• tibor16
    sziasztok, - rászántam magam és kb x (sok) idő alatt csináltam 1 mágikus vértet. A 2. részben vagyok, és nem rég nyomtam le azt a Lorne (ha jól emléxem) fickót az arénábn. Vissza kellett töltenem a 2. rész elejétől és újra játszanom, Kheglár eltűnése miatt..
    Szóval ez a varázscucc készítés - no, hát ez nem piskóta... Ha ez ennyire körülményes, akkor ez volt az utólsó. Ezért kérdezem, nincs erre valami mod, amivel ez megkönnyíthető? Ilyenekre gondolok, hogy nagyobb, vagy átláthatóbb inventory - mert mire összenézem a cuccot... - hát lett pár ősz hajszálam. Vagy, - nem értem, miért nem lehet lepakolni, mondjuk ládába, szekrénybe - mert a fogadóban 1 láda nincs... Olyan inventory, mint pl a Witcherben, hogy ha rákattintottam valamire, akkor megmutatta mi van és mi kell még hozzá - de gondolom ez csak álom. Szóval, ugyan nem olvastam utánna, mert igazság szerint ettől a részétől jól elment a kedvem, de ha van rá megoldás, akkor megköszönném a tanácsot, és megpróbálnám hasznosítani...