34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#176 nyertünk!!!utsók már nem leszünk,nem úgy mint a juve... -
#175 1:0-ra vezetünk juve ellen,hehehe
oba lőtte a gólt emre gólpaszából. -
#174 Inter: Fontana, Cordoba, Burdisso, Materazzi, Favalli, Stankovic, C.Zanetti, Veron, Emre, Cruz, Martins
Subs: Cordaz, Pasquale, Sorondo, Cambiasso, van der Meyde, Ventola, Semenzato, Fautario, Momentè, Germinale, Laridi
Coach Roberto Mancini
Juventus: Buffon, Thuram, Tacchinardi, Blasi, Zebina, Legrottaglie, Zambrotta, Camoranesi, Olivera, Miccoli, Zalayeta
subs: Chimenti, Iuliano, Chiellini, Birindelli, Pessotto, Trezeguet, Appiah, Tudor, Brighi, Del Piero, Ferrara, Baiocco
Coach Fabio Capello
Refree: Bertini di Arezzo
-
-
#172 jaja.látod -
forzajuve #171 hőőő? megjött a pitbull? :D -
#170 -
#169 ja igen :))) -
forzajuve #168 de az is kódolva, mint ahogy a rai szokta -
#167 Canale5 -
#166 Estaban Cambiasso, Emre Belozoglu, Dejan Stankovic, Andy van der Meyde, Juan Sebastian Veron, Cristiano Zanetti.
ők lesznek ott.camel 5 nevezetű olasz csatorna adja a meccseket 20:30-tól. -
#165 Azért ez a Davids,Stankovics,VdM,Veron,C.Zanetti,Cambiasso,Emre kicsit erős!Igaz Davids ma nem játszik,de akkor is! -
forzajuve #164 hát elég csend van a klub háza táján, csak a szurkolók verik az ajtót maresca miatt. talán ez iylen vihar elötti csend a nagy bumm elött :D
(perme mindig bizakodó) -
forzajuve #163 szerintem az inter lesz az uccsó -
forzajuve #162 de cool :D! közvetíthetné a sport1 (nem fogja) -
#161 de ez olyan hogy csak 45 perces egy meccs,ha x akkor 7mp alatt félpályáról kell rávezetni a labdát és belőni :D -
#160 Hátha ráébrednek Moggiek,hogy ez kevés lesz. -
#159 ennyire biztos vagy benne?Hát látom te sem reménykedsz túlságosan a jövő szezont illetően.Ilyen csapattal nem tudom mit akarnak:(
Szerintem uccsók leszünk ma. -
#158 tavaly az INTER nyert,most is ő fog :D -
forzajuve #157 szvsz a milan nyeri (sajnos) -
#156 Míg a csapat egyik része Japánban meccsel kedd reggelén (Közép-európai idő szerint 7 órától), addig aznap este Milánóban a már hagyományosnak tekinthető Tim-kupát rendezik meg a Milan, a Juventus és az Internazionale részvételével. Tavaly jó két héttel később, augusztus 12-én rendezték meg a "minikupát", ami két 1-0-s diadalt hozott Hector Cúper együttesének: a rossonerók ellen Mohammed Kallon, míg a zebrák ellen Hernan Crespo jegyezte a győztes találatot - mindketten a 3. percben. Érdekesség, hogy egyik játékos sem nálunk rúgja immáron a bőrt, sőt, egyiküket az ellenfél soraiban láthajuk - persze, csak ha nevezi az argentint Ancellotti...
A trófeát tehát Javier Zanetti emelhette 2003-ban az égbe, idén ő nem szerepelhet, ugyanis még rá is ráfér a pihenés a Copa América fáradalmait követően. Szerepkörét várhatóan Cordoba veheti át - már ami a kapitányságot illeti. A kupa védője a következő 22 játékossal várja a megmérettetést:
Kapusok: Alberto Fontana, Alex Cordaz.
Védők: Nicolas Burdisso, Ivan Cordoba, Giuseppe Favalli, Marco Materazzi, Gonzalo Sorondo, Giovanni Pasquale.
Középpályások: Estaban Cambiasso, Emre Belozoglu, Dejan Stankovic, Andy van der Meyde, Juan Sebastian Veron, Cristiano Zanetti.
Támadók: Julio Cruz, Obafemi Martins, Nicola Ventola.
-
#155 Jul. 25. 12:32 -Trento- Tegnap este 4:0 arányban legyőzte az Inter az Inter Shanghai nevű kínai csapatot. A gólokat Emre, Crúz(2) és Nicola Ventola szerezték. -
Zsolter #154 bocs -
forzajuve #153 szeressük az ilyen témába vágó kommenteket -
Zsolter #152 valogatott.uw.hu -
#151 Kallon a Monacóban folytatja
Monaco, július 22., 13.10 A csatár 4 millió euróért váltott klubot.
Martin Kallon a Monacóban folytatja pályafutását, miután az Inter és a francia klub megegyezett a csatár vételáráról. A sierra leonei Kallon 4 millió euróért került a hercegségbeli klubhoz, ahol szerződése értelmében 4 évet tölt majd.
Chevanton után Kallon a második csatár, aki a nyáron a Monacóba igazolt, igaz, a klub előbb elveszítette Fernando Morientest és Dado Prsót.
-
visszük a scudettot -
#149 itt lelehet tölteni a pazza inter videót.nagyon király
-
forzajuve #148 thx! mostmár nekem is -
#147 nekem megy -
forzajuve #146 az én készülékemben van a hiba? vagy másnak sem megy az www.internazionale.hu ?? -
#145 te tudod gubi. -
#144 okos enged csira pámer szenved -
#143 -
#142 Te irtad igy te paraszt mikozben cm-eztunk.amiben persze megint szopattalak. -
#141 lol :DDDDDDDD -
#140 eloben?loller roller vagy -
#139 Anyad a lol.....te okoskodtal hogy eloben az inter igazolta le te lamabogár -
#138 az én voltam nem az inter lol -
#137 Az hogy eroskodtel hogy az inter igazolta le te gyik.