![]()
|
|---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Atys91 #31256 Stramaccioni: "Őszintén szólva nem ezt vártam. Még a meccs előtt újra átbeszéltük a taktikát és úgy mentünk ki a pályára hogy ezt a Siena ellen be is mutassuk. Mindenre számítottam de pont erre nem. Bár az első félidőben sok helyzetet alakítottunk ki de mégsem voltam megelégedve. Teret engedtünk a Sienának és túlságosan hagytuk őket könnyelműen passzolgatni. Pár játékosom se azt tette amit mondtam neki. A meccs előtt felmértem az ellenfelet és felhívtam rá az öltözőben a figyelmet arra hogy a Siena védekező taktikával fog fellépni viszont a kontráikra figyelni kell. Egy olyan kaliberű csapatnak mint az Inter nem szabad a vereséget arra fognia hogy mert betömörült védekezés ellen nehéz gólt szerezni. Jó játékosok alkotják a keretet, olyanok akiknek tudniuk kell megbírkózni ezzel a feladattal. A végén már görcsösek voltunk és a túlzott erőlködés eredményképpen kinyíltunk hátul és ennek következtében kaptuk a második gólt is. Rettentően csalódott vagyok és rettentően szégyellem magam a mutatott játék miatt mert a nézők nem erre számítottak. Szerdán Veronába látogatunk és bízom benne hogy addig számíthatok majd Chivu szerepvállalására is mert véleményem szerint az ő teljesítményére szükség lesz a védelemben"