35611
-
#31844 OHH:
Marouane Fellaini is now officially a Manchester United player after moving from Everton, squad number to be confirmed.
A sky is megerősítette!!
-
#31843 Herrera biztos h leves, elméletileg valami adóra nem voltak felkészülve +nem tom hány millió és így nem akarták kifizetni a min. kivásárlási árat -
#31842 még várjuk ki, sokszor van olyan hogy a sajtónak nem jelentik be egyből, de megtörtént az üzlet :D -
#31841 zseniális volt Woodward vagy h hívják az új igazgatónkat. mind2 üzlet ment a levesbe -
#31840 Nick Powell kölcsön Wigan
Bébé kölcsön Pacos F. -
#31839 OMG MEKKORA BEVÉTELÜNK LESZ A PARÓKÁK ÁRÁBÓL!!! :D -
#31838 elméletileg most nem, mert kora este volt a hír h ment az everton edzőközpontjába és miután kijött pár órával később jött a hír.(és mivel nincs edzés)és Martinez is az igazolások miatt ott a központba van igen valószínű h most történt meg.+elméletileg qvára siettet Fellaini távozáskor. -
#31837 Ezt az utolsó perc beli transfer request benyújtást felejtsük el, ez csak a közönségnek szól -
#31836 Fellaini is pont ma nyújtja be azt a szart, volt rá 3 hónapja, de nem bazdmeg, az utolsó napon kell ezt is :D
Annyira körülményes egy geci sport ez, hogy nem igaz. A baseballban 2 telefonnal megoldanak egy CR szintű igazolást, itt meg az utolsó órákban intéznek mindent 3x több pénzért, amiből vagy lesz valami vagy nem. -
#31835 SkySportsNews élő transfer stream -
#31834 pár napja is 30m-val kezdtünk nála, pedig még Fabregasnál is csak 20szal nyitottunk meg egyéb ilyen vicces ajánlataink voltak a nyáron. -
#31833 Herrera+Fellainiről kis olvasnivaló -
Monoton #31832 Valószínűleg azért ennyi, mert pár óra múlva zár a piac. -
#31831 -Herrera elméletileg megvan (BBC,SKYSPORTS) 36m euró (KLUB REKORD :/ valamit nagyon látnak benne csak akkor nem tudom eddig mire vártak)
-Fellaini nem rég hivatalos átigazolási kérelmet adott be és indult Manchester felé.
Klubtól hivatalos bejelentés valószínűleg akkor ha mind2 megvan. -
#31830 Meg hát már Carrick se mai kakas. Fellaini meg egész sokoldalú játékos. Ha jól tudom eredetileg védekező-középpályás lenne, de Moyes az Evertonban is egészen kapu közelbe tolta, amiről góljai is árulkodnak. Szerintem kurva jól be fog illeszkedni a ManU játékstílusába. -
pilboy #31829 carrickhez tudnám hasonlítani, csak sokkal gólerősebb
legalább tudnánk ott is rotálni. carrick szinte folyamatosan játszik már évek óta -
#31828 Fellainiről Nektek mi a véleményetek amúgy? -
pilboy #31827 -
#31826 Szeptember 2-a van és Moyes elvan temetve, az derék :DDD -
#31825 ja és még volt a kirúgás szélén is, csak sikerült az FA kupát behúzni a szezon végén -
#31824 nem olvasol sajtót? ők már a 2. forduló után bajnok esélyesek voltak... szánalom -
#31823 Mások eddig is igazoltak rengeteget, aztán az elköltött pénzmennyiséghez képest nem mindenkinek jött be a sok nagy igazolás, de akkor legalább az éjfélt várjuk meg és utána lehet szidni, hogy nem igazoltunk senkit :D
Azért kemény dió egy SAF után átvenni a csapatot, ez nem olyan "szokványos", mint ahol 2-3 évente (vagy még gyakrabban) váltogatják egymást az edzők, mert mindenhol eredményeket akarnak, de azonnal. Remélem nem fogják elzavarni, ha ne adj isten a dobogó se jönne össze, szerintem éppen türelmetlenkedni nem szabad most :) -
#31822 Annak idején mikor Fergie leült a kispadra egy győzelemmel egy vereséggel és egy döntetlennel állt a MU három forduló után.
Egyebet nem tudok elmondani, hagyjátok dolgozni azt, aki ért hozzá, és szorítsatok a kedvenc csapatotoknak, akkor is ha BL győzelemről van szó, ha ufefakupa helyért küzd, vagy a kiesés ellen. Tök mindegy.
Adjatok már időt Moyesnak -
#31821 Ezt akartam mondani. Moyes-t még kár leírni. Nagyon jó edző, de nem lehet tőle azt várni, hogy azt a 25 éves munkát úgy vegye át Sir Alextől, hogy minden megy ugyanabban a kerékvágásban. Idő kell neki, hogy felnőjön a United szintjére szerintem.
Az igazolásokról meg: azért egy Manchester United-ot soha nem lehetett és remélem nem is lehet majd a Realhoz hasonlítani igazolások terén. Én mindkét klubbal szimpatizálok, viszont a Madrid mindig a nagy pénzszórásról, a minél több klasszis összevásárlásáról volt híres, míg egy ManUban fontosak a tradíciók, sokkal konzervatívabb szemléletű klub, és pont ezzel képvisel nagyon nagy értéket a manapság igen elkurvult futball világában. Példának okáért, a PSG, a Manchester City, a Real Madrid hogyan tudott a világ nagyjai közé felnőni? Pénzzel. Nagyon sok pénzzel. Ezt a példát egy ManU ne kövesse! Aláírom, kell az igazolás oda is, de amilyen árak repkednek...nevetséges és elszomorító.
Szóval türelem, a Manchester United túlságosan nagy klub, illetve Sir Alex túl jól lefektette a jövő alapjait a klubnál ahhoz, hogy egy Liverpoolhoz hasonló mélyzuhanásba kezdjen. -
#31820 Igazat adok Neked, türelmetlen vagyok. De ugyanakkor némi balfaszkodást látok Moyes részéről, mind a taktikákban, mind az igazolások terén. Nem csak én nem értem miért marad ki Kagawa, Zaha és miért játszik ~75 percet Giggs egy liverpooli derbin. Ezekre biztos van magyarázat és mondom... NE legyen igazam. -
#31819 Nem lehetne legalább minimum a jövő májust megvárni a vészmadárkodással? Bár szerintem még az is korai lehet.
Csoda hogy eddig a Liverpoolt nem kiáltotta ki senki bajnoknak, mert veretlenül, kapott gól nélkül vezetik a tabellát... :) -
#31818 Baromi keserű érzéseim vannak most a csapat miatt. Amennyiben nem igazolunk senkit, kijelenthetjük, hogy Moyes NEM vált be. A United egy győztes csapat, a folyamatos sikerek fenntartásáért MINDENT MEG KÉNE tennie a klubbnak. Ennek ellenére egy majdnem 40 éves szélsőt játszatunk egy liverpooli derbin és még sorolhatnám a játékosbeli hiányosságokat...
Ez az év ilyen lesz én már elfogadom, de évről-évre nehezedik az átigazolás, egyre nehezebb és egyre több pénzt kell adni a minőségi játékosokért, akiket meg is kell győzni, hogy érdemes hozzánk igazolni. Özil példája lehet erre a tökéletes példa. Miért nem akarnánk leigazolni egy hozzá fogható játékost? Ha tényleg bejelentkeztünk érte és az Arsenalt válassza csak szomorkodni tudok... Elég hülye szöveg, hogy nem akarja elkapkodni az igazolásokat, inkább azokkal törődik, akik a rendelkezésünkre állnak, csak szét kell nézni kik vannak nekünk: Giggs, Young, Valencia, stb... a UNITED egy crossing klub, mindig is a szélsőink jelentették a csapat erősségét és dinamikáját, jelen pillanatban pedig onnan és a középpályáról NAGYON hiányzik a klasszis.
Egy Fellaini egymaga nem fogja megoldani a helyzetünknek. Igaz nem voltak sérültjeink de elkezdődött a szezon, a kemény meccsek jönnek egymás után és hullanak a játékosok. Jones soha nem lesz a United valaha volt legjobb játékosa - ahogy azt Fergie nyilatkozta korábban - ha ennyire sérülékeny. Rooneyt akarták egyesek innen elküldeni pedig láthattunk a Chelsea ellen mire képes.
Baromi sok ezekhez hasonló gondolat jár most a fejemben és csak aggódni tudok, mert számomra eddig katasztrófa a Moyes korszak kezdete. Tisztába vagyok vele, hogy mi nem 2 évre igazolunk edzőket de nézzünk már egy Madridra, akik számomra a Uniteddel azonos szinten állnak az egész klubbot tekintve (múltjuk, sikereik, stb...). Megjött Anchelotti és nekiállt igazolni azokra a posztoka, ahova kellett. Egy Madrid miért nem tudja sajnálni a pénzt klasszisokra, mi meg utolsó nap kapkodunk...
Nem értem... Arsenal aggódott az egész átig. időszak alatt és bevallom én is elég gáznak tartottam, amit Wenger művelt de a végére ha Özilt megszerzik, azért csak erősítettek, mi meg sehol nem leszünk sajnos.
NE legyen igazam de nehéz lesz eltűrni, hogy szarok leszünk 1-2 évig... ha csak nem indulunk meg egy lejtőn, ami a liverpool megjárt... az kikészítene. -
#31817 Özilért mi is bejelentkeztünk (állítólag), és most olvastam, hogy a Madrid és Özil is elfogadta az ajánlatunkat.
De én majd csak akkor hiszem el, ha a nevével ellátott piros-fehér mezben fog pózolni Wengerrel az Emirates-ben. Mert a média ahány embert már eladott nekünk, meg amilyeneket, akkor már rég az Arsenal lenne a világ legerősebb kerettel rendelkező csapata. lol -
#31816 Azért még követem az eseményeket,attól,hogy kevesebb időm van,írtam PM-et :) -
#31815 A próféta szóljon belőled! Ezekből ha mikifej és Baines érkezik már elégedett lennék. -
#31814 még nincs vége, ma lehet igazolni. elméletileg végre elfogadta az Everton a Fellainiért tett ajánlatot, mivel kell a pénz nekik McCarthyra. meg tárgyalunk velük Bainesért, Bilbaoval Herreraért, Madriddal Özilért. -
#31813 Erre nem számítottam, mikrofonfejűt mindenképp vártam volna... :/ -
Zenszkij #31812 Kőkemény, izgalmakban bővelkedő átigazolási időszakon vagyunk túl. Óriási nevek érkeztek! -
#31811 Rendben srácok! Ha Rash előkerül, akkor onnantól intézkedek -
pilboy #31810 nézzük a dolognak a jó oldalát:
a tavalyi idényt leszámítva, amikor sz@rul kezdtük a bajnokságot, akkor megnyertük azt :)
ma welbeck, valencia és vidic játéka volt értékelhető számomra -
#31809 mindent beleszámítva, a csapat teljesítményét, a felállást, a játékosainkat (young, giggs, stb...), a feszültséget...csoda kellene a győzelemhez. -
#31808 -
#31807 Liverpool-MU streamek -
#31806 Ez jó lesz bannernak! -
#31805 Sima banner, cső. Minden más elérhető a neten, úgy sem lesz ideje senkinek hetente frissítgetni, akkor meg nincs értelme.