Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Azon csodálkozom egyébként, hogy vannak társak akinek a kinézete nem változik bármit is aggatok rájuk. Például eddig Zhajve és Amon tûnt fel, bármilyen páncélinget adok rájuk semmi változás a külsejükön, míg a többiek "átöltöznek".

Jujjj.....elég gagyinak néz ki a játék a képek alapján...

Carmang
Elég idétlenül néz ki Quara abban a csizmában 😊

Nyugis
aaaz igebn!! naggyon komolyan nézel ki!! 😄DD
és ha jol látom MOTB-s karival nyomod?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Elég kemény kari 😄
takysoft
Na, csináltam pár screen-t én is.
Elfelejtettem beállítani, így kicsit csúnyák lettek(alapból vmi vacak jpg-be ment)

Néhány kép agyoncsítelt karakterem agyoncsítelt kardjáról😄

Itt pedig a Shadow Eater. Kemény gyerek vagyok, ihaj😄

Csak kicsit táskásak a szemeim😄

Nincs mit tenni, várni kell, éjaszkáig nem jelenik meg a térkapu😄 A víz meg... veszélyes😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Szedd szét, és nézd meg😊 Nincs benne semmi varázslat.
Legend Killer
Má holnap van, éjfél elmúlt<#hehe>.
A görgõje szar továbbra is<#shakehead>, amúgy az egér jó.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Van biztos vmi egértopic, de gondolom újat kéne venni. Vagy megnézed holnap, hátha hirtelen jó lesz.
Legend Killer
Baszki ,elkúrtam géjm közben az egerem görgõjét<#rinya>.
Meglehet javítani, v újat kell venni? :S

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Carmang
Fényhatás a Keep-ben:

A bal oldali arc vagyok én. Tõlem kb 1 méterre hátra, és 3 méterre a fejem fölött egy gyertyás "csillár". Jól látható, hogy Kana-t szembõl megvilágítja, egy rózsaszín emberi pofit látunk.

Ellenben engem hátulról ugyan ez a fény nem ér. Egy Wood Elf ennyire nem "brazil".

Továbbá,
kiccsapatom:

és az inventory-m rögtön a silver sword újraegyesítése után.
Ehhez kapcsolódóan egy ótvar szívás bugom is lett, mert eltûnt a Bag of Holding-om. Természetesen a legjobb cuccokat tároltam benne, hogy "majd egyszer jók lesznek még".

Legend Killer
Jó, nemtom<#hehe>.

takysoft
525 akkor se 2 hatvány, sem anak többszöröse.
így alég valószínûtlen😄

(bár ha nagyon belemagyarázzuk, akkor kettõ a nulladikon az 1. annak a 525szöröse pont 525)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Carmang
Kösz a tippet, de pont azért nem akarok ilyen oldalakra felíratkozni, mert 500 évente ha töltenék fel oda valamit 😊
Majd az inventory nézetrõl csinálok képet, 'oszt felrakom.

Carmang
Szerintem semmi gond ezzel a képpel. Ha megnézed, akkor egy enyhén bevilágított szobában vagy. A fickónak a jobb arcélét megvilágítja a középen levõ gyertya, a többi pedig árnyékban van. Nekem is csinál ilyeneket, pl amikor a tárgyalásom volt, akkor nekem is, Torionak is, meg mindenkinek aki felszólalt valami iszonyú barnás tónusba ment át az arca. Bezzeg Nasher, és a mellette álló bíra elõtt ott volt a pilács, õnekik szépen ragyogott az arcuk. Szabadban, nappal szintén jó mindenkinek a színe.

Legend Killer
Ok, akkor még annyi, h tán a RAMra gondoltam.
Nemtom.
Tényleg nem vagyok nagy gép... ász.

Nos, leszedtem, ki is próbáltam NWN2-ben.... és hát, semmi változás. <#szomoru2> Faerun lakói továbbra is szürkeus arcus kórban szenvednek.
Oké, kösz, hogy szólsz!
takysoft
Azt jezem, hogy ATI tényleg buggant itt-ott de ez nem feltétlen az õ hibája, csak nvidiára jobban tesztelik a játékot(vagyis amit nvidia esetén a játékban ovosolnak, azt ATI-nak driver szinten kell)

Jelzem a legújabb Catalyst tegnapelõtt jelent meg(a 8.1-es). szedd el, azt tesztel(én tegnap tette fel, e az NWN2-t még nem néztem.

Kíváncsi vagyok.. majd írd le az eredményt.

Na, hát jó sok mindent nem nagyon tudsz még, ahogy látom 😄 Persze nem baj...(én se vok "gépász") Ati 9600 nem igazán lehet 256 megásnál nagyobb (amikor kijött ez a kártya, sztem még nem is volt 512 mb-os kari se atiban, se nvdia-ban). A konzol pedig olyan, hogy összedobnak egy ütõs gépet, és aztán neked nem kell fejlesztened, max félredobod, ha kijön egy jobb konzol, és az kell 😛 De megint offba süllyedtünk.
Legend Killer
Nem tudtam, h nincs xboxra az.
Örülök, h szerenscés vagyok.
Nekem talán 525 MB, nemtom... és a többit se tudom a gépemrõl :S.
De azt tom, h elkezdek gyûjteni zsét és talán szülinapomra, ami júniusban lesz, összetudok dobni1ütõs gépet ismét.
Veszek bele legalább két giga memóriát, egy ász vidi kártyát, meg tudom én még mit és akko végre a dö vicsört kipróbálhatom, az Airbornet, meg COD4t.
Faszé fejlõdik rohamosan a pc.
Konzolon ilyen sztem nincs.

Hát, csakhogy nincs xbox360-ra NWN2 😛 És nem azért nem jó az ATI kártyám, mert hibás, csak egyszerûen ez a game is inkább az nvidia-t támogatja. Vkinél elõjönnek gondok, valakinél nem. Te ezek szerint ebben szerencsés vagy. (Habár nem vennék rá mérget, mert a 9600-asommal egy idõ után voltak "2D texture missing" bugjaim egyes patch-eknél) Nekem amúgy most egy 512 megás HD 2600 Pro-m van. És jól megy az NWN2, csak bugok bizony elõfordulhatnak.
Legend Killer
Mi nem mûködik?
SG Upload?
Nekem az tökéletes!
És nem vagyok VIP, nem is voltam.

csgj: ezé kell konzol.
Kaptam xbox 360-t, de szart se ér, lol. Most visszük vissza a Smackdown vs. RAW 08-t, me nem olvassa be. FÉl órát kell várni rá, hogy két naponta egyszer beolvassa.
Bezzeg elején csont nélkül beolvasta.
Vicc az, h Fable Lost Chaptert beolvassa, v mi annak a neve. Azt ingyen kaptam.

Na, de amúgy tényleg jó az xbox és azé mondom, h ott nem kéne neked, akkor "szenvedned" az atival.
Egyébként nekem Ati Radeoon 9 600-m van pc-n. És jó.
Neked?

Úgy "szeretem", hogy minden grafikai hibáért folyton az ATI a hibás... És én csak azért is ATI-t vettem másodjára is 😄 Az én hibám 😛

(Egyébként nekem az összes olyan npc, akivel "hangosan" nem beszélek, ilyen maszatos képpel rendelkezik... ezért zavar)
takysoft
én meg azért mert:
-eleve azt próbálta, de nem tetszett neki a 20k-s képhatár (nem idenki VIP)
-meg mert amúgy is szar (hisz neked se mûködik, akkor minek reklámozod?)

Legend Killer
Nemtom.
Talán azért, mert te vetetted fel Carmangnak a képfeltöltést és ajánlani akartam jobbat... legalábbis sztem jobbat. Az Sg Uploadot.
Azt szoktam meg szeretem.
Örülök, h nincs harag.

takysoft
csak az nem vágom, minért nekem címezted a hozzászólást😄 persze nicns harag😄

takysoft
minek uploadoltok ti az SG-re?
ez nm oylan fontos. megnézzük azt jóva, nem kell, hogy a képek 2 év múlva is meglegyenek😄

használjatok nyugodtan kevésbé megbízható(háthatörölnek) servert feltöltésre😄

Legend Killer
Ja, mielõtt félre értenéd... a ne szórakozzá dolog az sg szabályaira értendõ.
Tehát ne vedd magadra.

Legend Killer
Na ne szórakozzá!
Most van elegem az sg hülye szabályaiból!
Sok hülye reklámozó miatt ne mtudtam beszúrni és nem is tudom még 30 napig az Sg Upload linkjét.
Segíteni akartam Carmangnak, erre ezt írja ki, h nem tehetem meg, lol.
Nem szúrhatom be, pff.

takysoft
az szerintem ATI-s dolog lehet nekem is piszkos néha.

Carmang: akármekkora képet beszúrhatsz, nem kell pont 20k-sat. Rákattintasz a "Kép beszúrása" gombra alul, majd megadod az url-t ahova feltöltötted a képed.

én az extra.hu servert ajánlom, ha még nincs tárhelyed(de kell csinálni egy weblapocskát, vagy törlik)

Legend Killer
Gondoltam rá, h ma jáccok vele... sza lteszek be képet ma v holnap.

Vki legyen szíves nyomjon be egy képet vmilyen egyszerû npc-rõl! Kiváncsi vok, másnál nincs-e ilyen "az npc-knek szürkés az arcuk"-bug. Nekem azóta megvan, hogy feltettem a kiegészítõt. Már uninstall is volt, de ez a probléma megmaradt...

Pl. Hagen-nek is "piszkos az orra" 😛 (De amúgy ezt a dolgot most full komolyan gondolom, mert nem emlékszem, hogy mindenkinek ilyen szürkés, árnyékos, beesett arca lett volna a kieg elõtt.)

Carmang
Hmm. Akartam képet berakni a kiccsapatomról, de nem fog 20k alá menni a mérete.

Carmang
Nem is wowozom!
Kipróbáltam a 14 napos próbaverziót de valahogy nem jött be. Lehet azért, mert elsõ MMO élményem a Silkroad volt. Ott legalább 40-en vannak körülötted, wow-ban meg négyen...

Szerintem csak túl sokat wowozol 😊
Kedvet kaptam megint, asszem most jön a melee mage project (pallos, bull's strenght, true strike spam, kíváncsi vagyok, meddig jutok 😊 ) Azért sajnálom, hogy ilyen szempontból itt-ott kötött a játék, nem lehet olyan kifacsart karaktereket készíteni, mint az alapot szolgáltató D&D-ben (vagyis lehet, csak sokkal nehezebb vele érvényesülni).
Carmang
Együtt a csapat. Ûberkirály!

De a fene egye meg, hogy ilyen pocsék minõségûek ezek a jpg-s nwn2 képek...
Tessék, ez már világosabb 😊 Az elõzõ képet a bárdmesterség bemutatása miatt szúrtam be. Ilyen lantosból nem volt világosabb képem.

Ez meg ugyanaz a kari, csak asszem egy picit késõbb.

Carmang
Vészesnek nem vészes, csak fölösleges volt az a 3 harcos szint. Teljesen máshogy kell fejleszteni egy varázslót, meg egy harcost.
Viszont nem hiszem, hogy csak emiatt nagyon nehéz lenne a játék további része.

Carmang
Lehetne olyat, hogy nappal fényképezitek le a karitokat, hogy lássam is? 😊

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hog végzetes hiba-e ha a karakteremet 14-szer varázslónak 3-szor pedig harcosnak fejlesztettem. Csak azért gondolom, mert a 3. árny martalócot sehogy nem bírom eljuttatni 0-ra.
Kösz, hogy figyelmeztetsz erre mindenkit! De ha nem lenne egy aprócska kitérés a topicban, túl nyers lenne. Én például úgy gondolom, hogy a Dungeons & Dragons filmes kommentem valamennyire a témához kapcsolódott. Írtam is, hogy miért. És az off témát is lezártam. Töröltem is egy felesleges hsz-t. Szóval nem fontos törnöd magad arra, hogy megállítsd az offolást, csak szólj nekem priviben. De tényleg thx, hogy helyes irányba akarod terelni a topicot.

Ja, és, hogy legyen vmi NWN2 ebben a hsz-ben is, itt egy kép:

MUSiiiiC 😄 (régi kép)

Nyugis
a magyarítás megy a legfrisebb patchekkel is simán..

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

takysoft
egyet nem értek...
ha tudod, hog 90%, hogy patch hiba, akkor mér nem patchelsz?

mindig eleve a legújabb verióval kell játszani.
(bár nekem most a 1.10-es 1116-os build van, mert nem tudom, hogy a magyarítás másikkal menne-e, de ezzel semmi gondom nem volt...)

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, bár gyanítom patch-probléma leszen.
A jelenség a következõ:
Végjáték (gondolom) jön az ostromló sereg a kastélyom felé. Kimegyek egy misönre, amelyben a két hidat kell lerombolni. Apuci jön segíteni, sikerül is a dolog.
Mondom, mehetünk haza. Tölt, utána kirak a kastélyom elötti búzafödekre, a kapu meg zárva, és sehogyan sem tudok bejutni. Ott meg semmi lehetõség semmire.
Valakinek volt hasonló helyzet?

Elõre is köszönöm.
Legend Killer
Én jáccom a géjmmel, csak mostanában hanyagoltam picit.
Elmúlt egy-két napban.
Jól ellehet szórakozni vele, a törpe mindig balhés, a másik csaj meg be nem fogja a száját, az elf vagy ki meg békíteni próbál mindhiába... vagy nagy ritkán sikerül neki.
Voltam Magasszirten és egyik öreg fószer mondta, h rablók vannak a házában... fizetségért cserébe bementem és volt asszem néhány tengerész, v mi.
Azt hittem lecsapom õket fél perc alatt, erre lazán kinyírták az egész társaságot, lol.
Én álltam1edül a sarat, de én is nehezen, gyógyítgatásokkal.
De sikerült!
Kurva nagy csata volt.
Elrejtõztem ajtó mögé, mikor csak egy íjász maradt, az ott volt a küszöbön, megfordult és lazán átlõtte az ajtót, lol, meg a karakterem is átszúrt a tõrrel.
Vannak még hibák.

Elk Hunt
Megjegyzem, s egyben felhívnám a figyelmet a fórum címére: Neverwinter Nights 2. Ha nem kimerítõ senkinek a játékhoz kapcsolódoan írjatok (pls) mert nem igazán vagyok kíváncsi a pro és kontra véleményekre ("anyázás - vissza anyázás") és fárasztó ezt olvasgtani. Van erre mód és lehetõség akár priviben akár máshol.
Igaz nem én vagyok a moderátor (ha az lennék akkor se kezdenék "cenzúrázni"), így csak kérhetem hogy ne essetek túlzásba...
Köszönöm.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

Legend Killer
Akkor nem vagy tahó, de a lényeg, h nem kellett volna fikáznod.
Ennyit akartam még.

Legend Killer
<#rolleyes>