Ezt akartam mondani. Moyes-t még kár leírni. Nagyon jó edző, de nem lehet tőle azt várni, hogy azt a 25 éves munkát úgy vegye át Sir Alextől, hogy minden megy ugyanabban a kerékvágásban. Idő kell neki, hogy felnőjön a United szintjére szerintem.
Az igazolásokról meg: azért egy Manchester United-ot soha nem lehetett és remélem nem is lehet majd a Realhoz hasonlítani igazolások terén. Én mindkét klubbal szimpatizálok, viszont a Madrid mindig a nagy pénzszórásról, a minél több klasszis összevásárlásáról volt híres, míg egy ManUban fontosak a tradíciók, sokkal konzervatívabb szemléletű klub, és pont ezzel képvisel nagyon nagy értéket a manapság igen elkurvult futball világában. Példának okáért, a PSG, a Manchester City, a Real Madrid hogyan tudott a világ nagyjai közé felnőni? Pénzzel. Nagyon sok pénzzel. Ezt a példát egy ManU ne kövesse! Aláírom, kell az igazolás oda is, de amilyen árak repkednek...nevetséges és elszomorító.
Szóval türelem, a Manchester United túlságosan nagy klub, illetve Sir Alex túl jól lefektette a jövő alapjait a klubnál ahhoz, hogy egy Liverpoolhoz hasonló mélyzuhanásba kezdjen.