• DONGUBA
    #306
    Fergie büszke a fantasztikus eredményre
    Amikor a Sky Sports kérdezte Alexet a meccsről, nagy örömmel beszélt a fiúk remek teljesítményéről.


    "Az első félidő után csalódottan mentek be a fiúk az öltözőbe, mikor azonban eszükbe jutattam a mérkőzés fontosságát, újult erővel küzdöttek, aminek láthatóan meg is lett az eredménye."

    Arsenal és bajnoki cím
    "Gondolkodtam ezen. Bár mindenki biztosra veszi, hogy ők már nem érhetnek oda, én mégis úgy gondolom, hogy a mai nap bebizonyította azt hogy bármi megtörténhet football világában."

    Csapatszellem
    "A bajnokságban mindkétszer úgy álltunk neki ennek a rangadónak, hogy megmutatjuk kik is vagyunk és rákényszerítjük akaratunkat az ellenfélre. Ez ma nehezebb volt mint máskor, de pont ez a nehézség adhat nekünk erőt a további menetelésre.
    Óriási mentális erő van a srácokban, amelyet ha jól használnak bármikor képesek fordítani egy vert helyzeten, ahogy láthattuk ezt a mai nap folyamán is."

    Utolérni a Chelsea-t
    "Tudjuk, hogyha be akarjuk fogni őket mostantól az összes mérkőzést meg kell nyernünk. Nem szabad hibáznunk Nem lesz könnyű, csak bízhatunk benne, hogy botlani fognak még, mást nem tehetünk. Mi minden erőnkkel a sikeres meccsekre öszpontosítunk."