Amúgy a zárás.... a dupla epizód első fele nagyon szar és unalmas volt.... szenvedés, sok blah blah blah.....vívódás, még több blah blah blah... annyit rágták, húzták, nyújtották ezt a témát, hogy teljességgel érdektelenségbe fulladt....
Amik tetszettek: ahogy már előttem mondták, ruha, repülés, végén zene jó volt...vagyis nem is ez a megfelelő szó rá... inkább ELVÁRT. Na mindegy... Az emlékképek megint csak azért voltak jók, hogy felidézzék bennem, hogy régen mennyire szerettem a Smalville-t, most pedig mekkora fos lett.
Darkseid ügyködései a szánalmas kategóriába tartoznak. A halálok megint csak semmi hatást nem váltottak ki bennem. Lionel kap egy golyót, de mintha mi sem történt volna még odamászik Lexhez meg cseveg egyet. Tess is meghalt (So what?).
Az a rohadt bolygó meg áruljátok már el nekem, mi a picsáért lebegett a város felett? Milyen Földbe zuhanó bolygó tesz ilyet?? NEMÁR EMBEREK!
Ja meg a dalbetétek is jók voltak, ezek is hiányoznak a sorozatból. Rosenbaum természetesen fasza volt. Aztán ennyi.