Sztárbox
  • elmo
    fifi: örülök hogy te is így gondolod, akkor még hátha van remény... Én először a reggeli műsoroktól undorodtam meg, mikor állandóan egymás szavába vágva (sőt a vendégeket sem hagyva beszélni) ripacskodik a 'sztár'nak nevezett söpredék (ettől a szótól is kiráz már a hideg)
    Ezután következtek a talkshow-k meg mindenféle show-k (pl. hetihetes, de fábry is gusztustalanul viselkedik a vendégeivel). Ez a szintje a beszélgetőpartner leszarásának és megalázásának már olyan mértékű, hogy hihetetlen (nekem). Persze van aki megérdemli (ding-dong bús böcs).

Az rtlklub által közvetített K1-ről ne is beszéljünk, akkora baromságokat láttak és mondtak, hogy én is majdnem kaptam egy infarktus+agyvérzés kombót a TV előtt... A Eurosportos változat az okés nagyjából.

Tudom mindez nem kapcsolódik szorosan a sztárboxhoz, de a probléma lényegéhez igen...

Petyus: ebben igazad van (#394), de nekem ettől nem lesz szimpatikus valaki, hanem csak azt látom hogy milyen velejéig rohadt az egész emberanyag.