Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
" Akit mi három évadon át megismertünk, az Henry James Olsen volt, Jimmy Bartholomew Olsen bátyja. Superman leendõ fotósa egyébként feltûnt az 8. évad záró epizódjában is. Az öcsikének Chloe nyújtotta át bátyja fényképezõgépét, valamint az ukázt, hogy lépjen a nyomdokaiba. "
"A négy új showrunner elsõ fináléjában nem finomkodott sokat, s kinyírta Jimmy Olsent. Majd ezt követõen a karakter temetésén kiderült, hogy az, akit mi három éven át Jimmy Olsenként ismerünk, nem volt más, mint a képregények ikonikus szereplõjének bátyja"
"De ismerjük meg a dramaturgiai fordulat hátterét: Noha újrafeldolgozásról van szó, a Superman jogait birtokló DC Comics számos esetben kikötéseket fogalmazott meg a Smallville-lel kapcsolatban. A kiadó megszabta, mi történhet/mi nem történhet az õ általa birtokolt karakterekkel. "
Ez kimaradt volna nektek vagy csak nem rémlett ? :D Szerintem itt is taglalva lett annak idején.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Smallville és Superman 4ever!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ezzel a videóval szeretném megköszönni a készítõknek, a színészeknek, mindenkinek ezt a csodálatos tíz évet, s szerintem ezzel nem vagyok egyedül!
Köszönöm..Köszönjük Smallville!<#vigyor>#vigyor><#hawaii>#hawaii>
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
19:42. eheh. a jel amit a thorba is nyomattak :DD
eheh.vege. nos. nemvolt rossz. :D karhogy tess meghalt :\
http://loal.atw.hu
http://loal.atw.hu
mondjuk a közelgõ lávabolygóról nekem az 5. elem jutott eszembe...
amúgy az elején kicsit tényleg húzták a dolgokat, a végén meg mintha össze lett volna csapva..annyira nem találták el az ideális összetételt, de azért jó volt...
John Williams zseniális zenéje meg hab a tortán, mely nagyban hozzájárult a mozgóképes Superman-legendákhoz
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekem tetszett a finálé, de tényleg kicsit vontatott volt... Eltelt fél óra a filmbõl és még mindig semmi..még mindig semmi, jajjj, hol van már a ruhaa??:) Sajnos az utolsó 15-20percbe zsúfoltak mindent. Remélem a következõ utáni mozis supermanba Tom Welling lesz a fõszereplõ! Nekem nagyon a szívemhez nõtt és jó színész.:) Következõ superman nézése közben, biztos szívni fogom a fogam, hogy nem õ van benne. :P
Kara-t, Lana-t hiányoltam, + az Igazság ligáját!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Még nem értek ráösszeházasodni...
Csak furcsán állt rajta az a ruha a jelenetben, nem tûnt túl izmosnak benne.
De ez a befejezés mi volt?
Most Lois és Clark nem házasodott össze, vagy összeházasodtak, csak eljátsszák, hogy alig ismerik egymást?
Ennek a jelenetnek az volt a célja, hogy össze kösse a régi elemeket ezekkel az újakkal?
Egyébként a liftbomba az nem átvezetés volt az elsõ vagy második Superman filmhez?
Jimmy felbukkanása nekem tetszett, Jimmy mindig is fiatalabb volt Luis és Clarknál, ehelyett ebben a sorozatban kaptunk egy velük egyidõs Olsent. Ezzel az öccse dologgal ez legalább helyre lett rakva. De, hogy mindkettõt Jimmynek hívják :D
Az egyik régi filmbõl pont találtam egy ilyen részletet, de akkor sem tartom Supermanre jellemzõnek.
Személy szerint inkább hozzá társítanám ezt a mozdulatot:
0:40-nél... Nem a legtökéletesebb szemléltetés, de csak ilyet találtam, és azt hiszem érthetõ mire akarok kilyukadni.
Vélemény?
óriási finálé volt. Megérdemli az ARANY fokozatú OMGWTFROFLCOOPTER jelzõt. :D
Kicsit döcögõsen indult az eleje de tetszett, én arra számítottam, hogy simán lerendezi Louis magában ezt a vívódást
Remekül megcsinálták! Smallville 4ever!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nézettség egyébként 3,5 milla körül mozgott az utolsó félórában! XD
És rájöttem. Ez Jimmy kisöccse, de ugyan az a színész.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Darkseid ügyködései a szánalmas kategóriába tartoznak. A halálok megint csak semmi hatást nem váltottak ki bennem. Lionel kap egy golyót, de mintha mi sem történt volna még odamászik Lexhez meg cseveg egyet. Tess is meghalt (So what?).
Az a rohadt bolygó meg áruljátok már el nekem, mi a picsáért lebegett a város felett? Milyen Földbe zuhanó bolygó tesz ilyet?? NEMÁR EMBEREK!
Ja meg a dalbetétek is jók voltak, ezek is hiányoznak a sorozatból. Rosenbaum természetesen fasza volt. Aztán ennyi.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hát gyerekeke ez kurva jó volt!!! Nagyon élveztem mozifilmszerû volt végig volt feszültség pörgõs volt fõleg az utolsó 20 perc. Ruhából elég volt ennyi...Mivel ez Clarkról szól ahogy eljut oda hogy...Kevesebb ruhára számítottam úgyhogy elégedett vagyok. A többi spoiler mögé rejtve.
Jonathan és Lex jelenetei ütöttek egytõl egyig. Kiemelném még a zenét és a Clois leveleket valamint kettejük játékát. Ez a két színész nagyon érzi egymást. Kis Jimmyt meg nagyon jó volt látni a DP.-ben
Smallville forever! Best of the best!:)
Spike tesó holvagy várom a véleményed :)