Na, na, na!
Tény és való, hogy több volt ebben a meccsben a ManU részéről, legalábbis az első félidőt tekintve. Jól játszottak, Rafael és Valencia megették a jobbszélt, Januzaj nagyon ügyes srác, de tényleg hiányzott a klasszis játékos, aki váratlant tud húzni. Welbeck nagyszerű csatár, de még nincs azon a szinten, hogy villanni tudjon ilyen helyzetben.
A tizi gyanús esetet jól tették, hogy nem fújták be, mert Welbeck el tudta lőni a labdát. Aláírom, hogy a becsúszás miatt nem tudta rendesen elrúgni, de érzésem szerint jól döntött a bíró.
Vidic kiállítása vitatható, elsőre csúnyábbnak tűnt, mint amilyen valójában volt. Sárga sima, pirosban nem vagyok biztos. De azt hiszem így is egálban voltatok, mert Rafael páros lábbal való becsúszása pedig akármennyire labdát talált, kapásból piros. Innen nézve pedig az, hogy 10 emberrel fejezze be a United teljesen vitathatatlan.
Sajnálom nagyon, nyilván Arsenal szempontból is szorítottam a vendég győzelemért, de valahogy ez a rohadt Chelsea a fontos meccsekre mindig felszívja magát.
Ezt a Contés dolgot meg badarságnak tartom, pláne úgy, hogy a Juvéből tudtommal több játékossal is szemezget a ManU. Moyes maradni fog, maradjon is. Visszatér RvP, Rooney, remélhetőleg erősítenek is míg tart a piac, aztán nem lesz itt gond. Vagyis de, mert nehéz lesz tartani a lépést az agyonköltekező Chelsea-vel és Cityvel, de őszintén megmondom, hogy nem tudom mi szerethető az ilyen klubokban, amelyek láthatóan pénzfüggők....