Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
nincs helye Manchesterben!!!!!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Dagi Ando minek kezd már megint??? 60perc után kb. a seggén veszi a levegõt annyira nincs formába.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
valami kis csapat--->pool--->chelsea--->shity--> kiesés mert bl meg bajnokság mellet nem bírjuk. Am nem is csodálkozok már h miért nyertük meg olyan régen az Fa-t, de még a ligakupát is.
Tottenham Hotspur–Hull City
Newcastle United–Manchester City
Burnley–West Ham United
Arsenal–Chelsea
Birmingham City–Stoke City
Manchester United–Norwich City
Sunderland–Southampton
Leicester City–Fulham
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
a hétvégéhez képest felüdülés volt ez a meccs, fõleg úgy, h azért a pool nem volt annyira hú de nagyon tartalékos, mint mi
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
BANNER: iszonyat jó lett, ez a vörös szín is adja mikor írunk.
amúgy újabb pocsék játék és taktika moyestól, védelem és középpálya nb1 szint, kagawa nem szélsõ és nem is lesz az angliában, erre vajon rájön é moyes uraság...
giggs 90 percet játszik megint és kismillió labdát ad el? anderson bejöhetett volna a helyére ha fellainit pihentetni akarta...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
rvp kiesett és a csapat, mintha nem is lett volna támadásban. ezt részben moyesnak, részben a pályán lévõ 11-nek köszönhetõ sztem (fejben 0-ák voltunk)
moyesnak azért, mert én úgy vettem észre, h rooney volt elöl és danny mögötte. sztem ezt fordítva kellett volna csinálni, hadd birkózzon welbeck - ha már ívelgettünk sokszor
vkitõl azt olvastam, h nem mer költekezni moyes. ez érdekes, mert állítólag nem félt volna 125 millát kidobni azért a bale-ért, aki igencsak kellett volna, nagyon hiányposzt a bal lábas középpályás poszt (direkt nem oldalt írtam)
ma is egyetlen bal lábas játékosunk volt a pályán. aki focizott valaha, az tudja jól, hogy mennyit számít, ha egy csapatban van legalább 3-4 bal lábas játékos, nem pedig csak 1
moyesnak idõt kell adni. én már örülnék az elsõ 4-be kerülésnek. elõször van olyan szezonja, h több fronton is teljesítenie KELL, mert hihetetlen elvárások vannak
meccshez: 60. perctõl jók voltunk (ténylegesen), a többit felejtsük el

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ha most 5 gyõzelem és 30-0-ás gólkülönbség lenne, onnan is el lehet veszíteni a bajnokságot, meg innen is meg lehet még nyerni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Fergivel is ezt csináltuk általában, de néha összejött ígyis egy-egy gyõzelem egy bemákolt góllal vagy hasonlóval. Most meg szénné vertek minket, ilyen is volt már sajna.
lehet hogy kikaptunk fergivel 6-1re, de 10 emberrel és kurva sok sérültünk volt. moyes pedig egy nulla, 4-0ra megy a city erre behozza cleverleyt. ez mi? youngot rakja kezdõbe pedig ott volt padon nani (és be sem hozza...) szintúgy kagawa... itt lett volna a lehetõség, hogy rooney elõl játsszon, mögötte meg kagawa, szélen valencia meg nani.
még mindig kitartok amellett hogy türelmetlen vagyok de kezd sok lenni ez az egész. özilre nem költünk mert van EGY kagawánk meg rooneynk arra a pozícióra de nem játszatjuk kagawat... totál értelmetlenségeket látni hétrõl hétre. a nagyon kötelezõt hozzuk úgy hellyel-közzel magabiztosan de más nem megy.
igaz moyes maradni fog még ha ki is esünk mert ki mást tudnánk kinevezni? Fergi nem fog visszajönni mint Scholes... és értelme sem lenne.
Moyes tanuljon, azért van itt, mást most nem várunk tõle. Sorsolás sem szerencsés, de talán ha vége ennek az erõltetett sorozatnak, a kisebb meccseket hozhatjuk.
Fergienek sem volt könnyû a kezdet, mellesleg Fergie-vel 6-1re kaptunk ki, HAZAI pályán.
#Moyes stays akkor is ha lófaszt nem nyerünk két évig.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU