Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Nagyon sajnállak titeket, simán kiejtettétek volna a Realt... ez így nagyon gáz, az ilyenek után megy el az embernek a kedve a focitól. Bár a Real nem tehet róla hogy a bíró balfasz, de remélem nem õk nyerik meg a BL-t, nem érdemelnék így meg...
tobias88
lol, sima 11es ez is, jó ez a bíró tényleg
DasIsFuck
te is kulturáltan viseled a vereséget látom...
pff

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

attiGT
10 emberrel több gólt "szophatnának" be mint fair körülmények közt.

madrid kövi körben ki fog "szopni" mi meg esélyesek lettünk volna a döntõre minimum.

ilyen az élet. nem arról szól, hogy milyen szar az élet, hogy ennyiszer kapsz pofont tõle, hanem, hogy hányszor tudsz felállni utána. most nehéz lesz ez nekem még a hétköznapokban is...

Rash87
S még 1 kis szerencsénk sincs... hogy bassza ketté azt a nyomoronc mocskos kamu bírót....

Glory, Glory Man. United!

Grove4
Minden tiszteletem az MU-é!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sajnálom srácok, hogy így alakult a meccs... Bár 11 vs 11 lehetett volna izgalmasabb, egy 4-3as meccsel megelégedtem volna személy szerint... a fogadásaim így viszont jönni látszanak, úgyhogy duplán örülök.

Fel a fejjel!

attiGT
gec érted és emberkék itt verik magukat , hogy szaros öngóllal vezettünk és be"szoptunk" 2-t pár perc alatt. ennyire sík hülye embereket bazmeg. nyilván bennem van az ideg és kiverném a szart is mindbõl de nem tehetem...

ÍGY ELBASZNI EGY BL SZEZONT EGY CSAPAT SZÁMÁRA

Rash87
Megint bíró dönti el a meccset,ez a BL,meg a mocskos világ... <#levele>

DasIsFuck
had találjam ki most épp ellendrukekrkedz mert kétszer is elpicsászták a barcát az utóbbi 2 meccsen?

ffxi
Elmentem aludni :S

Fákjúal!

[HUN]FaTaL
Buzi bíró lerendezte a meccset.

http://goo.gl/gd6Zi5

DasIsFuck
nem nem lesz angol a 8 között..
nyilván a piros lap eldöntötte ezt a meccset.

attiGT
jobb ha nem találják be ezt a bírót ott manchesterbe

ReszegKoldus
Na emiatt se kell már izgulni <#sir>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

rooney8
hát azt hiszem ennyi volt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tobias88
szerintem nem lesz meg, kihasználják a megvett bíró ajándékát
ReszegKoldus
"Remek" lenne hosszabbítást játszani 10 emberrel...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tobias88
Eddig nem szurkoltam a MU-nak barcás létemre sem, de ezek után hajná Manchester. Mourinho egy ilyen után fél évig bírózna, kíváncsi leszek most mit fog majd mondani...
rooney8
nadejó...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ffxi
Nem igaz, hogy azonnal át kell kapcsolni full védekezésbe 😞 :S

Fákjúal!

ReszegKoldus
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Effe88
😄😄
borzasztó gyenge meccs
csalódás eddig

Fogalmam sincs, hogy ez most hogy jött ide, de nem is érdekel. Ettõl függetlenül a meccs gyenge. Kíváncsi vagyok, hogy a második félidõre kitámadtok vagy maradtok a kontráknál. Nálunk szerintem lesz kis taktikai átalakítás mert így semmit nem tudunk kezdeni.

REAL MADRID

DasIsFuck
az angolok becsületét megmenthetitek azért😄
nektek áll a zászló.

attiGT
Jaj ne, könyörgöm ne kezdjétek el itt a barca real felesleges vitatkozásokat

Nem sok színvonalas meccset láthattál eddig 😄

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Jó meccs, remélem továbbmentek 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ffxi
Micsoda minõségi foci van itt<#guluszem1>

Fákjúal!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rash87
Roo nélkül ... hát... 😞
1 hete érzem,h kiesünk,remélem szart se érnek a megérzéseim 😄

Rég vártam ennyire meccset!!

attiGT
én már kivagyok az idegtõl 😄

Tyler1
United: De Gea - Rafael, Ferdinand, Vidics, Evra - Nani, Carrick, Cleverley, Giggs - Welbeck, Van Persie.

Madrid: D. López - Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao - X. Alonso, Khedira - Di María, Özil, Ronaldo - Híguain.

HÚHA 😮 Hát ha eddig is féltem, akkor ez most hatványozódik...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Webb lesz a bíró, az FA eldõlt <#vigyor1>

Darthmushroom
most nézem hétvégén meg jön hozzánk a Chelsea az FA kupa negyeddöntõre. így akkor a héten eldõl, h van esély a triplázásra/duplázásra

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
estére
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8STgd0P3iM0

ReszegKoldus
Jók ezek a hírek, bár lehet az elmúlt 2 nap alatt nagyot fordult a világ 😄

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

BArTim91
Ma gyõzelemre kell játszani, hajrá United! 😊

\"You can\'t be old & wise if you were Never young and crazy\"

Darthmushroom
Nekem pozitív érzéseim vannak az estével kapcsolatba. szerintem az idegenbeli meccs volt a nehéz ebbe a párharcba amit jól vettünk az 1:1-el. otthon szép kontra játékkal (anno arsenal ellen idegenbe a bl-be) szépen tovább megyünk tipp 3:1.

Tyler1
Hát én kétlem, hogy agresszív támadófocival állnánk ki, egyrészt mert nálunk az elõny, másrészt ha nagyon kinyílunk akkor a Madrid pillanatok alatt letudja kontrázni a csapatot, ami már az odavágón is életveszély volt. A Madridnak gólt kell rúgni, szóval õk biztos keményen támadni fognak, ami komoly védelmet fog megkövetelni, viszont az õ védelmük sokkal jobban véd le területeket mint a miénk, így ha már mi szorulunk gólra, nekünk sokkal nehezebb lesz azt megjátszani.

Persze ez nem zárja ki, hogy gólt rúgjunk, könnyen lehet, hogy a Real nyílik ki annyira, hogy azt kitudjuk használni, de szerintem velük ellentétben nekünk nem ez lesz az elsõdleges.

attiGT
Sok ember véleményét és találgatását hallottam már, de ez teljesen új számomra. Biztosan nem 0-0ra játszunk majd szerintem. Nyilván nem jelent semmit, de többször lenyilatkozta mindkét edzõ, hogy mindkét csapat fog gólt rúgni, az a kérdés ki lövi a többet.

bakkerman
bármi is lesz ma a meccsen érzésem szerint valaki ott lesz a 8 között

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Van egy olyan érzésem, hogy ma magunkat fogjuk kivégezni. SAF tuti 0:0-ra játszik majd, aminek az lesz a vége(ami szokott általában az 1 gólos vezetéseknél), magunkra húzzuk az ellenfelet, aztán a 85. percben bekapunk egy gólt.

attiGT
láttátok a city gólját? megint egy ilyennel nyerni... olyan tompa nyomorék szar ez a city... rossz nézni a meccsüket.

Smithie
Van the Man is tanítgatta Dannyt, remélem nem hiába...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

rooney8
mekkora kép<#vigyor0>

Rash87

ffxi
OFF

Real nyerte a rangadót. Remélem kipurcantak 😛

Fákjúal!

Tyler1
Kagawa végre értelmes meccset játszott.