-
Baromi keserű érzéseim vannak most a csapat miatt. Amennyiben nem igazolunk senkit, kijelenthetjük, hogy Moyes NEM vált be. A United egy győztes csapat, a folyamatos sikerek fenntartásáért MINDENT MEG KÉNE tennie a klubbnak. Ennek ellenére egy majdnem 40 éves szélsőt játszatunk egy liverpooli derbin és még sorolhatnám a játékosbeli hiányosságokat...
Ez az év ilyen lesz én már elfogadom, de évről-évre nehezedik az átigazolás, egyre nehezebb és egyre több pénzt kell adni a minőségi játékosokért, akiket meg is kell győzni, hogy érdemes hozzánk igazolni. Özil példája lehet erre a tökéletes példa. Miért nem akarnánk leigazolni egy hozzá fogható játékost? Ha tényleg bejelentkeztünk érte és az Arsenalt válassza csak szomorkodni tudok... Elég hülye szöveg, hogy nem akarja elkapkodni az igazolásokat, inkább azokkal törődik, akik a rendelkezésünkre állnak, csak szét kell nézni kik vannak nekünk: Giggs, Young, Valencia, stb... a UNITED egy crossing klub, mindig is a szélsőink jelentették a csapat erősségét és dinamikáját, jelen pillanatban pedig onnan és a középpályáról NAGYON hiányzik a klasszis.
Egy Fellaini egymaga nem fogja megoldani a helyzetünknek. Igaz nem voltak sérültjeink de elkezdődött a szezon, a kemény meccsek jönnek egymás után és hullanak a játékosok. Jones soha nem lesz a United valaha volt legjobb játékosa - ahogy azt Fergie nyilatkozta korábban - ha ennyire sérülékeny. Rooneyt akarták egyesek innen elküldeni pedig láthattunk a Chelsea ellen mire képes.
Baromi sok ezekhez hasonló gondolat jár most a fejemben és csak aggódni tudok, mert számomra eddig katasztrófa a Moyes korszak kezdete. Tisztába vagyok vele, hogy mi nem 2 évre igazolunk edzőket de nézzünk már egy Madridra, akik számomra a Uniteddel azonos szinten állnak az egész klubbot tekintve (múltjuk, sikereik, stb...). Megjött Anchelotti és nekiállt igazolni azokra a posztoka, ahova kellett. Egy Madrid miért nem tudja sajnálni a pénzt klasszisokra, mi meg utolsó nap kapkodunk...
Nem értem... Arsenal aggódott az egész átig. időszak alatt és bevallom én is elég gáznak tartottam, amit Wenger művelt de a végére ha Özilt megszerzik, azért csak erősítettek, mi meg sehol nem leszünk sajnos.
NE legyen igazam de nehéz lesz eltűrni, hogy szarok leszünk 1-2 évig... ha csak nem indulunk meg egy lejtőn, ami a liverpool megjárt... az kikészítene.