Én most vagyok túl ezen a részen. Az informátorig még csak-csak elvergődtem ezzel a csalogatós módszerrel. Minden csata után pihenés. Mintha megéreztem volna hogy nem sétagalopp lesz, fejenként 30 gyógyitalt bespájzoltam. Egyébként a főkarakterem szerzetes (8-as szintű). Figyelni kell hogy mindegyik karakter hozzáférjen a kijelölt célponthoz, mert ha nem találja az útvonalat akkor csak álldogál, míg a társait szar*á verik. Nah, megérkezvén az informátorhoz, jól pofára estem. Az az M betűs főmufti (a neve most így kapásból nem jut eszembe) egyedül leverte a csapatot secperc alatt. A második, vagy harmadik visszatöltésre sikerült csak végezni vele, de k*rva nehezen akart megdegleni. A vége felé már csak a főkarakter meg a tolvaj csaj maradt. A szerzetes szinte folyamatosan itta a gyógylötyiket, amikor éppen nem akkor ütött rajta egyet-kettőt. Végül is az érdem a tolvajé, aki eközben folyamatosan tudta lőni a számszeríjával.
Beszélgetni, parancsot kiadni meg úgy lehet ha jobb egérgombal ráklikkelsz a karakterre és a mejelenő listából kiválasztod amit akarsz.