asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    STRAMACCIONI: MOURINHO? HOZZÁ KÉPEST SENKI VAGYOK!

Vasárnap este az őszi szezon egyik leginkább várt városi derbién Walter Samuel fejesgóljának köszönhetően az Inter legyőzte az ősi rivális Milant, ezzel a győzelemmel pedig a Nerazzurri továbbra is tapad az élmezőnyre. A majdnem egy félidőt emberhátrányban játszó „vendégek” elnöke, Massimo Moratti rettentően boldog volt a győztes derby után, az elért sikerben pedig nagy szerepet tulajdonított csapata trénerének, a fiatal Andrea Stramaccioninak, akit José Mourinhóhoz hasonlított.

„A technikai képességei és a játékhoz való intelligenciája miatt választottam Starmaccionit. Erről a mérkőzésről a 2010-es Barcelona elleni BL harc jutott az eszembe, hiszen akkor is 10 emberrel küzdöttünk. Stramaccioni olyan remek edző, mint Mourinho. Amiben a leginkább hasonlítanak egymásra, az a munkájuk iránti óriás elkötelezettség.” – ilyen és ehhez hasonló dicséretekkel árasztotta el az Inter elnöke az ifjú trénert, aki azonnal reagált a kedves szavakra.

„Nagy büszkeséggel töltött el az elnök nyilatkozata, mindemellett csak mosolyogni tudok az összehasonlításon, mert én egy senki vagyok, míg Mourinho mindenhol nyert, ahol csak megfordult. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan klub, mint az Inter felfigyelt rám és először az utánpótlásban dolgozhattam, majd Moratti elnök engem nevezett ki a felnőtt csapat élére. Azért dolgozok nap, mint nap az edzőpályán, hogy megpróbáljam visszafizetni a belém fektetett hitét. Roppant boldog vagyok ebben a pillanatban, de a földön kell maradnom, mert még hosszú út áll előttem.” – nyilatkozta az érthetőmód örömittas Andrea Stramaccioni.

azért ez erős h senki vagyok és az eredeti nyilatkozatban sem így volt :D

de Strama még sokra viheti