• SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Act 2 végén hal meg a lányzó. Addig viseld el. Amúgy is valami kegyetlen jó kis harcos képezhető belőle, nekem komoly segítséget nyújtott két rövidkarddal hadonászva, specializálva úgy szecskázta az ellent, hogy csak lestem.

A csapattagokkal nem volt bajom. Diskurálnak azok, van véleményük a másikról és jó sztorijaik is vannak. A jófiúság meg nézőpont kérdése.
    Például Khelgar sem nevezhető jónak. Ő inkább a törvényes oldal képviselője (sajátos nézőpontokkal a törvényességről meg az igazságról). Eszement erős harcossá fejleszthető és ha akarod, akkor monk is lehet belőle.

A ranger egy szemétláda, de jó lövész,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg majd jól szarban is hagy
    . Kiváló támogató távharcász vált belőle, véleménye is sok dologról volt a történet során, különösen ha a megfelelő személy is jelen volt az adott szitunál akire reagálhatott.

Neeshka hangja engem is zavart. Az a gond, ha az ember nem vesz fel 1 szint rogue-ot a karakterének, akkor sajna kell a thiefling, mert 20-asnál erősebb zárakat és csapdákat csak rogue tud buzerálni.

Zavarni még a kis gnóm zavart, de mivel nagyon komoly support figura, így maradt. Az sem volt rossz hogy aktiválta consctruct-ot. Csak a hülye mondókáit kihagyhatta volna...

Valamennyire mindenképpen legyél jóban a többiekkel is, mert a végén komoly gondjaid lehetnek.