• tibor16
    sziasztok - már megint megállt a tudomány!
    Párbaj előtt, Helm előtt állok, aki azt mondja "Follow Me" és meg sem mozdul. Ismert jelenség ez? - és ha igen, akkor mitől van?
    A körülmények: 3-an vagyunk, a harcos nő a farmról, Sand és a főhős. Visszatöltöttem úgy, hogy elmentem a fogadóba és kibővítettem a csapatot arra a létszámra, ahogy Lord Navill-hoz mentünk, a bizonyítási eéjárás előtt. Khelgar ugye, nekem legalább is, a 2. rész intrójában elment valamit intéz (angolul vvolt ésa nem olvastam el)- tehát őt nem vihettem.. Ha kötött személyekkel kell oda menni - akkor azok kik lennének? Volt olyan, hogy betoltam a komát egy másik helyiségbe, hátha..Akkor, levettem a fegyvereim, úgy próbáltam - semmi. Visszaraktam az eredeti, nem krekkelt, peccselt fájlokat és mini image-al indítottam. De akkor nagyon pipa leszek, ha nem tudom innen folytatni..
    Előre is köszönök mindent, ami előre mozdíthat - meg kell még vaélamit csinálni? - beszélnem kell valakivel? - esetleg, bizonyos emberekkel menjek oda? - bármilyen segítséget megköszönök...