Én is sajnálom, hogy döglődik az sg, régen nagyon szerettem és kellemes emlékeket ébreszt, amikor beleolvasok egy-egy kedvenc topikomba. Rengeteg emlék fog elveszni, ha az oldal leáll. Tudom, el van archiválva, de valahogy nem ugyanaz bejárni az eredeti termeket, mint azok visszhangjait.
j0nHyKa kapcsán azt mondanám, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Én is miatta tartottam az első komolyabb szünetemet az sg-n és utána a rossz érzés már megmaradt, amikor láttam. Volt vele egy konfliktusom, amivel kapcsolatban igazságtalannak és képmutatónak tartottam őt. Mondhatjuk, hogy meg is utáltam, már amennyire egy nicknevet utálni lehet, ami mögött az embert nem ismerem személyesen. Másokról is tudom, hogy nem szerették, de azért nem ezrekről beszélünk. Azért én nem lennék biztos benne, hogy a stílusa, a sokszor lenézőnek tűnő hozzáállása nem volt egy szög az sg koporsójában. Aztán persze az is lehet, hogy ő rosszkor volt rossz helyen és már csak adoptálódott a trollháborúhoz, ami megtépázta a fórumot egy időben, nem tudom.
Lehet persze, hogy én látom rosszul, de szerintem a lassan 23 éves regemmel elmondhatom, hogy rajta kívül itt soha nem volt hasonló stílusú modi és kevés fórumozót láttam, akinek ez bejött volna.
Dikkma-t viszont nagyon szerettem, ő mindig humorba fordította a konfliktusokat. MerlinW meg empatikusan közelítette meg. És a konzolos modi topik első bejegyzése... még Martin írta az 576 kByte-tól. Azért akkor és utána nagyon sokáig ez a fórum még felső polcos volt.