34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • szucsy89
    Nembaj Hunor, én veled vagyok, hajrá Chievo! 2-1 lesz! :D
  • Hunor88
    :((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((:((((((((((((((( :(((((((((((((
  • limperatore
    góóóóóóóól pereira :D ezt a mákot
  • Hunor88
    Ami labda azt befújja, ami meg nem az, azt meg nem...
  • limperatore
    szerencsének köszönhetjük h nem 2:0 a chievonak :D
  • Hunor88
    Pereiranak leszakadt a meze :D
  • limperatore
    jön cassano wes helyett, lerúgták a fasszopó chievosok
  • Hunor88
    Elég darálós meccs...
  • limperatore
    ez a taktika vmi katasztrófa, elől nem tudunk csinálni semmit hátul viszont mindig bejön a chievo
  • limperatore
    stream
  • Hunor88
    Vagyis nekünk!
    Forza Chievo! :) :) :)
  • WuFraZselic
    fú de nagy gólt lőtt Benassi közben :D már csak a nagyoknak kéne nyerni ma este
  • WuFraZselic
    Samuel bazdmeg, az
  • limperatore
    INTER (3-5-1-1): Handanovic, Ranocchia, Samuel, Juan; Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Guarin, Pereira; Sneijder; Milito. All. Stramaccioni
  • WuFraZselic
    aha

kicsit = kicsik* :D
  • fsgh
    ez mi? ifik?
  • WuFraZselic
    este 7től a Eurosport adja a kicsit NextGen meccsét a Dortmund ellen!
  • limperatore
    nemtom én se mi lesz, de hátha beválik :D
  • WuFraZselic
    az a baj, hogy a Juve szarfos játékkal sem kap ki, mi pedig jó játékkal zakózunk. a Roma biztosan nem okoz nekik problémát...

ma egy jó 3-5-1-1 a terv, brutálisan defenzív játék, hát nagyon kíváncsi vagyok... mivel a középpályánk nem képes segíteni a támadásokat, ezért fasza lenne Palacio elől, gyors, agilis, Sneijderrel két passzból átjátszhatnák a védelmet, de Militora felívelések lesznek, ő meg kivezeti a 16os valamelyik oldalára a labdát, visszapasszra meg nem lesz érkező...
  • limperatore
    megkell rakni sok pénzzel a fiot :DDD
  • ForzaInter
    chievot verni kéne. hétvégén viszont a fio ellen kurva nehéz lesz. ott megint kinéz egy zakó
  • limperatore
    holnap kötelező a győzelem a chievo ellen, 4 pontra zárkózhatunk + hétvégén a roma ellen játszik a rubentus ott is várható pontvesztés
  • Mor3llo
    Szóval Branca nyaralni akar télen...szép :)
  • limperatore
    megakarjuk venni télen llorente-t
  • ForzaInter
    Handa - Chivu, Ranocchia, Juan Jesus - Zanetti, Guarin, Cambiasso, Sneijder, Pereira - Cassano, Milito

gazetta
  • WuFraZselic
    amúgy egy gyémánt kp sem lenne hülyeség, de ahhoz nagyon jól jönne Palacio a 2csatáros játék miatt

Handa
    Capitano-Rano-Jézus-Pereira
    Mudingayi
    Guarín-Obi
    Sneijder
    Milito-Cassano
  • limperatore
    nagatomo helyett zanetti
  • WuFraZselic
    a 3-4-2-1 jó lenne, mert azt védekezésnél átlehet alakítani 5-2-2-1re. csak ugye ez azt jelenti, hogy Zanetti vélhetően ismét kimarad. legalábbis nálam nem lenne helye a 3 védős rendszerben

vélhetően
    Handa
    Rano-Jézus-Chivu
    Nagatomo-Guarín-Mudingayi-Pereira
    Sneijder-Cassano
    Milito

más kérdés, hogy Mudingayi biztosan nem fog kezdeni, mert csak most épült fel, úgyhogy Cambiasso vagy Gargano játékát "élvezhetjük"...
  • ForzaInter
    chivu is a keretben. valószínű kezd:D

mondjuk középső védőként rohadt jó ha formában van. csak balhtávéd ne legyen.
  • Atys91
    és elvileg a 3-5-1-1 vagy a 3-4-2-1 felállást fogja alkalmazni ezúttal Strama
  • WuFraZselic
    1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec

4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo

10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 16 Gabi Mudingayi, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira

7 Philippe Coutinho, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano

Obi és Mudingayi is a keretben! ha Strama tökös legény mindkettőt a kezdőbe dobja, mert csak jobbak lehetnek a Cambiasso/Guarín/Gargano trió bármelyik tagjánál

Palacio még mindig nem lesz :(
  • Fabio Capello
    "erre portoi módon próbálkozik 40ről lövésekkel"

Ez a legrosszabb egyébként, ha valaki nem tud leszokni egy másik liga stílusáról, a portugál elsőosztályban kb. minden a 30-40 méteres nagy lövésekről szól, olaszban viszont az (elvileg) jó középpályás szűrés miatt ez a stílus lófaszt nem ér. Ha nem képes adaptálódni az olasz focihoz, bármennyire is nagy reménység, ki kell tenni a szűrét, mert semmi haszna nem lesz...
  • WuFraZselic
    én Garganoval nem voltam megelégedve már az ide igazolásának pillanatában sem, nagyon nincs rendben a srác, full dekoncentrált, rossz passzok, rossz labdaátvételek. Guarín a másik fele, a srác messiás volt tavasszal, a nyáron leadott kb 10 kilót és szálkásabb lett, gondoltam na most jön a java, erre portoi módon próbálkozik 40ről lövésekkel amik rendre a lelátón kötnek ki, iszonyat gyenge passzok, rendre megakad benne a támadás, emellett még kibaszott telibeszarom a hozzáállása - legalább Gargano küzd

és akkor Strama azt mondja, hogy Chivu kell ide? Jézus és Rano kiválóan játszanak, nem tehettek semmit a gólról... ide Mudingayi kell, és egy box to box játékos aki hátra- és előrefelé is képes játszani (ez a láncszem lesz Paulinho, ha minden igaz)
    Palacio meg kurvára hiányzik...
    Coutinho, Sneijder, Cassano, Palacio mind gyors, technikás játékosok, rövid passzokkal kéne operálnunk velük, ehelyett felíveljük meg beadjuk meg a faszom...
  • ForzaInter
    palacio a serie a egyik legjobb előkészítő csatára. ő nagyon hiányzik a csapatból.
  • ForzaInter
    középpályás védekezésünk szar ezért kapunk ennyi gólt.

védelem középen rendben van nagyjából.

nem láttam a meccset, talán jobb is..

egy emberevő nagyon kell a kp-ra. mudingayi jó lenne minél hamarabb visszatérne.
  • Effe88
    jó sok gólt kaptok otthon
    lehet a luciot nem kellett volna elengedni
  • Atys91
    Stramaccioni: "Őszintén szólva nem ezt vártam. Még a meccs előtt újra átbeszéltük a taktikát és úgy mentünk ki a pályára hogy ezt a Siena ellen be is mutassuk. Mindenre számítottam de pont erre nem. Bár az első félidőben sok helyzetet alakítottunk ki de mégsem voltam megelégedve. Teret engedtünk a Sienának és túlságosan hagytuk őket könnyelműen passzolgatni. Pár játékosom se azt tette amit mondtam neki. A meccs előtt felmértem az ellenfelet és felhívtam rá az öltözőben a figyelmet arra hogy a Siena védekező taktikával fog fellépni viszont a kontráikra figyelni kell. Egy olyan kaliberű csapatnak mint az Inter nem szabad a vereséget arra fognia hogy mert betömörült védekezés ellen nehéz gólt szerezni. Jó játékosok alkotják a keretet, olyanok akiknek tudniuk kell megbírkózni ezzel a feladattal. A végén már görcsösek voltunk és a túlzott erőlködés eredményképpen kinyíltunk hátul és ennek következtében kaptuk a második gólt is. Rettentően csalódott vagyok és rettentően szégyellem magam a mutatott játék miatt mert a nézők nem erre számítottak. Szerdán Veronába látogatunk és bízom benne hogy addig számíthatok majd Chivu szerepvállalására is mert véleményem szerint az ő teljesítményére szükség lesz a védelemben"
  • limperatore
    ja mindig öröm ha szarabb a milan :D
  • Effe88
    :DD:
    na mert azokkal ki lesztek segítve:D:D
    nagy mázlitok amúgy, hogy a milan is ilyen szar:D:
    így azért a bl-t elcsiphetitek:D:D:D
  • limperatore
    most már visszatér mudingayi is meg palacio is