hogy nem kaptatok meg idén jópár tizit, de ugye ilyen az érem másik oldala. Mert ezelőtt félelmetes mikre kapott tizit a ManU meg hogyan fújtak nekik. Nem véletlenül készült annyi MÉM Webbel meg Clattenburggel. Sose szerettem, amikor a bírót hibáztatják az eredményért. Ne büntetőből akarjon egy csapat gólt lőni, pláne nem nyerni. Biztos változott volna a mérkőzés képe, de valljuk be, hogy nem ezen ment el a mérkőzés. Hanem azon, hogy a védelme a ManU-nak botrányos és ezt nem tudják a támadósorban sem kompenzálni. Mint említettem, Rooney és RvP visszatérésével legalább elől megoldódnak átmenetileg a gondok. Remélhetőleg.
    65. perctől nézted a meccset, amikor már 3-0 volt a Chelseanek. Jose Mourinho híres arról, hogy ha nem muszáj, nem kockáztat. Így is sokszor alárendelt szerepet játszott a Chelsea hazai pályán, ami a játék képét érinti, hát 3 gólos előnyben meg persze, hogy Oscar helyett rögtön behozza Obit és rácsücsül az eredményre. Innentől kezdve az előny tudatában nem hiszem, hogy blamálni lehet a Chelsea-t, hogy helyzete sem volt. Ez volt a logikus taktika részükről. Ami elkeserítőbb viszont az, hogy a ManU-nak sem volt, mert elvesztették azt a maradék erejüket is, ami az első félidőben látható volt rajtuk. Ezen nincs mit ragozni, a két csapat keretét és formáját tekintve nem meglepő az eredmény. Ilyennek is lenni kell. Felálltok azt mentek tovább. Nem a világvége.