27363
  • Narxis
    Ja, akkor jó.

Viszont eszembe jutott egy megoldás, mindenkinek írni kellene napi 5 kommentet, lehetőleg valami releváns témával kapcsolatosan és akkor Google találatokban is feljebb jönne az oldal és forgalmat is generálunk. Többen kapnak kedvet a visszatérésre ergo több felhasználó, még nagyobb forgalom.
  • MerlinW
    Nem így volt. Fogalma sincs a srácnak miről beszél.
  • Narxis
    Ezt nem tudtam, hát szomorú ha tényleg így volt. Bevonzani kell az embereket, nem elüldözni.
  • Szabi #27360
    sőt egyből milliók.. de van időnk, jöhet az ezres felsorolás
  • manson222
    hahaha, jonika rengeteget ártott az oldalnak, pl. a rémuralmával, mert ezrek hagyták el az oldalt miatta. Azzal vagánykodott, hogy bizonyos felhasználóknak ezer büntipontot osztott ki, mert csak pofára játszott. Chat-et is ő rontotta el, a nagy hozzáértésével, azóta sincs. Meg lehetne ezer dolgot felsorolni, hogy miért minden idők legrosszabb moderátora jonika. Ha őt nem nevezik ki moderátornak, még mai napig is paradicsom lenne a sg. De megtörtént, nem kéne isteníteni.
    Utoljára szerkesztette: manson222, 2025.09.30. 09:24:21
  • Kepek
    Esetleg elajándékozhatnák egy egyesületnek a fórumot. Az mégis jobb lenne, mint kihúzni a dugót.
  • MerlinW
    A domain-hez nem sok köze van. A cég fog megszűnni. Ha Tibor vagy akárki továbbra is fizeti a domain-t és a szervert, akkor reklámok nélkül akár mehetne is tovább az oldal, de fene tudja, majd meglátjuk.
  • Narxis
    Elvileg azt, hogy megszünhet az SG de áprilisig vagy meddig ki van fizetve a domain. Utána jó kérdés, hogy mi lesz.
  • Kepek
    óh, ez durván hangzik
    és ez mit jelent a gyakorlatban?
  • Narxis
    Akkor ideje újra járnod ide naponta.
  • cucumber871
    Évek óta nem jártam erre. Emlékszem az őskorban Mijkor ment a Prison Break naponta jöttem fel ide diskurálni. Változnak az idők:) Dolgok jönnek és mennek. Ma már inkább discord pörög
  • Szabi #27352
    j0nNyKa rengetegett tett az oldalért, csak aztán új tulaj lett és nem volt többé hozzáférése :D
  • Kepek
    Én az önkéntes közösségi webfejlesztésben látnám a jövőt. Először kijavítani az apróbb hibákat. Majd ötletelni a jövőről.
    Csak ugye sose jön semmi válasz.
  • Narxis
    Nem tudjuk, nem kellene ezt hagyni mert az SG Magyarország kulturális öröksége. Azért 25 éve létezik, az nem kis idő.
  • Smithie
    Jó pár éve nem jártam erre, de kb semmiről nem maradtam le... Miért nem foglalkoznak az sg-vel?
  • Szabi #27346
    fokozatosan tünnek el a funkciók évek óta, bő 5 éve nincs kedvencek ikon se a helyén.. :D
  • Yodafon
    erre a valaszra en is kivancsi lennek.
  • Narxis
    kösz
  • manson222
    Tessék:
  • Narxis
    Nem lehet már topikot kedvencekbe tenni vagy én nem látom, hogy hogyan kell?
  • Narxis
    Üdv!

Újra itt, látom sok minden változott.
  • Rage47
    most fog ujra feleledni az sg :D
  • Kepek
    Durván összeomlott a Prohardver.
    SG fel van készülve?
    Csak azért kérdezem, mer nem akarnám, hogy a sok "okosság" ami a fórumban összegyűlt, menne a kukába.
  • repvez

Valaki aki még képes az SG-n valami fejlesztést eszközölni vagy javitani az megnézhetné, hogy mi lehet az oka, hogy Vivaldi böngésző alatt, nem tudom az oldalt használni, mert olyan mintha a fenti GDPR os ablak miatt nem tudnák továbblépni , viszont ez az ablak nem jelenik meg igy nem is tudom kiválasztani a gombokat emiatt viszont nem engedi a linkekre valo kattintást sem, igy beölt az oldal és frissul is de max az elso kattintást engedi és amikor felugrana ez az ablak amit nem látok akkor onnantol kezdbe nem tudok ki vagy belépni egyik topicba sem vagy megnyitni a cikket.
    EDGE böngészővel müködik minden ,igaz, hogy ott meg minden alkalommal amikor elhagyom a topicocat ujra felugrik nem csak egyszer egy nap
    A vivaldinál már kivettem a kivételekbe az oldalt, hoyg semmi se blokkolodjon, de mégse tölt be semmit , nem ad hiba kodot semmit se csak épp nem reagál .

Ha valaki utána tudna nézni , hogy miért van és mit lehet kezdeni azt nagyon megköszönném.
  • Bruce_Willis
    Jó lenne ha el lehetne rejteni a felhasználók hozzászólását.
    Ha valaki bunkó, vagy túl sokat személyeskedik, annak beállíthatnám hogy ne lássam a hozzászólásait.
  • Szabi #27336
    nem ismerem a gugli tárhely linkjeit, de nem volt érvényes amit beszúrtál, elméletileg javítottam arra amit gondolom be akartál szúrni, most épp megy, de lehet hogy reggel már más linkje lesz :D
  • Dodo55
    Az, hogy a műemlékvédelmi törvénybe még mindig nem kerültek bele a történelmi weboldalak, internetes fórumok.
  • Zsombor99
    A legfrissebb hozzászólásomba beszúrtam egy képet itt, de már meg se jelenik benne, mintha be se szúrtam volna. Mi történik?!
  • Kepek
    Nekem már túl sok a reklám, meg a múltkor automatikusan felugrott folyton új ablakban az egyik.
    Erre van energia?
    De hogy fejlődés legyen az smafu?
  • Ironman2
    Micsoda háttér!!!! Kicsit nosztalgikus dizájnos,kár hogy a topikok alatt nem müködik a saját háttér!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.02.11. 19:18:01
  • RelakS
    Discord sem kimondottan halott, csak a régi sg-sek nem nagyon találnak oda az sg discord csatornájára.
  • ReTeK
    A forumozás nem halott műfaj például reddit él es virul. Ott még lehet találni a politikai maszlagon kívül rendkívül érdekes dolgokat (főleg angolul sok jó topik van hobbi stb) amiben vannak érdekes beszélgetések viszont a Fb insa yutube tele van buta és értelmetlen like vadász hsz-szel .
  • militavia
    Szerintem párszáz embernél több nem olvassa az sg-t és a fórumot talán néhány tucat ember, ha használja.
    Anno, a legfeljebb 6 hónapja nem inaktív regek születésnapja ki volt listázva. Volt, hogy 50 né volt. Ezt a funkció már eltűnt, de vagy 5-6-7 éve is napi 2-3 ember volt legfeljebb.

A fórumozás egy kb. halott műfaj.
  • Bruce_Willis
    Igazad van, bár én nem vagyok boomer, mégis szeretem az SG.hu-t mert letisztult, és sok a technológiai hír.
    Igaz, 2-3 nappal később jelenik meg ugyanaz a hír mint mondjuk a hvg.hu-n, de ott meg a legtöbb hír szponzorált. Ráadásul akkora ostobaságokkal akarnak rávenni nap mint nap arra hogy telepíts valami szart a számítógépedre, hogy csak vakarom a fejem.

Chrome-ot használ?
    Androidos?
    Windows gépe van?
    Akkor azonnal telepítse ezt az alkalmazást!
    És bumm, ezzel rá is vesznek több ezer ostobát, aki meg is teszi.
    Aztán hozzászólni is csak egy olyan rendszeren keresztül lehet, amely az adataiddal kereskedik..

Az SG-nek szüksége lenne még fejlesztőkre is, mert néhány funkcióval, jobb elrendezéssel akár kétszeresére is lehetne növelni a látogatottságot.

• Zsombor99
    Beágyazott videóknál hiányzik középről a ▶ jel, helyette hiányzó képre vonatkozó imgur.com üzenet látható.
  • Danecay
    Az SG szerintem már amúgy is csak a boomer fórumozók zarándokhelye. Amennyiben friss híreket akarsz olvasni és tájékozódni szeretnél, szerintem az SG-nél vannak karbantartott és hitelesebb portálok is.
  • LaliK
    Durva.

Speciális emberek vagyunk mi, akiknek tetszik és használjuk BuGoK és LasSúSáG nélkül. :D
  • kjhun
    Ezt utálom benne én is! Akkora, egy ökörség, ez a klikelgetős, rejtegetéses oldalnyitogatás, hogy csak na! Pluszban, még lassú és bugos. Egy normális fórummotoron, alapvető szükséglet, az összes komment láthatósága, lapozhatóság, (görgetős Google-kereső fúj, alá FB-copy, utálom is.) stb... Amit rühellek, ha tele van kúrva sok képpel, videóval egy topik, a spoilerbug jelensége. (nem klikkelhető, míg minden vacak be nem tölt.)
  • Zoli007
    Reddit használhatatlan. Szét kell kattintgatni a kommenteket, x. után új oldalon nyílik meg. Sajnos ez a legnagyobb oldal, de őszintén nem értem miért.
  • LaliK
    Valamit elnézhettél, mert a reddit tökéletesen működik, moderációról nyilván nem lehet beszélni általánosságban, mert itt is megvolt minden topik házigazdájának/moderátoroknak a szokása/stílusa.

Redditen is vannak szigorúbb subredditek és olyanok is ahol akármit csinálhatsz.

"kereshetetlen" kifejezést nem értem.

Ahogy írtam korábban 12+ éve redditezek, tag vagyok legalább 100 subredditen és egyszer sem bannoltak, nem kaptam figyelmeztetést és semmi hasonló problémám nem volt.