Cicinho: a MU a megfelelő számomra
A Brazil sztár Cicinho részt vett a United edzésén és Sir Alex Ferguson-nak kijelentette, hogy szívesen igazolna a vörös ördögökhöz. Az "új Cafu"-nak Gary Neville-el kellene harcolnia a csapatbakerülésért.
A brazil védő részt vett a vörösök múlt heti edzésén Carringtonban, és pár szót váltott Ferguson-al is. A skót mester a jövőjéről kérdezgette, és hogy tetszik-e neki a Premier League. Cicinho így nyilatkozott:
" Én csak azt tudom mondani, amit minden más brazil mondana : ez egy csodálatos bajnokság fantasztikus játékosokkal, óriási lehetőség a jövőmre tekintve."
"Ki az akinek nem lenne büszke magára, ha a Manchester Unitedben focizna? A Manchester egy világhírű csapat, ami mindig harcban van minden trófeáért, viszont most képbe került a Liverpool is, ugyanis felvették a kapcsolatot az ügynökömmel."
"A stílusomnak nagyon feküdne a Premier League. Az angliai játék nagyon gyors, de én is elég fürge vagyok. Nagyon csodálom Steven Gerrard-ot, és Ruud van Nistelrooy-t, viszont, ha velük szembe találnám magam, akor se rémülnék meg, hanem küzdenék a labdáért ameddig csak birok."
"Gary Neville a mérközések minden pillanatában éber, és jó érzékkel labdákat szerez. Bevallom nekem elég különös, amikor őt kritizálják, mivel már évek óta kirobbanthatatlan a válogatottból. Tudom, ha létrejönne a szerződtetésem, akor vele lennék harcban a kezdőpozicióért, viszont ez a foci."
"Most a legfontosabb, hogy megkapjam az olasz állampolgárságot, és ezek után igazolhatok csak Angliába."
"Remélem sikerül hamar megoldani a dolgokat, mert szeretnék bekerülni a világbajnoki keretbe."
( bocs, hogy csak ilyen híreket nyomok, de most ezek a fontosak, mert 31-én végi az igazolási szezonnak... és az új design-os UW nagyon jó lesz!- koska )