asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • R9
    J.Zanetti½Ronaldo nagyszerű!
    Mar. 9. 14:41 -Milano- Tegnap Javier Zanettivel készült egy interjú melynek az elején természetesen a Ronaldo visszatérésével kapcsolatos pletykákról mondta el a véleményét. ½Egy nagyszerű játékosról beszélünk, de szerintem túl korai lenne még bármiféle leigazolással kapcsolatban szóba hozni őt. Meglátjuk hogy a szezon hogyan alakul aztán a nyáron a klub vezetése úgyis meg fogja hozni a maga döntését.
    Ezután más dolgokról faggaták a kapitányt. Például arról hogy mi újság van az öltözőben. ½Minden alkalommal mikor gondjaink adódnak napirendre kerül ez a téma, hogy a csapaton belül széthúzás van. Garantálhatok mindenkit arról hogy ez egyáltalán nem igaz. Alázatosan dolgozik mindenki az edzéseken a meccsen pedig törekszik a tudása legjavát adni hogy a csapat megnyerje az éppen aktuális összecsapását. A mai foci eredménycentrikus, de ha vesszük például a vasárnapi meccset akkor ott mindenki láthatta hogy a 20.perctől egy csapat volt csak a pályán, mégpedig az Inter.½
    Azt beszélik hogy egy nap vissza fogják vonultatni a 4-es számú mezt, azt amelyikben a jelenlegi kapitány játszik - természetesen csak akkor amikor a visszavonulás mellett fog dönteni. ½Öröm ilyeneket hallani. Mindig mondtam hogy az Inter az én otthonom és természetsen eszem ágába sem jut hogy más csapat mezét húzzam magamra a jövőben.½
    Arra kérdésre hogy Veron ideális helyettese Ballack lenne így reagált. ½Ballack egy játékos de azt hiszen hogy Veron már megmutatta és még meg is fogja mutatni hogy az Inter egyik kiemelkedő egyénisége.½
    Végül pedig már a BL sorsolásról esett szó. ½Újabb derby a Bajnokok Ligájában? Minden megtörténhet, de számunkra az első dolog az hogy túljussunk az Ajaxon."