• gabo91
    #1612
    Kedves Sopranos rajongók...

    Tegnap este végére értem (sajnos) ennek a remek sorozatnak.
    Nagyon de nagyon sajnálom azt, hogy utólag kellett néznem, közel 5 év fél évvel a lezárás után, és nem láthattam akkor amikor még ment, nem várhattam hétről hétre évről évre a részek és az új évadokat.
    2006 őszén kezdtem első sorozatomat, esélyem még lett volna így a 6. évadra :)


    Kötelező darab, hihetetlen egy sorozat, és erre utólag jöttem rá akkor állt össze az egész. Van egy stílusa, 10-20perc / epizód csak a pszichológusnál játszódik, ez nem mindenkinek jön be. Talán ha manapság adná nem lenne ekkora az érdeklődés rá (sajnos) mert mint a filmeknél is... már a látványra mennek a "parasztvakításra", hát itt nem ez volt. Silvio, Poulie hihetetlen figurák, vagy Ralphy, és a másik Tony(szerencsére ő ottvan a Boardwalk Empire-ban)
    Nálam bekerült a top 5-be. (30+ sorozatom van :)
    Ez a sorozat olyannyira alap, kötelező darab mint egy Scarface, vagy God Father.

    Minden elismerés a készítőkké és a szereplőké, hogy ilyen remekművet alkottak.

    Hátulról a harmadik részt néztem 10 perc volt hátra + 2 rész és el nem bírtam képzelni, hogy vajon mit fognak kihozni, mi lesz a vége...
    Aztán utolsó előtti részben meglett a konfliktus... ott nem bírtam már. Utolsó részben ahogy teltek a percek úgy sűrűsödtek az események. A vége jelenet, olyan vihar utáni csend látszat béke, de a félelem végig ott volt Tonyban ahogy felkapta a fejét minden csilingelésre... én is végig azt vártam ki és mikor fogja ***** majd Medo-nál amikor átfutott az úton, hogy elüti egy kocsi :) ..... végül lett, ami lett, illetve ami nem.... azt hittem fájl hiba


    Szar mert nem tudja az ember, hogy mi lett végül, de így van ott nagy kérdőjel (nem sok mint a LOST-ban) és így sokáig emlékeznek még a sorozatra a végére, megragad az emberekben.
    Ha lett volna valamilyen befejezés az sem tetszett volna mindenkinek így lett egy kérdőjel.

    Reménykedem, hogy mivel nyílt végű egyszer talán kap befejezést, folytatást lezárást.
    Entourage 2 éve ért véget, idén kap egy mozifilmet lezárásnak. (HBO sorozat szintén)


    Ja és Cristopher és Tony karaktere is nagyon tetszett. Illetve A.J. és Medow a sorozatban nőttek fel :)