Sztárbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A Meccsen nem így tünt mert amikor Dopen 1X 2X elkapta akkor le ütötte és az utcán bizony keményen megveri a földön
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ezután következtek a talkshow-k meg mindenféle show-k (pl. hetihetes, de fábry is gusztustalanul viselkedik a vendégeivel). Ez a szintje a beszélgetõpartner leszarásának és megalázásának már olyan mértékû, hogy hihetetlen (nekem). Persze van aki megérdemli (ding-dong bús böcs).
Az rtlklub által közvetített K1-rõl ne is beszéljünk, akkora baromságokat láttak és mondtak, hogy én is majdnem kaptam egy infarktus+agyvérzés kombót a TV elõtt... A Eurosportos változat az okés nagyjából.
Tudom mindez nem kapcsolódik szorosan a sztárboxhoz, de a probléma lényegéhez igen...
Petyus: ebben igazad van (#394), de nekem ettõl nem lesz szimpatikus valaki, hanem csak azt látom hogy milyen velejéig rohadt az egész emberanyag.
ez nem tartozik ide de azért kiváncsi lennék ha az utcán össze futnának és verekednének ki gyõzne...
valszeg senki mert majka elfutna
Már dehogynem, így védekezett. Nekem tetszett, mindegy úgyse fogjuk meggyõzni egymást, nekem annyira nem szívügyem az a Majka gyerek, szóval legyen igazatok, Pityinger Lacika a király. =)
Dopeman azért ment oda hogy rendesen ilyen menekülés nélkül boxoljanak majkával
de akkor ezekszerint majka fél dopeman-tõl ha nem mert vele "normálisan" boxolni
de egy valamit be kell látnunk
Amit Majka csinált az nem igazi Box! amint mondtam dopeman azért ment oda hogy boxoljon.
+ ha én egyszer ezt a Lajkát kezeim közé kapnám...Annyira idegesít, hogy tutira agyoonverném. Egy visszataszító féreg...
"Mellesleg elõtte hónapokig üzengetett a primitív stílusában a szennylapokban, hogy elveri Majkát."
El is verte volna a majka boxolt volna.
Egyébként engem Majka sem érdekel, de nehogymár itt még sajnáljuk ezt a prímkó Pityingert.
- nulla tudású
- szerénységet hírbõl sem ismeri
- képmutató
- nagyképû
és mégis, õ vígan piál most, mi meg jól felhúzzuk magunkat. Akkor most ki is a hülye?
Emil Rulez: '...jó volna kicsit egyszerûbbnek lenni...'
Boldogok a lelki szegények? Boldogok az agymosott, rtlklubnézõ droid népesség, mert nem filóznak ilyesmin, megyek én is fa**omba mert úgy felba*tam magam, hogy felrúgom a TVt hogy legyen estére egy kis kempo is ha már annyira mondogatták (a 'kempo-edzõ' tisztázta is magát, ezért jó az élõ adás, néha kiderül a hazugság)
bocs a sok szövegért
Amikor bírta szuflával nem csak "elfutásban" volt jó, hanem be is vitt Dope-nak szép ütéseket.
A mûsor egyébként egy vicc volt (Anettkával az élen =)), legaljább momentum az volt ahogy Kertész Géjza csontig benyalt az RTL-nek.
Bebe edzhetett volna többet, jól megpakolta volna Kozsót azon röhögtem volna.
RTL Klub szánalmas úgy ahogy van, sikeresen eljutottak egy olyan szintre, hogy ennél csak feljebb van.
Dopeman azért ment oda hogy boxoljon majkával majka mindig mondta hogy "õ nem fél és hogy megveri dopemant" ehez képet ez nem nevezhetõ boxnak amit mûvelt nem mondom hogy szabálytalan de féregség inkább ment volna oda hozzá és boxolt volna nem csak menekült volna.
Ebbõl is látszik hogy egy gyáva féreg aki csak jártatja a pofáját és dopemen csak addig kelett neki amig nem szerez magának rangókat és utána ott hagyta dopemenéket.
Ebböl is látszik hogy egy FASZKALAP!!!!!
a csajok nevetségesek vótak..
dope a nagy 8keres😄DD szerintem életében nem verekedett....
majkapapa meg nyávogott mindenért......
segal meg szabi meccse az tetszett a többi szar volt
a másik ilyen az Balázs. õrá már nem is pazarlom az idõtöket, annyira egy gennyesfasz
de a heti hetesben sem tudom mit szeretnek az emberek, mikor egyrészt egy csomó önmagát túlértékelõ újságíró, meg önmagából RIPACSot csináló (különben nagy tehetségû színészek, komikusok) gyûjtõhelye.
lehet hogy velem van a probléma.
faszom
A Seagal-Szabolcs volt még valamelyest a nézhetõ szint felett, de a többi valami minõsíthetetlen! A mûsorvezetõk-interjúik-beszolásaik meg egyszerûen kritikán aluliak. Nem tudom elhinni, hogy ez az ország szellemi igénye...Szomorú.
Tudtam mindig hpogy sokmindennel hülyitik az embert de ez aztán már minden képzeletemet felülmúlja!
de a legrohadtabb az RTL KLUB úgy ahogy van
nem találok szavakat már annyira vérlázitó amilyen hülyének nézik az embereket, persze az is voltam, hogy megnéztem ezt a ...
inkább törtem volna el a kezem mielõtt átkapcsoltam erre az anyaba**ó csatornára
várom a nagyokosok vétóját
2.Igazad van. Ha holnap MAJKA HIVATALOSAN. Az rtlben bocsánatot kér a viselkedéséért ,akkor semmi bajom. De miért érzem azt ,hogy ez nem fog bekövetkezni?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Lilu idézet!
"NÉMáá ,kitom dugni a melbimbóm itt"
A balázs és a lilut is meggyujtanám ,had egjenek.
Egyébként meg nem tudom mit sajnáljátok Dopemant.Õ volt az aki hónapokig keménykedett, hogy agyonveri Majkát, most meg fordítva sült el.Égõ.
Ja, és a végén azt mondja a csávo: "teltházas cirkusz"
Én kapásbol vagy 100 üres széket számoltam...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez engem annyira felidegesített ,hogy majdnem szíyvrohamot kaptam.
Sose nézek tv-t mostmár tom miért nem.
Mi az ,hogy õ "SZTÁR"? Mi az ,hogy õ "MÁJER"?
Elmegy abba a rákszarral telirakott koponyákkal kikövezett ,búbánatos picsába. Remélem Olyan sokáig szenved ,mint Jézus a keresztfán. Kis buzi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"