Chara#7210
Sziasztok!
Pár hete játszom a nwn 2-vel,nagyon tetszik.Nem is volt gond,egészen a 2. fejezetig,ott valahogy nem jönnek össze a küldik...Jól jönne egy kis segítség,pls!
1)A Gyűjtő kirablásánál mivel lehet őt megzsarolni?Vagy mindenképpen meg kell ölni?Nem találtam semmit a házban.A kandallót igen,de nem tudok belenyúlni ugye.
2)Utána ugye megvádolnak gyilkossággal,és elmegyek a Llast kikötőbe.Ott a Nyn nevű nőtől kapott port rászórtam az összes hullára,mégsem teszi befejezetté a küldit.A kissrácot megmentem,de ő csak akkor jön velem,ha "készen állok"...az mit jelent?Elgunt sikeresen megcáfoltam.És van az a másik nő a kocsmában,akinek a bányász társát holtan találtam,elmondtam neki,és ott sem fejeződik be.Az a csaj is fontos,aki Bishopot ismeri?Beszéltem pár emberrel a kikötőben,azzal városőrségi vezetővel.De ez mind kevés,gondolom én,mert akkor készen lennének a küldik.
3)Egy külön mentésben megcsináltam a tárgyalás részt,ahol jött az Alain nevű csaj,aki ellenem vallott,és elítéltek.Mindenképpen elítélnek a játékban?Az a jó,ha én harcolok,vagy engedjem át?Khelgar szerzetesi törekvéseinek jó,ha átengedem neki?Én átengedtem neki,és jól meghaltunk...
Szóval tudnátok mondani ezekhez pár dolgot?Nagyon megköszönném!!
Egyébként 12-es szintű hold elf druidám van,ha ez számít...kaotikus jó.