Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pff
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
madrid kövi körben ki fog "szopni" mi meg esélyesek lettünk volna a döntõre minimum.
ilyen az élet. nem arról szól, hogy milyen szar az élet, hogy ennyiszer kapsz pofont tõle, hanem, hogy hányszor tudsz felállni utána. most nehéz lesz ez nekem még a hétköznapokban is...
Glory, Glory Man. United!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Fel a fejjel!
ÍGY ELBASZNI EGY BL SZEZONT EGY CSAPAT SZÁMÁRA
nyilván a piros lap eldöntötte ezt a meccset.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
nektek áll a zászló.
REAL MADRID
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
1 hete érzem,h kiesünk,remélem szart se érnek a megérzéseim 😄
Rég vártam ennyire meccset!!
Madrid: D. López - Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao - X. Alonso, Khedira - Di María, Özil, Ronaldo - Híguain.
HÚHA 😮 Hát ha eddig is féltem, akkor ez most hatványozódik...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8STgd0P3iM0
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"You can\'t be old & wise if you were Never young and crazy\"
Persze ez nem zárja ki, hogy gólt rúgjunk, könnyen lehet, hogy a Real nyílik ki annyira, hogy azt kitudjuk használni, de szerintem velük ellentétben nekünk nem ez lesz az elsõdleges.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)