asdad.png




Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Matthewpamer
    #156
    Míg a csapat egyik része Japánban meccsel kedd reggelén (Közép-európai idő szerint 7 órától), addig aznap este Milánóban a már hagyományosnak tekinthető Tim-kupát rendezik meg a Milan, a Juventus és az Internazionale részvételével. Tavaly jó két héttel később, augusztus 12-én rendezték meg a "minikupát", ami két 1-0-s diadalt hozott Hector Cúper együttesének: a rossonerók ellen Mohammed Kallon, míg a zebrák ellen Hernan Crespo jegyezte a győztes találatot - mindketten a 3. percben. Érdekesség, hogy egyik játékos sem nálunk rúgja immáron a bőrt, sőt, egyiküket az ellenfél soraiban láthajuk - persze, csak ha nevezi az argentint Ancellotti...

    A trófeát tehát Javier Zanetti emelhette 2003-ban az égbe, idén ő nem szerepelhet, ugyanis még rá is ráfér a pihenés a Copa América fáradalmait követően. Szerepkörét várhatóan Cordoba veheti át - már ami a kapitányságot illeti. A kupa védője a következő 22 játékossal várja a megmérettetést:

    Kapusok: Alberto Fontana, Alex Cordaz.

    Védők: Nicolas Burdisso, Ivan Cordoba, Giuseppe Favalli, Marco Materazzi, Gonzalo Sorondo, Giovanni Pasquale.

    Középpályások: Estaban Cambiasso, Emre Belozoglu, Dejan Stankovic, Andy van der Meyde, Juan Sebastian Veron, Cristiano Zanetti.

    Támadók: Julio Cruz, Obafemi Martins, Nicola Ventola.