• Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Van fent egy grafikon róla, amit lehet kicsibe rakni és vissza. Ha sok szellemet szívsz el, lassan (gyorsan) felemészt a szellem-faló átok, ha meg egyáltalán nem szépen elpusztít az éhség. Igaz, ha nagyon fasza csóka vagy (mint én), akkor sosenem szívsz el több spririt-et a farkason kívül, ami nem rajtad múlott és ÍGY is végig tudod játszani (supress). :DDD

Persze én még XP-t is vesztettem satiation skill miatt (vizont életmentő), de később már annyi jó dolgot tettem és cuccokat gyűjtöttem, meg különböző képességeket, hogy túléltem, sőt egyre erősebbé váltam (mondjuk dögnehéz). Ha folyamatosan sebződsz már meg minden statodra xezer mínusz van az durva.

Én ezt a nehéz időszakban úgy oldottam meg, hogy csináltam essence-kből varázspáncélt ami gyógyít (5 regen brilliantokból, majd később 6 pristine-ből és így tovább), elvettem a Sprirt Shaman power ring-jét (1 regen), megvettem az imaskari halhatatlanság bracer-t (2 regen), szereztem egy gigaövet (istentudja hányszázezer ananyért), ami 8 regen-es és így tovább + regeneration spell folyamatosan magamra nyomva, mígnem többet gyógyultam mint amennyit sebződtem! FTW!!! :DDD

Lényeg, hogy ne engedj a sötét oldalnak, mert felemészti az emberségedet. Látszólag erősebb/hatalmasabb leszel, de jó vége nem lesz a dolognak...

Én pl. még eternal rest-et is asszem csak Myrkul-on használtam, mivel ott az nem számít rossz cselekedetnek, de azon kívül utcán soha, semmelyik élőholt ellen sem.