35611

• Nh Shevits
    nem érdemes ezen rágódni. nyerünk és kész. mindent! (najó a ligakupa a Cirkusz-csapaté lehet [Cselszki])
  • ForRedGlory
    Így buktuk be két éve is....
  • banok
    A Newcastle elleni meccs megnézhető élőben a http://gportal.hu/portal/stream/ oldalon
  • Nh Shevits
    tudod hogy ez hülyeség. lehet például direkt csoportmásodikként végezni, ha erősebbek a csoportmásodikok a többi csoportban mint a csoportelsők. és így elkerülhetőek. vágod miről beszélek...
  • ForRedGlory
    Én adnék ennek is egy esélyt :DDDD
  • Magic Boy
    Ha ezt a csoportot nemtudjuk megnyerni akkor nemvagyunk elég jók,hogy megnyerjük a BL-t!
  • Pepinho
    így van és ott van egy Forlán nevű fickó aki aranycipellős lett
  • Nh Shevits
    nem kell,.. csoportmásodikként is megnyerjük ha úgy adódik
  • Magic Boy
    Tényleg nemkönyü csoport,de akkor is csoportelsőként kell,hogy továbbmenjünk,ha megakarjuk nyerni a BL-t!
  • Nh Shevits
    azért nem olyan könnyű csoport ez... de otthoni meccseket hozzuk, idegenben a Lille-t verjük és megvan a továbbjutás..
  • ForRedGlory
    Kevesellem :))))
  • Csesza
    nemelég???
  • ForRedGlory
    Azért a mondtaért csak két büntetőpontot kaptál? :))))))))))
  • Csesza
    erről beszélek... bármi megtörténhet
  • Csesza
    remélem... nagyobb nevű klubb, remélem tudják tartani a formájukat - a Villareal sajna képes lehet meglepetésre

de valszeg meglesz ez a csoport csak nehéz lesz, mint mondottam főleg a "Sárga tengeralatjárók" ellen
  • Rudee
    Anno a Porto-nál is jobb volt, papíron.
  • sapkafej
    De a United jobb ezeknél. Nem?
  • Csesza
    szted, ez 1 elég nehéz kis csoport, főleg a Villareal - a Benfica is nehéz lesz
  • sapkafej
    zsírkönnyű ez a csoport.
  • Magic Boy
    Na megkaptuk Forlanékat!
    Hát lehetett volna jobb és rosszabb is!
  • Rudee
    BL, D csoport: Manchester Utd., Villarreal, Lille, Benfica
  • Magic Boy
    A holland csatár nem sok jót ígér
    Manchester, augusztus 23., 10.55 Van Nistelrooy mindent meg akar nyerni.
    Ruud van Nistelrooy a Debrecen után az Aston Villának is gólt lőtt, ami azért is dicséretes, mert a holland csatárt joggal kritizálták az elmúlt szezonban mutatott teljesítménye miatt. Az mostani idénykezdet nagyon jól sikerült számára, és már a felkészülési időszakban is remek produkciókkal rukkolt elő.
    - Továbbra is szeretném megőrizni ezt a jó formát, úgy érzem, hogy összeért a csapatunk - nyilatkozta angol lapoknak Van Nistelrooy. - Annak ellenére, hogy nem igazoltunk sok új játékost, mindent szeretnénk megnyerni.

Ballack ultimátumot adott
    München, augusztus 23., 12.35 Őszig még türelmes a karmester.
    A válogatottban is alapember
    Michael Ballack, a német válogatott és a Bayern München ásza kijelentette, hogy őszig van ideje a csapatának, hogy megfelelő szerződésajánlattal álljon elő. Ezt alátámasztotta Uli Hoeness elnök is, és elmondta, hogy nincs miért pánikba esnie a gárda szimpatizánsainak, mert már közel a megegyezés. A 28 éves futballistát a Real Madrid, az Inter és legutóbb a Manchester United is megkörnyékezte, de ő eddig minden ajánlatot elutasított. Ballack szíve szerint maradna a rekordbajnoknál, de ha nem kapja meg a kívánt fizetésemelést, akkor elgondolkozik a távozáson.
    - Belőle csak egy van, pótolhatatlan számunkra - mondta Uli Hoeness.
  • skristof
    mondjuk ez a hozzáállás tetszik
  • skristof
    énis United-es vagyok, de:
    1.: A Loki is szimpatikus csapat (pedig Fradista is vagyok)
    2.: MAGYAR csapat
    3.: Az angolok megint nagyképűek lesznek
  • Nyers
    Megértelek, Debrecenbe biztos nem mennék el, csak gondoltam elég nagy a Puskás-stadion mindannyiunknak, hogy egy jó meccset nézzünk és kultúráltan szórakozzunk. Amióta eszemet tudom, a MU-nak drukkolok, semmi bajom a Loki-val, csak hát nem biztos, hogy oly sok Manchester meccsre kilátogathatok majd életembe. Ennyit szerettem volna, mindenkit kérnék, hogy ne vigyük el flambe a fórumot!
  • Nadi
    Gratulálok....
  • Nyers
    Melyik szektorba nyomjátok a szerdai meccsen? Érdekelne, gondolom jobb lenne a hangulat együtt a MU-nak drukkolni, mint a Lokisták között. Szóval melyikbe érdemes jegyet venni?
  • DONGUBA
    Cicinho: a MU a megfelelő számomra
    A Brazil sztár Cicinho részt vett a United edzésén és Sir Alex Ferguson-nak kijelentette, hogy szívesen igazolna a vörös ördögökhöz. Az "új Cafu"-nak Gary Neville-el kellene harcolnia a csapatbakerülésért.

A brazil védő részt vett a vörösök múlt heti edzésén Carringtonban, és pár szót váltott Ferguson-al is. A skót mester a jövőjéről kérdezgette, és hogy tetszik-e neki a Premier League. Cicinho így nyilatkozott:

" Én csak azt tudom mondani, amit minden más brazil mondana : ez egy csodálatos bajnokság fantasztikus játékosokkal, óriási lehetőség a jövőmre tekintve."

"Ki az akinek nem lenne büszke magára, ha a Manchester Unitedben focizna? A Manchester egy világhírű csapat, ami mindig harcban van minden trófeáért, viszont most képbe került a Liverpool is, ugyanis felvették a kapcsolatot az ügynökömmel."

"A stílusomnak nagyon feküdne a Premier League. Az angliai játék nagyon gyors, de én is elég fürge vagyok. Nagyon csodálom Steven Gerrard-ot, és Ruud van Nistelrooy-t, viszont, ha velük szembe találnám magam, akor se rémülnék meg, hanem küzdenék a labdáért ameddig csak birok."

"Gary Neville a mérközések minden pillanatában éber, és jó érzékkel labdákat szerez. Bevallom nekem elég különös, amikor őt kritizálják, mivel már évek óta kirobbanthatatlan a válogatottból. Tudom, ha létrejönne a szerződtetésem, akor vele lennék harcban a kezdőpozicióért, viszont ez a foci."

"Most a legfontosabb, hogy megkapjam az olasz állampolgárságot, és ezek után igazolhatok csak Angliába."

"Remélem sikerül hamar megoldani a dolgokat, mert szeretnék bekerülni a világbajnoki keretbe."

( bocs, hogy csak ilyen híreket nyomok, de most ezek a fontosak, mert 31-én végi az igazolási szezonnak... és az új design-os UW nagyon jó lesz!- koska )
  • muman
    GO MU!
  • ffxi
    Parasztosan sikerült!

• Magic Boy
    :D
  • ffxi
    De! Villa ez nagyobb csapat :) csak azért is elvertük

• skristof
    villával jáccottunk, nem?
    deh látom összeállításnál már jól van írva
  • Scholes18
    Manchester United - Blackburn Rovers 1-0 (0-0)

Manchester United: E Van der Sar, G Neville, R Ferdinand, M Silvestre, J O'Shea (59 G Heinze) , D Fletcher, R Keane, P Scholes, W Rooney (78 A Smith) , R van Nistelrooy, J Park (59 C Ronaldo).
    Cserék:(nem használt) T Howard, K Richardson.

Aston Villa: T Sorensen, A Hughes, L Ridgewell, O Mellberg, J Samuel (20 E Djemba-Djemba) , U De la Cruz (73 N Solano) , G McCann, S Davis, G Barry, P Whittingham (73 L Moore) , J Angel.
    Cserék:(nem használt) S Taylor, G Cahill.

Gól: R van Nistelrooy 66

Sárga lap: W Rooney 42, P Scholes 90, O Mellberg 12.

Piros lap: -

Játékezető: P Dowd

Nézőszám: 67.934

mufanpage
  • skristof
    Nyertünk 1-0ra Ruud góljával
  • ffxi
    Bocsi! "Bocsi!"....ből""

Most már jó:) 2x is ánéztem!

• ffxi
    Boci! "....ből"

• ffxi
    Hehe! Most már emléxem, 2004-es EB-n akkor ugrott ki a dolog a fejemben

• Petyus_
    Hát sajnos Beckham elment, Butt, P. Neville is, mér G. Neville, Keane utódját kell keresni, lassan lehet majd a Giggsyét is.. a végén jön a sok külföldi játékos, és olyan lesz az MU is, mint a Chelsea. :(
  • Petyus_
    Lehet, hogy a terjedése onnan datálható, de a nevéből nagyon adja magát ez a poén egy magyar számára, úgyhogy nem hiszem, hogy visszavezethető lenne a dolog egy eredeti szerzőre. =)