35611
-
Zenszkij #32729 Így van, nem lehet egy ilyen európai top klubnál csak a kinevelésekre támaszkodni. Néha bele kell nyúlni a zsebbe, vagy lecsúszunk. Van Persie is jó példa erre. Valami nagyágyút kéne igazolni, aki már kész játékos, nem pedig kölyök. -
#32728 Jó meglátásai vannak az biztos. Teljesen egyet érthetünk vele azt hiszem, különösképpen az Özilessel. Az Arsenal játékosok már semmiben nem tudtak hinni, legfőképp magukban (voltak ellenpéldák persze, mint pl: Milan meccs). Aztán mikor meglátták, hogy egy klasszist ők tudnak megkaparintani, nem a pénzes majmok, kicsit lendített ez a lelki állapotukon és lám, már is máshol tartanak. Az pedig más hogy nem hittek magukban, a 90%-nak a játéktudása megvolt, megvan, csak morál nem volt az egekben. -
#32727 Gary Neville szerint is 3-4 új játékosra lenne szüksége a klubnak (ebből 2t a középpályára) h visszatérjen a klub az igazi helyére a tabellán, és az Özil példát hozta fel h erőt adhat a többi játékosnak is egy jobb név. -
#32726 elméletileg próbáljak, csak nehezebb ilyenkor igazolni, am nyáron még rosszabb lesz a vb miatt, 1 rövidebb idő lesz 2 elszállnak majd az árak -
#32725 Lemaradtam a meccsről, nem láttam a 2 csapat játékát, de az eredmény szerintem jelen helyzetben reális. Engem az lepett volna meg, ha mi nyerünk. Nem tudom mire kelt ki magából megint 1-2 ember, de ez már vicc. Engem sokkal jobban idegesít egy kis csapat ellen elszórt 3 vagy 2 pont, mint a láthatóan erősebb nagyok ellen. El kell fogadni, hogy ebben a szezonban mi már nem mérhetjük magunkat a Chelseahez, vagy a Cityhez, nem mi vagyunk már a papírforma.
Ettől függetlenül azt mondom, hogy a bajokság végén elfoglalt helyünk nagyban függne egy okos januári erősítéstől, nem értem a látható lyukakat a keretben miért nem próbálják befoltozni. -
#32724 Arra ment a na, na, na, hogy a bírót keresitek folyamatosan meccsek óta. Én aláírom, hogy nem kaptatok meg idén jópár tizit, de ugye ilyen az érem másik oldala. Mert ezelőtt félelmetes mikre kapott tizit a ManU meg hogyan fújtak nekik. Nem véletlenül készült annyi MÉM Webbel meg Clattenburggel. Sose szerettem, amikor a bírót hibáztatják az eredményért. Ne büntetőből akarjon egy csapat gólt lőni, pláne nem nyerni. Biztos változott volna a mérkőzés képe, de valljuk be, hogy nem ezen ment el a mérkőzés. Hanem azon, hogy a védelme a ManU-nak botrányos és ezt nem tudják a támadósorban sem kompenzálni. Mint említettem, Rooney és RvP visszatérésével legalább elől megoldódnak átmenetileg a gondok. Remélhetőleg.
65. perctől nézted a meccset, amikor már 3-0 volt a Chelseanek. Jose Mourinho híres arról, hogy ha nem muszáj, nem kockáztat. Így is sokszor alárendelt szerepet játszott a Chelsea hazai pályán, ami a játék képét érinti, hát 3 gólos előnyben meg persze, hogy Oscar helyett rögtön behozza Obit és rácsücsül az eredményre. Innentől kezdve az előny tudatában nem hiszem, hogy blamálni lehet a Chelsea-t, hogy helyzete sem volt. Ez volt a logikus taktika részükről. Ami elkeserítőbb viszont az, hogy a ManU-nak sem volt, mert elvesztették azt a maradék erejüket is, ami az első félidőben látható volt rajtuk. Ezen nincs mit ragozni, a két csapat keretét és formáját tekintve nem meglepő az eredmény. Ilyennek is lenni kell. Felálltok azt mentek tovább. Nem a világvége. -
pilboy #32723 a "na, na, na" az mire szólt? :)
én azt mondom, h a 65. perctől, amit én néztem, az is a mienk volt, hiszen a chelsea-nek helyzete sem volt, egy darab sem. nekünk is mondjuk csak néhány kisebb, de inkább az ő térfelükön pattogott a labda
vhogy a védekezésünk nem akar összeállni, egyszerűen hihetetlen, h milyen "könnyű" gólokat kapunk -
#32722 Na, na, na!
Tény és való, hogy több volt ebben a meccsben a ManU részéről, legalábbis az első félidőt tekintve. Jól játszottak, Rafael és Valencia megették a jobbszélt, Januzaj nagyon ügyes srác, de tényleg hiányzott a klasszis játékos, aki váratlant tud húzni. Welbeck nagyszerű csatár, de még nincs azon a szinten, hogy villanni tudjon ilyen helyzetben.
A tizi gyanús esetet jól tették, hogy nem fújták be, mert Welbeck el tudta lőni a labdát. Aláírom, hogy a becsúszás miatt nem tudta rendesen elrúgni, de érzésem szerint jól döntött a bíró.
Vidic kiállítása vitatható, elsőre csúnyábbnak tűnt, mint amilyen valójában volt. Sárga sima, pirosban nem vagyok biztos. De azt hiszem így is egálban voltatok, mert Rafael páros lábbal való becsúszása pedig akármennyire labdát talált, kapásból piros. Innen nézve pedig az, hogy 10 emberrel fejezze be a United teljesen vitathatatlan.
Sajnálom nagyon, nyilván Arsenal szempontból is szorítottam a vendég győzelemért, de valahogy ez a rohadt Chelsea a fontos meccsekre mindig felszívja magát.
Ezt a Contés dolgot meg badarságnak tartom, pláne úgy, hogy a Juvéből tudtommal több játékossal is szemezget a ManU. Moyes maradni fog, maradjon is. Visszatér RvP, Rooney, remélhetőleg erősítenek is míg tart a piac, aztán nem lesz itt gond. Vagyis de, mert nehéz lesz tartani a lépést az agyonköltekező Chelsea-vel és Cityvel, de őszintén megmondom, hogy nem tudom mi szerethető az ilyen klubokban, amelyek láthatóan pénzfüggők.... -
#32721 A primitív hozzászólásokat töröltem, s ezek elkerülése végett jó lenne ha senki nem menne a másik csoportjába idétlenkedni... Most ezt adja az élet, le kell nyelni.
Mellesleg: Az összes ilyen hülye gyerek felfogású drukkerünk egy majom, a többi (más szimpatizáns) kis, mindenféleképpen jellemezhető pöcs is az.
Egyébként nekem is bacca a csőröm az egész, de nagyon, szar érzés és furcsa!
Aki pedig Facebookon követi a Monoki Lehelt az tudja miről beszélek: Eddig bírtam, de most úgy megrugdosnám, én is primitív módon, hogy csak na. Nem értem, hogy tehet ilyen mint közszereplő és e poszton alkalmazott ember. Idióta!
Peace mindenki, jó szurkolást és kitartást a továbbiakban.
"Vidics csúnya volt, de legalább határozott és nem kérdezett, úgy ahogy Rafael se. Ilyen kellene, csak korrektebb módon, a felfogás terén!" -
pilboy #32717 a 65. perctől nézem a meccset (az eredményt követtem a neten)
olvastam vmi tizi gyanús esetet - ismét... ismét egy rangadón (volt már ilyen ősszel a chelsea ellen, tavasszal a hotspur ellen stb stb
nevetségesnek találom úgy ezt a bíráskodást, h ezt a részt amit látok nyejük 1-0-ra
most állították ki vidicet, ami ismét csak megerősít, h az fa is bekaphatja
test-test elleni szitut fúj le, amikor elcsúszik luizs, egyértelmű cahill kezezés nem szabálytalan. minden kétes a kékeknek ment
hihetetlen -
#32714 nem hangulatkeltés, dehogy, a "tuttosport" tegnap lehozta, hogy SAF Conte-val tárgyalt Torinóban. szerintem Moyes max. év végéig marad(ha igaz ez az info,de tsport megbízható)
ja, minimum egy iksz jót tenne Nekünk is! -
#32713 tisztességes 1-0ra kikaphatunk, csak ne kapjunk nagy zakót, vereség az tuti biztos sajna -
#32712 ennyi erővel akkor Kagawa-ra is lehetne mondani h edzésen semmit nem csinálhat mivel alig játszik, főleg nem a posztján. -
#32711 Azért ez erős. Oka vannak, hogy még csereként sem játszik. U21-et aki nézte, az pontosan tudja, hogy mekkora lemaradásban van még akármelyik szélsőnkhöz képest is. -
#32710 csak h még Zahanak is több értelmes beadása volt mint a másik 3nak 100szor több idő alatt(Young,Vale,Nani) -
#32709 Nem értem miért CR a mérce minden szélsőnél itt. Zaha is annyiszor volt már új CR, hogy nem igaz, aztán értelmes beadást nem produkált még edzésen se szerintem. Nem egyéniségek kellenek ide, hanem új egység, ahogy a 92-esek anno. Legkevésbé szeretném, ha ismét 1 emberes csapat lenne a United.
1000x inkább örülnék egy új Beckhamnek, mint egy új CR-nek. -
#32708 Moyes első nagy húzása lehet,ha most tavasszal már elkezdi őt komolyabban nyomatni,EL hely úgyis meglesz,nyáron meg köré építeni egy magot,jó igazolásokkal,19 éves lesz februárban,ősszel már lehet húzóembere egy erős MU-nak. Ronaldo se volt sokkal idősebb,amikor már lőtte a gólokat,meg nyerte a meccseket egymaga. Szerintem. -
#32707 Szerintem aki eredményt is akar elérni az előbb összenyeri magát Manchesterben és utána megy a Realba :) Nézzük csak meg, hogy az eligazolt nagyjaink mit is értek el a Realban... Cr7, Beckham, Ruud Van Nistelroy ... soroljam? :D Minden említésre méltó dolgot a Uniteddel nyertek... -
pilboy #32706 és majd pár év múlva viszi a real... -
#32705 néztem vissza meccs videókat meg csak Januzaj megmozdulások, hát hát hát..
Szerencsés vagyok láthattam Giggset,Pault,Beckset,Ronaldot de valamiért úgy érzem ebbe a srácba van valami plusz, amit nem tudok megmagyarázni,de még MU játékosnál nem láttam(sajnos Cantonát nem láthattam).ha annyira törődnek majd a fejlődésével mint Ronaldonál én nem tudom elképzelni meddig vihetni (tudom/sajnos Ronaldonál a fejlődésbe sokat nyomott az apja halála is). Csak remélni tudom h beváltja a hozzá fűzőt reményeket/eim, mert úgy érzem köré tényleg pár év múlva lehet csapatot építeni. -
pilboy #32704 ha csak azt számoljuk ki, h mennyit költöttek támadókra, már az is döbbenetesen több lesz, mint amennyit mi költöttünk :) -
#32703 Ando már olaszba van :D OMG el se hiszem h eladjuk :D évek óta szinte nem is játszik és még is mindig mindent megnyert :D -
#32702 Számoljuk ki azt is, hogy az elmúlt öt évben költött pénz mennyire jön ki gólonként :D Az is döbbenetes lesz :) -
#32701 Fb-n kijött egy cikk, hogy a City idén eddig minden sorozatot nézve 98 rúgott gólnál jár. Január van. Megnéztem én is, hogy ezzel szemben mi hogy állunk. 52 gól. Döbbenetes. -
#32700 Nem esne kétségbe egy sötét sikátorban ő sem :D Mondjuk az angol játékosok hagyományból boxolnak is, ráadásul nem egy félénk habitusú nép :) -
Zenszkij #32699 ritka csúnya ember :D -
#32698 én nem találkoznék vele a ringbe se :D de még utcán se :D -
#32697 Rooney nem tudott eligazolni, ezért inkább sportágat váltott :D
-
#32696 Pogba,Vidal szerintem is esélytelen, de Marchisio-ra szerintem lehet esély hiába full Juve nevelés, idén alig kap szerepet így lehet hajlana a váltásra+így emberi ára lenne. -
#32695 Ő kizárt szerintem mindkét fél részéről. Meg ahogy távozott, akkor se kéne, ha aranylabdajelölt lenne és ingyen adnák. -
#32694 nagyon jó igazolás lenne, nem is értem, hogy nem alapember a kékeknél... pogbáékat viszont inkább felejtsük el... -
#32693 "a Manchester United szeretné megszerezni a Chelsea-nél hanyagolt játékmestert. A Vörös Ördögök 32 millió eurós ajánlatot tennének Matáért. (Mirror)"
Adná az ég! Közben Andesron mehet vissza Fiorentinára. -
#32692 nem vagyok egy nagy CR fan, de a "körülmények miatt" örülök, hogy ő nyert :D -
#32691 Na Rionak nem kell meztelenül az utcán futkároznia, CR kapta az aranylabdát :) Neki gratula, kijárt már a második. -
#32690 profiknak illene megtanulni angolul már csak a könnyebb sajtó tájékoztatok miatt -
#32689 mert a brazilok meg németek hogy beszéljenek ha nem portugálul meg németül? -
#32688 semmit nem ér már az a díj, nyerhetsz akármit úgy is csak a neved számít meg h hány gólt lőttél. -
cabell2 #32687 Ez az aranylabda díjátadó valami botrányos minőségű. 80%-ban emberek beszélnek a színpadon portugálul meg németül, ergo senki nem ért semmit. Komolyan azt hiszik ezek, h az emberek azért nézik ezt h Cafut nézzék meg valami fickót akit életemben nem láttam ahogy portugálul mond vmi sablon szöveget? Ehelyett inkább mutogassanak jó kis focis videókat zenével, komolyan, az is jobb lenne.. -
pilboy #32686 most olvastam, h a city is képben van shaw-nál, akkor ez nekünk leves... :( -
#32685 Moyes kint van a Juve meccsen, sajnos Marchisio nem játszik, csak padon ül, ő talán nem lenne rossz megoldás, am még Vidalt meg Astorit figyelheti.
Phil Neville meg spanyolországba utazik elméletileg valamilyen meccsre.